25

Анонимен

преди 7 години

Трябва да разберем нещо,което да възприемем,като ЖИВОТОСПАСЯВАЩО!иНАЧЕ,КРАЙ С НАС!!!НЕ ТРЯБВА ДА ОЧАКВАМЕ НИЩО ОТ ПОЛИТИЦИ!!!ОТ ВСЯКАКВИ ПАРТИИ!!ВСИЧКИ ТЕ СА СБОРИЩА ОТ ПРОДАЖНИЦИ,ГОТОВИ ЗА ШЕПА СРЕБЪРНИЦИ,ДА НИ ЗАЛИЧАТ ОТ ЗЕМЯТА!!Хора,МОЛЯ ВИ!Премислете изминалите 26 години и до къде ни доведе политбандата!!НО,АКО ДОСЕГА ТЯ НИ ОГРАБВАШЕ И БАВНО НИ УНИЩОЖАВАШЕ,СЕГА Е ВПРЕГНАТА В ЕДНА СВЕТОВНА БАНДИТСКА СИСТЕМА,ЗА Ф И З И Ч Е С К О Т О НИ УНИЩОЖЕНИЕ!!!Унищожение,безкомпромисно!

24

Анонимен

преди 7 години

Да не би да си мислите,че нашествениците трябва задължително да нахлуват с танкове и бронетранспортьори?!Няма такова нещо в една "хибридна" война!А ТОВА Е ВОЙНА НА СВЕТОВНИЯ ЦИОНИЗЪМ ЗА ПРОКАРВАНЕ НА ГЛОБАЛИЗМА! В тази война се използват всякакви средства,включително и телата на всякакви *** и религиозно зомбирани хора!ХОРА - ПЛЕВЕЛИ!При това,огромната част от тях даже не го съзнават,но това не ги оневинява сорямо нас!!ВСЕ ЕДНО-ТОВА СА ПЛЕВЕЛИ УБИЙЦИ!ХИЩНИЦИ!ПОМИСЛЕТЕ ЗА СЕБЕ СИ!

23

Анонимен

преди 7 години

Не зная как да ви се каже,но вие терябва наистина да сте невменяеми и зомбирани,ЗА ДА ПРИЕМАТЕ НАШЕСТВЕНИЦИТЕ,КАТО "БЕЖАНЦИ" И ДАЖЕ,"МИГРАНТИ"!Разберете,бде,"хора",както и доста други са посочили,БЕЖАНЦИ МОГАТ ДА БЪДАТ САМО ЛИЦА ОТ НЯКОЯ ОТ СЪСЕДНИТЕ НИ СТРАНИ,В КОЯТО СЕ ВОДИ ВОЙНА!!!ТОВА Е!!!!!!ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ,ПРОНИКНАЛИ НЕЗАКОННО В СТРАНАТА СА НАШЕСТВЕНИЦИ!!!И ТРЯБВА ДА СЕ ТРЕТИРАТ,КАТО ТАКИВА!!!Ако са "икономически мигранти",има си международно установени правила за приема им!!!

22

Анонимен

преди 7 години

Нито един от тези хора по закон не може да има статут на бежанец в България, в съседните страни на Афганистан и Сирия да, но не в България. Бежанци в България могат да бъдат турци, гръци, македонци, сърби и румънци.

21

Българин

преди 7 години

Бежанците са хора като нас, има и добри има и лоши хора, нито са ангели нито демони. Ислямът и особено радикалния ислям и всички вярващи в него е демон и те са превърнати в демони. По същия начин както са някои радикални идеологии и вярвания в други религии, но поне те не иска да ти отрежат главака както е в исляма и да превърнат децата ти в роби - учили сте за еничарството, а сега четет за язидите нали така?

20

Анонимен

преди 7 години

tova ne sa bejanzi a navlezi i paplach.

19

анонимен

преди 7 години

Жалки сме!Мигрантите ни ВИНОВНИ, че половина България е по света га приемаме за нормално.

