41

Анонимен

преди 7 години

Тренирайте бокс!А също и бягане с препятствия.

40

Анонимен

преди 7 години

когато е само 1 човек срещу 3-*** или повече се нарича ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА И ТОВА Е МНОГО СЕРИОЗНО НЕЩО!

39

Анонимен

преди 7 години

Какво става с Aнитa Maйзер? Защо спряхте да отразявате нейната драма?

38

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да си говорим, не забравяйте, че става дума за деца. А децата по презумция не са виновни, защото са деца. Виновни са възрастните, че не са ги научили на морал---------------------------------Тези "деца" ли не са виновни?!! А възрастните как да ги научат на морал, като самите те нямат такъв! Цялото общество е болно.и лишено от морал..Докато родителите са вторачили очи в тв. Планета или се прехласват пред циничния и просташки "хумор" и долнопробните клипове в шоуто на Слави Трифонов, (който при това редовно се плези на зрителите си!), децата им копират чалга -културата: презр

37

Отвратен родител

преди 7 години

До АнонименОт къде да вземат пример, от къде да научат нещо добро, това са изгубено поколение, което след време ще се репродуцира, а децата им ще са направо титанични полуkрeтeни. За съжаление вече нещата са извън контрол.По-добре от това не може да се каже... И после пак разказвайте приказки колко било зле при Тодор Живков.

36

Анонимен

преди 7 години

Щом много "бългърки" стават майки на 12 години , значи че татковците носят отговорност пред правосъдието на 12 год.

35

Анонимен

преди 7 години

С тези камери хората откачиха. Хората трябва да разбират, че нямат право да те снимат без твое разрешение а тези момичета заслужават затвор.

34

Истината

преди 7 години

Този клип наподобява много поведението на децата от гетата в САЩ и западна Европа.Абсолютноо същия манталитет е там. Търсете в Тубата "fight at McDonalds", "Walmart fight" и каквото искате друго. Като чета по-долу се сещам, че е време да се въведе ново законодателство и съдебна отговорност за малолетни и непълнолетни. В САЩ е пълно с такива затвори.

33

Пепи

преди 7 години

Едно публично събличане на побойничките и на родителите им предполагам ще е полезно!

32

Роден в НРБ

преди 7 години

Тези две *** заслужават да ги разчекнат. Но за това има вина и чуждото влияние в България. При бай Тошо беше лошо за много неща, но за такива неща нямаше прошка. И затова имаше РЕД.Нека всеки с ръка на сърцето и пред съвестта си каже дали е невинен.

31

Анонимен

преди 7 години

До 18 години децата живеят в дивия запад- няма закони, няма правосъдие, можеш да убиваш да се гавриш, няма проблем

30

до 34

преди 7 години

До 18 години човекът е дете. До тогава расте, учи се, съзрява, развива се. Детето не е умален възрастен, дали слуша или не слуша възрастните няма значение, то си остава дете. Не случайно непълнолетните не носят съдебна отговорност и не могат да бъдат съдени и осъждани.

29

до хъм

преди 7 години

т.е. идеята ми е, че човек е дете, дотогава, докато слуша възрастните.Щом почне да се прави на велик, самостоятелен и силен - трябва да си поема и последствията.Деца били... :)

28

до хъм

преди 7 години

Какви деца бе, братле :)Те могат да убият човек, пак ли са деца?Сегашното поколение поемат информация и знаят 10 пъти повече от нас на тия години.Много добре осъзнават какво вършат!Но...също добре знаят че в БГ полиция и съд - НЯМА, и нищо няма да им се случи.Крайно време е да се съдят хората по делата, а не по годините.

27

Анонимен

преди 7 години

Айде чупете им ръцете...или го потрошете и 3 месеца да са в гипсово корито !Гаранция давам 100% че повече няма да бият невинни жертви !!!Ама не - съда и полицията не искат да живеем добре, те искат обществото да страда!

26

Анонимен

преди 7 години

Ама много ясно че децата не са виновни, те са отраснали сред родители -второ поколение чалгари, за които мутрите, лесните пари, проституцията са издигнати в култ. Тези деца по цял ден гледат Планета, която си абсолютна порнография. От къде да вземат пример, от къде да научат нещо добро, това са изгубено поколение, което след време ще се репродуцира, а децата им ще са направо титанични полуkрeтeни. За съжаление вече нещата са извън контрол.

25

1

преди 7 години

11

24

хъм

преди 7 години

Каквото и да си говорим, не забравяйте, че става дума за деца. А децата по презумция не са виновни, защото са деца. Виновни са възрастните, че не са ги научили на морал, на любов, на живот. Виновни са родителите им, учителите, цялото общество, и аз и вие съфорумци, че с примера си показахме на тези нещастни деца, че злото винаги побеждава, че е по-лесно да смачкаш другия, да го унизиш и победиш с бой, а не с ум. Горките момичета, какво ли още ги чака в скапаният им животец...

23

Анонимен

преди 7 години

Горкичкото момиченце

22

Шукария

преди 7 години

Очертава се особено светло бъдеще за нашата гюзел Родина... един май унгарец беше казал "Най-страшното на комунизма е това, което идва след него".