27

Анонимен

преди 7 години

Не му стиска на Местан да се кандидатира, защото Доган няма да пропусне да излезе на директен турски двубой и да го размаже веднъж завинаги. Местан е шушумига и ще избягва директните мазни борби, докато шефовете му от Анкара не измислят как да отстранят фактора Доган. Местан - евроатлантик, да бе да. По-скоро е тенекиен ибрик от истанбулска обществена тоалетна.

26

Анонимен

преди 7 години

Абе гаджалин, оня кюпек дето вчера в Истанбул свалил момиче на земята и го ритал в главата, защото било с къси панталони ТОВА ЛИ НАРИЧАШ ДЕМОКРАЦИЯ? А е ясно, че Йозал не е бил турчин, също както Ататюрк и Ердоган не са турци по етнос. Вие турците ставате само за тежък физически труд и убийства и за нищо друго.

25

Караибрям от Атака

преди 7 години

Ха, Местан ага няма никакви шансове срещу общата ни кандидатура с воеводите. КаракОчанката е непобедим!!!

24

Наблюдател

преди 7 години

Някое магаре ще е с по-голям шанс. Поне са симпатични......

23

Анонимен

преди 7 години

Как ще се изправиш пред паметника на ЛЕВСКИ ? или на 3-ти март ?Защо до сега не поднесе венец или едно цвете ???

22

Анонимен

преди 7 години

Местан чака Доган да се кандитатира и да си премерят *** *** / кой ще има по голям....еректорат?????2

21

1

преди 7 години

До Dinosaurus,ганьооооо,не могат да ги издигнат в Турция,защото са български граждани,както тука в България,не може да се кандидатира чужд гражданин,ясен ли съм ганчоооооооо,покойния Йозал беше кюрд,на светлинни години си от демократичната политика.

20

Dinosaurus

преди 7 години

Ало, пламенните защитници на равни права! Ами че и ДПС и ДОСТ са ЕТНИЧЕСКИ партии! Защо виете, че точно Местан и Доган биха били ощетени на етническа основа, ако българите не сме съгласни с кандидатуриъе им за президент? Издигат ги откровено противоконституционни партии, регистрацията на ДОСТ едва се просули през КС, а чии "права и свободи" движи ДПС? Що не се кандидатират като независими? Що не издигнат в Турция кюрд за кандидат-президент, те са 1/3 от населението? А по-кротко с правата !!

19

Анонимен

преди 7 години

Всички истински българи, истински патреоти, истински трудови хора требе да се надигнем масуво и да гласуваме за другаря Каракачан Иван за президент!Да се надигнем!Масуво!Ура!

18

Анонимен

преди 7 години

Хубаво си ги мисли, а замисля ли се, че няма кой да го избере?

17

Анонимен

преди 7 години

За това, че всячески се опитва да раздели страната този не заслужава и въздуха който диша, не да става президент.

16

Анонимен

преди 7 години

Кое предпочитате?Лютви Местан да бъде Ибрахим Ругова или Хашим Тачи за България? Има и такава вероятност.Тези които не могат и не се допускат до определени инстанций и постове могат да си направят своя Родина където могат да ствата Президенти,Премиер министри,Кноституционни съдий, генерали..Могат, и времето не е толкова далече.Никой в тази ера не може и няма да позволи потъпкването и ограничаването на правата си. Щом е грпажданин изпълняващ задълженията към Родината си има правото бъде Президент

15

тръмп

преди 7 години

дост да се изсели от българия,че ще ни докарат косово

14

OMG WTF

преди 7 години

ХахахахахахахахахахахахахахВсе повече се убеждавам, че българските политици живеят в някаква си тяхна паралелна реалност...

13

Анонимен

преди 7 години

До Нинова;Зощо бе Нинова, защо не може да е Президент? Кое е печката за да бъде Президент? Гражданин на РБ, плаща си данъците, народен представител в Българския парламент, не е лишен от граждански права. Защо да не може да е Президент? Не си ли даваш сметката,че нарушаваш основния закон на Република България и така рушиш нейните устои? Мислиш ли, че тези които носят подобни на Местан имена вечно ще искат ТИ ДА РЕШАВАШ КОЙ ЩЕ БЪДЕ И ИЗБИРАШ ПРЕЗИДЕНТ? Не смятяш ли ,че това е опасно ЗА БЪЛГАРИЯ

12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен2; И като се вдигнете какво ще стане, други ще ви накарат да слезете. Кой си ти? Всеки гражданин на Р.България, който не е лишен от това право по закон може да се кандидатира и спечели съответните избори.Ти кой си?Вдингне се де. Народ , който изпраща жените, дъщерите, снахите си 4на гурбет" по витрините на Копанхаген,Брюксел и други западни градове е лишен от достойнство. Първо защитете достойнството си, върнете жените си в семейното гнездо и легло и после си пъчете гърдите.СВОДНИЦИ.

11

минаващ

преди 7 години

Допълвам първия си коментар,че Конституцията на Р.България не НЕ ОГРАНИЧАВА нито един свой гражданин по етническа, верска, расова или други съображения и пренадлежност.Държавата е безчувствена институция, еднакво близка или отдалечена за всеки свой гражданин.Трябва да се посочат други причини и поводи за това,че Л.Местан не е достоен за Президент на Р.България.Етническата му пренадлежност НЕ Е И НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ,причина за това. Ако е така, жална ни е майката. И НЕКА ДАНС ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА.

10

Караджамбазки

преди 7 години

Защо да не се кандидатира - български гражданин е, говори граматически и стилово на-правилният литературен български от всички в народното събрание, хич не е глупав, има доста добри идеи.Какво като е с турско име?Те и нашите така наречени патриоти и политици са повечето с турски фамилии - кой Кара..., кой Коджа...кой Набант...

9

минаващ

преди 7 години

Много прости, плитки,необосновани,зли, нагли, вредни и опасни коментари се пишат тук. Ако България беше една уредена и правова държава с фунциониращи интитуций до сега много лунпени щяха да са на "топло" в пандизите. Не съм превърженик или фен на Л.Местан.Но трябва да подчертая,че и той и тези които носят"нетрадиционни български" имена имат пълното право да се кандидатират, даже и спечелят Президенстски и други избори , като достойно управляват Р.България в съответствие на Конституция и закони.

8

НЗ

преди 7 години

Супер :-) Вече Митьо Пищова няма да е единствения *** на президентските избори :-)