18

1

преди 7 години

Истината е, че не са бежанци в голямата си част и не им е мястото в София при толкова свободни бивши казарми. Няма как да ги опазиш и тях и нас, когато са на свободен режим. Вчера слушах Шевкет Чападжиев как бил 11 месеца в затворен лагер за бежанци в Гърция при емиграцията си. Няма нужда да се открива топлата вода.

17

Аз там живея !2

преди 7 години

БЛАГОДАРЯ НА НЕКАДЪРНИЦИТЕ В ОБЩИНАТА И ПОЛИЦИЯТА ЗА НЕВЪЗМОЖНОСТТА ИМ да си вършат работата поради желание за налапване с ислямски пари.Само искам да им кажа като кан Омуртаг,че Бог вижда и помни.

16

Аз там живея ! 1

преди 7 години

Живея на Поп Богомил, точно на ъгъла с М Луиза и вярвайте ми ченгетата ГИ Е СТРАХ да слязат от патрулката.Когато все пак го направят само питат отдалеч за някакви хвърчащи листчета ( когато няма ги водят да им напишат такива) и си стоят там. Блъскат се с жените по спирките, сноват на групи от 20-50 човека по тротоарите по цял ден и цяла нощ? Разрешение за сбирки имат ли? Ромки *** обикалят около тях и те НЕ ПРАВЯТ РАЗЛИКА между мърлявиии сиганкки и обикновени ученички. БЛАГОДАРЯ..

15

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Най тъпите думи - Интеграция, толерантност, бежанци, бурки и тн. Докъде стигнахме да правим словесни ножки на тия нВлеци

14

Анонимен

преди 7 години

23 минуса сте ми набутали, ама истината боли. Динко се оказа мародер, хайдук, а не хайдутин! Докато продължавате да се кланяте на мерзавците и плюете достойните, все такава жалка съдба ще имате!

13

Анонимен

преди 7 години

Аз като обикновена гражданка не се чувствам отклонена от важните теми, за мене към момента тази тема за мигрантите е особено важна, вярвайте ми!

12

Веско

преди 7 години

А това, че Турция напредва към шериата не ви ли тревожи:"Задължителен арабски език за седемгодишните". Това е водещото заглавие на първата страница на в. "Айдънлък", който посочва, че от тази учебна година второкласниците започват да изучават арабски език. Сред темите, които ще бъдат изучавани в часовете по арабски са: "Обичам религията си", "Обичам пророка", "Намаз по пет пъти дневно", "Пости".

11

Анонимен

преди 7 години

Такъв дебат въобще не трябва да стои на дневен ред! "Бежанците" нямат място тук и всякакви други аргументи, доводи и факти са излишни!

10

Анонимен

преди 7 години

Тези хора са заплаха за националната сигурност! Те застрашават живота и малкото останало спокойствие на българите! Не ги допускайте тук!

9

Тази тема

преди 7 години

е съществена! Не може някой да се настани в дома ти и да се разпорежда с него. Да ползва всички блага наготово и да има претенции. Да си налага религията и обичаите. Ако не са съгласни с нашите правила, какво търсят тук ние сме християнска, а не мюсюлманска държава. Ние им подаваме ръка, а те ни я захапват до лакътя. Ние проявяваме толерантност (стига с тия мантри, че българинът не е толерантен), а те не я разбират. От опит да кажа, в техните страни няма разбиране на християни-чужденци.

8

Анонимен

преди 7 години

Т.нар. "бежанци" носят войната със себе си навсякъде, където отидат. Въпрос на време е семената да покълнат и тук да стане втори Афганистан, Пакистан, Сирия или каквото там се получи.

7

Наблюдател

преди 7 години

Безхаберието на управляващите по отношение на мигрантите ако продължава, насищането на страната с такива, те наистина в 1 момент ще се превърнат в "демони"!От кога нелегалното минаване на Държавната граница вече не е престъпление?!

6

Анонимен

преди 7 години

Какво стана с мародера Динко, сигурно е приятно да караш чисто нов Мерцедес?