11

Сърпичук

преди 7 години

Вън чорбарите от ФК Микре!П.С. Абе барем Реал М да бехте припознали....

10

Анонимен

преди 7 години

Яярно, че статията е лъжа, но за сега. Въпрос на време е. Галчев е сигурен пътник. Преслав и той. Ако взимат Бодуров да се готви и Чорбаджийски.

9

Анонимен

преди 7 години

Цялото чорбе,си е гола вода!Само простотии!

8

Анонимен

преди 7 години

Статията е пълна лъжа, а който я е писал заслужава да му бръкнат отзад на сухо.

7

momo

преди 7 години

До Цска!Еми така вие му се кланяхте,сега ще му сърбате водата от чорапите.

6

Цска!

преди 7 години

Това микренско джудже дойде от село и ни присвои стадиона в центъра на София, открадна ни славната емблема, подигра се с Хр.Янев и с всички момчета,които ни носиха толкова радост във В група,преименува си отбора с нашето име. Това е кражба,опомнете се,хора!

5

Анонимен

преди 7 години

Еми, заслужават си съдбата "червените" фенове, само една боя не стига. А на онзи, дето съсипа 3 отбора, за да направи един целта му са базите. Нищо няма да го спре, ако му се появи възможност, утре да постъпи по същия начин с урода, както с Литекс, щом си свърши работата с него. Ама като се продават за някой лев в повече феновете - заслужават си съдбата

4

Бат Ставри

преди 7 години

Всички цесекари вън от ЛИСКА

3

1

преди 7 години

До Само ЦСКА,да само ЦСКА,обаче на на ,човечето с високите токчета.

2

Анонимен

преди 7 години

ЦСКА май има по един отбор във всички лиги на БГ !Добре,че не съм цесекар!Привържениците сигурно се чудят за кой от отборите да викат!

1

Само ЦСКА

преди 7 години

А, това не е вярно. Иначе казано, това е лъжа! И Галчев и Головод са футболисти на ЦСКА. Препочъвам Ви да не ползвате проспорт като източник на информация. Този сайт е собственост на един бивш служител на ФК ЦСКА от времето на Илия Павлов, казва се Петьо Костадинов. Той има лична неприязън към Гриша Ганчев(питайте го защо?) и това е причината за цялата помия, която се излива срещу ЦСКА от неговият сайт, който е с феноменалната средна посещаемост от 24 импресии на ден.