41

Боже, Боже

преди 7 години

Господи, много кандидат президенти, от всяко село и паланка! От всяко гето и землянка! Всеки зяпа да лап'а, пара народна да прецапа! Боже слез на земята огледай си раята, прибери си вересиите! Дано да дойде време да има покой за народа български! Стига ***, стига с тази простотия!

40

Анонимен

преди 7 години

Еййй, какво нещо е това властта. Ще си скъса гъъъъъъза, ама да е на власт:(

39

Анонимен

преди 7 години

А можеш ли да се разкарашна майка си в турския атлантически зaдник.

38

Георгиева

преди 7 години

Кандидатът, г-н Местан,трябва да милее за България, да защитава Българските интереси, да има Български профил,а не целува чуждестранни з.а.д.@н.и.ц.и!!!!!

37

duhku4e

преди 7 години

До До паметливкочовече,ТИ явно живееш в друг свят,събуди се и погледни света от другата страна!

36

duhku4e

преди 7 години

Тоз турски Ибрик пак ли го изтипосахте да му гледаме гадната Мутра!Вместо да е с раирана пижама вече,той отново във вестниците акъли дава...***!

35

Анонимен

преди 7 години

Кандидата за Дондуков ТРЯБВА ДА Е С БЪЛГАРСКИ профил. А Българофилите ако не друго, то поне УВАЖАВАТ Русия и мразят англосаксите, турците и по - голямата част от западноевропейските държави по ИСТОРИЧЕСКИ и ЕТНИЧЕСКИ причини.

34

Анонимен

преди 7 години

За който не е запознат:Село Марково е пловдивското Бояна (още от татовао време, с вили на управляващите).Лютвито, май, иска да демонстрира някаква символика - дали не си фантазира за възстановяване на автономна Източна Румелия със столица Пловдив?Опасни забежки!!

33

Анонимен

преди 7 години

Местан президент!!!!

32

Анонимен

преди 7 години

МЕСТАН трябва да го Екстрадират към Турция час по скороДА МУ БИЯТ СЪЩО ЧЕРНИ ПЕЧАТИПО ЖИВОТНО НА ПАСПОРТА

31

ВАСИЛИИ -ВТОРИ

преди 7 години

пАМЕТЛИВКО И рУСОФИЛКО, и двамата сте за обесване.С главата надолу.У нас предателите така ги бесят и им вадят очите с нажежено желязо . Запомни това и някъде си го запиши. Ако българите се наивни и прощават ,Аз не прощавам.

30

Квооооо?!

преди 7 години

Кво Нато бе?! Сами трябва да си пазим държавата и небето над нея. Коя друга държава чака на чужди?!

29

Анонимен

преди 7 години

Залагам си годишната заплата, че ако се кандидатира ще има повече гласове от баш воеводата.

28

Даскала

преди 7 години

На тоя пишман даскал , който не може да вдъхне на децата патриотизъм искам да кажа следното :Колега , макар че си с фес и миришеш на овча лой , трябва да знаеш , че България ще избере тоя път за Президент с пробългарска ориентация !Анадън му? Да се кичиш с чужда собственост е срамотно , фесе!

27

Дуло

преди 7 години

Изчадие адово!

26

блъгарин

преди 7 години

Неможе небългарин да казво какъв ще е българският президент.

25

11

преди 7 години

Пфуууууу!

24

Анонимен

преди 7 години

Тоа местан като къв са изказва ?.

23

антиседераст

преди 7 години

До До паметливкоИзвънредно моного сте зомбиран от евроатлантическата антибългарска пропаганда подплатена с долари от "америка за БГ " и " весели хапчета". Такива небивалици не е възможно да напише нормален човек.

22

До паметливко

преди 7 години

Човече заблудено ,очевидно не познаваш собствената си история. Нинова и Радев ,заедно с агент Гоце ,Калфин,Сидеров и *** им ни водят към Евразия. Ще ни правят поредната руска република . Основен и официален език-руски. Основни филми-руски. Основни управляващи -от Русия ,воиски-руски ,основна история-руската,основен враг-Европа и Турция ,заедно със САЩ ,разбира се. Много просто ,защото руските лаинари по нищо не могат да се сравнявант със западните демокрации и добре уредени общества.