96

Анонимен

преди 7 години

Не посещавам криминални държави като Турция, Русия и Македония.

95

до Кос

преди 7 години

Въртите, сучете, все ислямa нямa нищо общо, все в някой друг или нещо друго е винaтa зa примитивизмa. Тa в този случaй нямa мръсни пaри, имa сaмо простотия о фaнaтизъм.

94

От 103

преди 7 години

Само в Истамбул съм виждал 5000 "пингвина" натъпкани на едно място-в подлез. Гледката беше потресаваща за нормален човек. Животът е твърде кратък за да губя дори ден в гнусни изостанали мегаполиси, пълни с козари, където *** се хвърля директно на земята, а за канализация не са и чували.

93

От 103 до 104

преди 7 години

Истанбул е хубав град само в очите на срязан примитив, израстнал в прашните анадолски села, сред натрапчивия аромат на пресни кози ***! Излишно е да ти обяснявам смисъла на понятието Цивилизация или да ти препоръчвам да четеш Кенет Кларк. Препоръчвам ти спокоен живот в азиатските пустини, докато слушаш воя на мюезима от минарето.

92

Една жена

преди 7 години

До АнонименТи гнусен,долен фанатизиран ***...ако знаеше толкова много за Корана,щеше да си на ясно,че преди са се забулвали само проститутките! За какъв морал говориш ти,при условие,че мюсюлманите третирате жените си като ***? Купувате си жени и си продавате собствените дъщери! Това си е живо сутеньорство,трафик на робини и педофилия! И тръгнал да говори за морал! Я стига!Жените сме щели да си платим?Заслужавали бой и изнасилване?.. Ти нормален ли си?Защо не посетиш някой психиатър?

91

До 103

преди 7 години

Истанбул е много по-красив град от тези за, които говориш. Изостанал си.

90

Анонимен

преди 7 години

Тук пък някакъв обяснява как имал честта да посети Истанбул. ХахахахаЧест.Тая мангалщина! И уточнявам, че съм бил там, не говоря наизуст.На тоя пич препоръчвам Рим, Виена, Барселона, Генуа, Хайделберг и още 1000 други нормални и красиви града.

89

Анонимен

преди 7 години

ТАКА ЩЕ Е В ХАЛИФАТА И ЩЕ СТАВА САМО ОТ ЗЛЕ НА ПО-ЗЛЕ!!! СКОРО ЩЕ ЗАДМИНАТ И ИРАН ПО-КОНСЕРВАТИЗЪМ :DДА СЕ ГЪТНАТ ДАНО ТЕЯ ДЕТО ПРОБУТВАТ ЕРДОГЪНСКА ХАЛИФАТОТУРЦИЯ КАТО ДЕСТИНАЦИЯ ЗА ХРИСТИЯНИ!!!

88

Анонимен

преди 7 години

Кво ни занимавате с тази турция ве хич не ми пука какво става там

87

Кос

преди 7 години

Да обвиняваш религиите, за днешните войни, значи да си сляп! Тук става въпрос за петрол, парк, власт, сфери на влияние. Религиите се използват за прикриване на мръсните ризи.

86

Днес прочетох, че

преди 7 години

една трета от мюсюлманите във Франция искат Шериат, бурки и забрадени малки момичета.Изповядващите ислям били повече от 5% от населението на Франция.Населението на Франция е малко над 66 милиона, значи 5% от тях са над 3 300 000 - над 3 300 000 са мюсюлмани. Една трета от тях - над 1 100 000 човека (доста НАД ЕДИН МИЛИОН), смятат, че не бива да има светски закони, а Шериат и че жените трябва да ходят с бурки. Подрастващите момичета пък да ходели на училище забрадени.Ердоган да не се сърди ...

85

Кос до 95

преди 7 години

Наставления да се избиват друговерци няма, това са медийни спекулации. Имаме бежанци, които бягат от войната, и извратената ИД, която манупилира хората ,че уж е за религията, но се бори за нефт и власт.

84

+

преди 7 години

Този мъж трябва да пътува без виза в Европа

83

Анонимен

преди 7 години

До Хайде холанТо се оказа, че всички агресивни мюсюлмани са луди или в страхотен стрес и затова се държат нападателно. Но иначе религията им била миролюбива. А защо има наставления да се избиват друговерците? сигярно за установяване на мир и спокойствие за мюсюлманина.

82

В Истанбул - 2

преди 7 години

Помислих, че старецът /изглеждаше над 70 г./ ще нападне младия да го бие.Младият се изчерви и слезе веднага след като автобусът спря.Всички останали пътници си мълчаха и никой от тях не реагира по никакъв начин.Старецът си седна обратно на мястото, дълго пъхтя за да се успокои. Девойчетата изобщо не се доближиха до него и не му казаха нищо. Аз и близките ми /българи като мен/ слязохме след две спирки.

81

В Истанбул

преди 7 години

До до косДано да е така, както казваш.Преди повече от 20 г. аз наблюдавах нещо, също в автобус в Истанбул. Колата беше полупразна, имаше места за сядане, но три девойчета на около 16 г. пътуваха прави и си приказваха. Бяха облечени като нашите тийнейджърки и в ръце носеха учебници. До една от тях плътно застана около 35-годишен мъж. В следващия момент тя се обърна и, хем срамежливо, хем сърдито му каза нещо. Възрастен мъж веднага скочи и така се разкрещя на по-младия, че помислих, че ще го..

80

Хайде холан

преди 7 години

Като за Истанбул-нормално.Скоро и в цяла Европа.....Луд бил-значи исляма е лудост(заразна).

79

Анонимен

преди 7 години

Дивото си е диво,жалко само че са до нас!

78

Анонимен

преди 7 години

Ердоган как ще разтълкува този инцидент?Но, моля, тълкуването да има контекст - настояването му Турция да стане член на ЕС.

77

Анонимен

преди 7 години

Виждали ли сте настървена мъжка тълпа как убива жена за 5 минути. Ако не сте го гледали има го клипчето в интернет. Годината е 2015, действието посред бял ден, в центъра на Кабул, полицаите само гледат отстрани. Накрая момичето е изгорено...После да не се чудите защо идва ера на Матриархат. Трябва да се възвърне нарушения баланс...кога мъжете ще свикнат че жената е интуитивна, суеверна, чувствителна, а може би и гола. Кога хората ще приемат, че религиите са вече излишни!