28

будист

преди 7 години

Насилието е най-отвратителната и низка човешка проява, която не ни отличава от животните! Аз в ежедневието се старая да не убивам дори МУХА!

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 39Посмали бе, ***! Такова нещо като изключване без право да продължиш нямаше, беше незаконно и против догмата, както и сега. А намаленото поведение съвсем не беше страшно, освен в 11 клас при завършване на гимназия, а и тогава не чак толкова.Но сега хората и децата им са просто гoвeдa без надзор, неще и дума..

26

Американ

преди 7 години

В Америка а подобно престъпление съдят като възрастни и пращат в панделата, но в Бг само ще си мъмрят и даже няма да ги излкючат. Камо ли да глобят родителите по 100000 на парче, та да им набият малко акъл в тиквите. Ако изобщо и те имат такъв..

25

Анонимен

преди 7 години

Така е, България по принцип е едно място, където оцеляват само физически силните и агресивните, арогантните, безочливите, които раздават юмручно правосъдие. Ако си възпитан, интелигентен, тих и скромен -обречен си. Правят с теб каквото си искат! Това го разбрах още в у-ще. Дано някой не си мисли че в соц. времето не е имало подобни инциденти, че и по-страшни! Но за това се мълчеше, можеше да се оплачеш само на комсомолския секретар или класната, но наказанията бяха жестоки! Изключване без право да продължиш в др. училище. Или намаляне на поведението, порицание, което не беше шега! Сега не са

24

Анонимен

преди 7 години

Вярно е дедо йоцко, и ние като те четем ни се повръща от смpaдта на лой от тебе и никак не ти се учудваме на ума, нито на тези две ***.

23

дядо йоцо

преди 7 години

Аз като чета коментарите на възрастните тук, въобще не се учудвам защо децата са такива.

22

Трябва строй !!!

преди 7 години

В края на 80-те се сбихме две училища......30 на 30 човека.....Всички получихме присъди после.....на 17 бяхме.....До ден днешен ме е срам от това !!!П.с ....станахме известни тогава но цената не си струва ....

21

Никой да не се лъже

преди 7 години

Играта тук е "правоверни" срещу православни. Исперих е това.Само "правоверните" са толкова "мирни" и "добри", колкото е религията им. Такива "мирни шествия" 6:1 се провеждат само от "мирната религия". Кое още не ви е ясно та пишетете глyпocти?

20

44911

преди 7 години

Защо се стряскаме от поведението на учениците? Те растат и живеят с този модел. Има ли филм бец насилие? Има ли новинарска емисия без насилие? Има ли детска анимация без насилие и грубости? Ако започнем инициатива "Седмица без насилие по телевизията" - почти всички телевизии ще останат с празен екран. Обаче си струва!

19

Анонимен

преди 7 години

Заслужил си го е боя. Аз като бях войник и естествено старите ни сгърчиха. Имахе един дребен, дето всичко си изпълняваше. Обаче щото е дребен и го подиграваха повече. Един ден дребосъка вика на един от старите - свали си очилата, щото сега ще дойда и ще те пребия и да не се счупят. Всички избухнаха в групов смях. Дребния отива при старото и верно го преби в рамките на 3-4 секунди. И очилата заминаха и оня яко подпухна. Оказа се каратист някакъв с доста висок дан. Полежа после набора в ареста

18

Анонимен

преди 7 години

От хепатит!!! Кофти карма е имал....;)

17

Анонимен

преди 7 години

Явно простотията на оня строи нее си отишла стар млад старо куче медалист баси шапкар преди дваисет години ги слушах в училище явно това време на демокрация е анархия

16

Анонимен

преди 7 години

Цоне, цоне и за едно яке си си навлякъл толкова тежка карма която не те пуска и до сега.Майтап бе...

15

А.Смукачев

преди 7 години

Този сериал ще има поне още 6 сери драги зрители. Старото отвръща на удара едно две....до шест. Приятно гледане!

14

Анонимен

преди 7 години

А СЕГА СТАРИТЕ ЩЕ ИМ СПРЕТНАТ ЛИ ЕДНА МЕЧКА,ЗА ТИЯ В ТОВА УЧИЛИЩЕ НЯМА БЪДЕЩЕ,ПОНЕ ПО НАШЕ ВРЕМЕ БЕШЕ ТАКА.

13

Анонимен

преди 7 години

Вървял си лъвът през горатаи срещнал стадо зайци.Казал:- Я стадо зайци.И зайците му скочили на бой.И три дни стоял клипа във Фейсбук и ютуб.И казал лъвът:- Нема такава държава! Никакво уважение!Да ви пиикам и на царството от ***.Хвърлям короната и Терминал 2

12

Анонимен

преди 7 години

до 13Точно ей заради такива *** трябва да се върне казармата. хората затова я споменават тук не склучайно.!

11

ивчо

преди 7 години

подрастваща ***, от тез хора не стават. До 10 г един двама ще са в отвъдното, за жалост.

10

мъка

преди 7 години

Защо къдрите тук казармени спомени? Става въпрос за ученици, не за войници. И хубаво, че не върнаха казармата, щото като ви чета гнусотиите ми се накъдри косата от ужас.

9

Анонимен

преди 7 години

Златно правило когато влизахме в казарма: Бъди между капките- нито на голям отворко, нито на голям задръстеняк, защото и в двата случая последиците за теб са ужасни. Бъди посредата.