22

vlady

преди 7 години

За съжаление не се вижда достоен кандидат за президент на Русия след смъртта на Гайдар и Немцов, които бяха изтъкнати професионалисти на чашката с отлична алкохолна подготовка. Михаил Леонтиев изглежда читав вариант - удостоен е с престижното звание "Горький пропойца" за професионализма си с чашката, но надали ще се кандидатира.

21

Боби

преди 7 години

До *** дзерджински 21Въпросът е останалите до 35 милиарда общо БВП къде отиват а? Къде отиват останалите 30 милиарда?

20

Анонимен

преди 7 години

Русия - страната на диктатори, сталинисти, фашисти, комунисти, мракобесници, крепостници, ***, пияници, наркомани. Родина на най-голямото зло в историята на човечеството - Окт. революция на *** Лунин.Все пак изборите показаха, че Москва и С. Петербург не подкрепят уродливия диктатор.Време е интелигентните хора да се събудят от летаргията. На обратния полюс е Чечня. Там хорицата дадоха своя свободен и демократичен вот за Путин.

19

до 21 от славянин

преди 7 години

Ами като сте прости *** ще изтичат, кой ви е виновен!?

18

prozd

преди 7 години

До дзерджинскиМного си ***, ако мислиш че Путин е толкова наивен, че да застреля Немцов пред Кремъл.Ако искаше Немцов мъртъв, Путин щеше да го направи по елегантен начин и в момент когато Немцов посещава някоя американска НПО за да си получи парите.Случая с Немцов я ясен и на най-***(явно ти си още по-..), украинските служби с помощта на американските го утепаха за да дискредитират Путин в точно определен момент, освен тва Немцов вече беше безполезна "опозиция" в Русия

17

Пророк

преди 7 години

И когато затръби ангел небесен, ще се посипе огън и сяра върху тъпите рашъни, които не стават за нищо друго!

16

Анонимен

преди 7 години

Явно грандиозния "успех" от само 16% избиратели гласували за партията майка изплаши главния, та се налагат още по-твърди мерки.

15

Боби

преди 7 години

До Крисчън 2054% са обработените бюлетини Неговата партия гони 75% от гласовете - въпросът е ще има или не КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО

14

Крисчън

преди 7 години

На Путин не му хареса резултата от 54 %, до президенсстките избори може и да загуби както е тръгнало, затова по-добре да се подсигури с конспиративни тайни служби които да обърнат тази тенденция.

13

Боби

преди 7 години

До Великият ПутинДо ОПОРНО КЛЕЧКОВИТЕВсеки руски президент и премиер след като си подаде оставката се сдобива с ПОЖИЗНЕНА охрана от ФСБ. Реално става заложник на следващия президент. Пример Гроби милиардер ли е? Не нали. Като му свършат парите и отива на запад да чете лекции. Путин като се откаже от властта в сметката му ще има само парите от заплати(които реално не се харчат държавата 100% го издържа)Да има достъп до милиарди в анонимни сметки но те са за изборите и като ги спечели пари=0.

12

Боби

преди 7 години

До Анонимен 8сайт bg theglobaleconomy ЦОМИзнос, процент от БВП (процента): За този индикатор, Световната банка предоставя данни за Русия от 1989 г. до 2014 г. Средната стойност за Русия през този период е 31.85 процента при минимум от 13.27 процента през 1991 г. и максимум от 62.32 процента през 1992 г. 2014г. - 30,02%Така че моля спрете с Опорните клечки

11

сминдух енд чесън

преди 7 години

Дали е Русия или у нас подлеца си иска да го дундуркаш и храниш с заплата ,

10

Анонимен

преди 7 години

13, ти ли ще държиш сметка на най-богатия, силен и властен човек в света къде и как да си изнася милиардите?!? И колко, хм? Брейййй форумен Титане, я не ставай смешен и лай по-тихо че ще избираш между фурна Деу и Самсунг.

9

Анонимен

преди 7 години

Малките, сладки форумни кученца подарък от Азис да внимават как лаят за да не събудят другарката Пак Гън Хе от Южна Корея. Че ориза и фурната ги чакат. Бау-бау.

8

Берлин

преди 7 години

Диктаторът усеща, че столът му се клати и се окопава. Очакваме възстановяване на концлагерите и разстрели с базука за разказване на политически вицове.

7

Анонимен

преди 7 години

То за да местиш трябва да има какво.

6

Анонимен

преди 7 години

Нема лабаво! Поредния повод за див ужас в шорошките кратуни. Кефи ме тоя Путин, ей, знае и може, прави ги нещата.

5

Анонимен

преди 7 години

Марине, що си в Стокхолм, я към рашиста н бързичко потегляй!

4

Анонимен

преди 7 години

100% правят опити да клонират сталин...

3

Анонимен

преди 7 години

Крайно време беше!