23

Трол до трола

преди 7 години

Това май е станало на този форум тази вечер. Момчета, излезте да пиете по една бира, че май е последната хубава вечер... От утре времето се разваля.

22

Анонимен

преди 7 години

След амерския удар ИД атакуваха , а казват в УСА били християни - Ха "християни" помагащи на главорези на малолетни !"США-лидер исламских террористов, а так же украинских нацистов." ПО-ТОЧНО не може да се каже.

21

Питагор

преди 7 години

САЩ= Ислямска държава=Ал Кайда=износ на терор!Няма спор.

20

Анонимен

преди 7 години

Какво примирие, та американската авиация бомбандира сирийската армия при Дей а зор, която се сражава с ИД. Сега ако руснаците им свалят някой само какво следва ТСВ ли!?

19

Анонимен

преди 7 години

САЩ явно не могат да си укротят калпазаните

18

до 14

преди 7 години

Не културно да драскате простотии тук след употреба на промишлено количество алкохол. Въсдържайте се от пиене преди писане.

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 14ти си укрофашист, ами *** там!

16

Хайде холан

преди 7 години

До Анонимендо 13 Като гледам какъв мир и покой е в самата Турция....Големи "успехи" жъне Ердоги!

15

Хм

преди 7 години

Това примирие май е последния шанс за "умерените" главорези и менторите им от САЩ-провалят ли го,играта свършва за тях!Колкото до това,че САЩ искат да запазят някои клаузи от споразумението в тайна,то е ясно защо-срамни са и ще навредят на изборната битка на демократите.

14

Американците лъжат

преди 7 години

T.н. Американци:-избиха местното население и им заграбиха земите-избиха цялата популация от бизони в С. Америка-избиха цялата популация от диви гълъби в С. Америка-финансираха откачалката Хитлер за да има война в Европа-Ползваха ядрено оръжие срещу мирни жители-избиха милиони жени и деца във Виетнам-разбиха Ирак и Либия като държави, провеждат войни в целия святКойто вярва на крадливите американци, акъл няма.

13

Анонимен

преди 7 години

Казаха руските пияниции, а ние им верваме....ха ха ха

12

Анонимен

преди 7 години

Истински мир и покой налага на терористите в Сирия само г-н Ердоган. Другите само си чешат езиците и се дуят като пуяци.

11

ей

преди 7 години

До Анонимен 10Ясно ти е като в мъгла,нали?Нека целия свят види как САЩ не играят честно и още един път се уверят че тази страна не става за партньор.

10

До лошо от ЕХО

преди 7 години

Пич, тези номера със пропагандата вървят и в двете посоки. Интернет не е место за истинска дискусия. Просто съм живял и в Америка и оътувам много до Русия и следя и двете гледни точки- без CNN разбира се.... И просто очаквам една статия да цитира двете точки. А това, че Американците не са плъхове и убиици - го знам от първо лице!!! Но за *** които не са стъпвали никъде и само гълтат упоени точки симпатия нямам.

9

Анонимен

преди 7 години

Кой твърди това? Руснаците ли? Ясно.

8

Анонимен

преди 7 години

Сиромаси,примирие за Сирия не си спомням да е било подписвано,това ,че два клоуна на елита са ги снимали как уж се договарят за нещо си не означава ,че е истина.Примирие ще има тогава когато отворят големите книги и ги подпишат,за сега всичко е пропаганда от клоуните представени ни за президенти,премиери и министриа те не са оторизирани и нямат власт да сключват каквото и да било

7

лошо

преди 7 години

До ЕхоЖалко за теб че си заслепен от пропагандата и не виждаш истината,или истината боли?

6

Анонимен

преди 7 години

ЧЕ ОНИЯ С БРАДИТЕ КАКВО ДРУГО МОГАТ,ОНЯ ВИЕ ОТ РАКЕТАТА А ТИЯ НАПАДАТ.

5

ужас

преди 7 години

САЩ били изхарчили за "борба с тероризма"от 2001год.до сега 5 трлн.долара!!!а в същото време тероризма се бил увеличил с 6500%,е заявил професора от университета-Браун-Нет Краулфорт....

4

Анонимен

преди 7 години

Сащ някога да е спазвала нещо !?