113

StevenQuamn

преди 2 години

Cung cấp Tài khoản Gmail cổ 2009>2014 - Accounts Gmail Mới Chất lượng tốt : https://MuaGmail Visit https://MuaGmail Regards Tags: mua Tài khoản Gmail cổ mua bán accounts Gmail bán email Gmail đăng ký accounts Gmail

112

Я гледай....

преди 7 години

До ognyanz 146 Сещам се само за ген. Пиночет .

111

Реалист

преди 7 години

Генерала става за президент.Има любовница......

110

Я гледай....

преди 7 години

До Анонимен 145 Че защо да е за премахване на санкцийте против Русия ? Вие русофилите нали твърдите че санкцийте не им влияят и руската икономика ставала все по силна.Следователна санкцийте са полезни и да останат.

109

ognyanz

преди 7 години

До 133: Кой наш политик се е родил за такъв или е учил, за да бъде политик. Какво е учил бат' ти Бойко? - пожарникарски науки. Какво образование имат Цецка Цачева и Плевнелиев? Ако могат да бъдат политици, няма причина и един кадрови военен да не може. Примери за това по света има достатъчно.

108

Анонимен

преди 7 години

Генерале, ако застанеш твърдо за премахване на санкциите срещу РУСИЯ ,ще спечелиш изборите иначе ще те"заключим" в хангарите.....

107

Румен Пудела

преди 7 години

Другарката Нинова ми сложи каишка и ме показва на всяко едно събитие на червените другари. Каза че така трябвало за да може стадото да ме припознае като свой човек.

106

Генадий Доколенко

преди 7 години

Радев, кен ю кеч май боди пайп!

105

?!?

преди 7 години

Тоя като говори вкара България във война с Русия! За какъв мир с Русия говори? Та ние българите уважаваме Русия Радев от къде ги измисля тия изказвания.

104

Анонимен

преди 7 години

Каква ще бъде политиката Ви спрямо България?-Каква политика?България ще я купим цялата.До сега сме купили половината Черноморие.Пьотр Толстой кандидат за депутат в Единна Русия.

103

Анонимен

преди 7 години

Видехме го генерала какви празнословия и клишета пелтечи като млад комсомолец на изпит. Хем бил независим, хем щял да бъде подкрепен от БСП, хем нямало да бъде подкрепен от ГЕРБ. Извадиха човека от попрището му (също като Плевнелиев), сега ще го омаскарят, ще му спретнат сума ти компромати, ще го изкарат какъв ли не и накрая ще го захвърлят на кучетата, щото и без това нищо няма да събере. Като, че ли не си знаем помията, наречена политически елит?!

102

Анонимен

преди 7 години

аз ще гласувам за Радев

101

към поредния дебил

преди 7 години

До МнениеПлевналиев бе познат , *** се от всякъде , простия пожарникар какъв беше , а , не съдете съдете за човека по професията която има , да бъдел познат в ЕС и НАТО , *** , трябва да бъде познат в България и най-вече родолюбец

100

т

преди 7 години

За всичко са виновни 4 *** човека,Ахнет Доган ,Иван Костов ,Волен Сидеров ,а четвъртия се спомина .Единият турцизира безобразно родината ,другия е псевдо националист бачкащ за Москва,а Костов излъга ,че ще унищожи ДС ,вместо това й раздаде икономиката .За онзи не ми се приказва ,четвъртия.

99

Анонимен

преди 7 години

Мога да се обзаложа, че ако се кандидатира Доган ще събере повече проценти от Радев.

98

Мнение

преди 7 години

Военен летец става за президент точно толкова , колкота президент за военен летец. Президента трябва да бъде доказал се политик , познат ЕС и НАТО ,човек с визия и езикова култура. И задължителна да е мъж.Видяхме Бъчварова колко може в силово министерство.Пълен провал.

97

Анонимен

преди 7 години

Фалшиф генерал,пожарникар,картофопроизводител.

96

Пуйката

преди 7 години

Този е жалък ДС-ар който е част от сволочта която ни ограби и зароби за повече от 70 години вече ... НАРОДЕН СЪД ЗА НЕГО и такива като него !

95

бла бла

преди 7 години

Г-н Радев не е ли чувал израза ,,за да има мир - готви се за война,,? Ако ще и 5 военни академии да е завършил знаем, че болшинството от военните са праволинейни и ,,облъчени,, от комунистическата пропаганда.Така че всички приказки са само популизъм и стремеж за популярност и власт.

94

Диви разкази

преди 7 години

До има разликаТой и Бойко така разправяше,а резултатите.....