148

човещинка

преди 7 години

Украинците се просълзяват от умиление за сърдечната загриженост на путин към тях

147

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 159Пускаме стрийт вию на гугъл за гр. Ижевск в указаната от теб област и какво да видим.Черни пътища в 600 хил население град (Красноармейская ул. например) Жестоко !Самогон - домашна водка приготвяна буквално от всичко, вкл. и хранителни отпадъци.за справка чети Илф и Петров и самогон от табуретки.Значението на самогон е некачествен алкохол.Ако използваме дедуктивният подход - лъжеш за Русия, пил си самогон значи си русофилистичен ***.

146

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 105Първо - Санкт Петербург, а не ПетерСбург, неграмотнико.Второ - самОгон и е домашната им ракия, демек водка. Пил съм, става!Трето - ако използваме дедуктивния метод, така описан в разговорите на Шерлок Холмсс д-р Уотсън, ти имаш компютър, вероятно можеш да влезеш в Гугъл - Земя. Ами влез и виж някое малко градче в Сибир например. Или в Удмуртия. Колиби? Мърляч! Първото, което ги отличава от нас е чистотата! И църквите със златни глави.

145

анонимен

преди 7 години

До 1954 г. Крим е част от Руската федерация, 75 процента от населението е руско, през 1991 г. там има референдум за възстановяване на статута на Крим отпреди 1954 г.,а Върховния съвет на Крим приема Декларация за суверинитета на Крим - резултати препотвърдени на референдума през 2014 г.

144

Анонимен

преди 7 години

Крим е руски. Въпросът е затворен. Във Вашингтoн вече от две години скачат като жаби и *** на умряло, но фактът си е факт, да си *** колкото си искат.

143

Анонимен

преди 7 години

до 154: Путин може да повърне Крим

142

Анонимен

преди 7 години

Може да върнат Крим

141

Анонимен

преди 7 години

Е па нали бехте гаранти за целостта на Украйна? Сега коя нейна част сте си харесали, че пак искате гаранти да ставате?

140

Анонимен

преди 7 години

Интересно! Нямаше такива скрупули преди няколко години! То като те изгонят какво да кажеш?Освен, че ти е доскучало, и си си тръгнал щот си имал работа.

139

Анонимен

преди 7 години

През последните месеци европейците горещо намекваха, че Русия е обичана и очаквана в Г-7, че вратите на седморката на практика са отворени? В края на август в Москва коментираха тези намеци прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков с максимално възможна прозрачност обясни на европейците, че Русия е участник в клуба Г-20 и че обединяващата придворните васали на САЩ "картонена седморка" просто не й е интересна.

138

Анонимен

преди 7 години

The Times: Русия отново диктува правилата на международната арена. Само преди две години Западът заплашваше Русия с изолация, обаче сега страната отново дава тон на международната арена, пише Том Парфит в The Times.

137

Анонимен

преди 7 години

Китай покани на срещата на високо равнище наравно с лидерите на други страни, които не стигат до калибъра на Г-20, президента на Филипините, нарекъл публично Барак Обама "*** син" и обещал при среща да прокълне американския президент. Китай можеше да покани, а можеше и да не покани филипинския президент, както отказа достъп до срещата на президента на Украйна Пьотр Порошенко.

136

Анонимен

преди 7 години

И всичките илюзорни съюзи, които на хартия съществуват се разпадат: БРИКС без Бразилия! На Индия само формално буквата И е там. Накрая ще остане само Р

135

Анонимен

преди 7 години

Сега разбрахте ли за какво става дума ? Държава , която претендира за световна суперсила има БВП по малък от Ню Иорк !!! Това са чисти световни хулигани и терористи !!!

134

Анонимен

преди 7 години

Русия отдавна изпадна от десетката, приятел,Затова сега я канят в Г-20, а не н Г-8Капиши?

133

Анонимен

преди 7 години

Джуджето загради Русия само със смъртни врагове. Създаде Украйна на основа крайната омраза към Русия и главно към него. В историята на Русия няма такъв тъ-пак.

132

anonimen

преди 7 години

Русия е осмата най-голяма икономика в света, а след 10 години ще е шестатата икономика в света.

131

anoniemn

преди 7 години

Калининградска област е анклав на Русия, Аляска е анклав на САЩ, а Гаяна в Южна Америка е отвъдморска територия на Франция. И какво от това?

130

Анонимен

преди 7 години

Русия е осмата най-голяма икономика в света

129

кубанская столица

преди 7 години

Какво политици не щтяха говореха, прекращение на огъня, демократически изюори и т.д, само одно няма да бъда, ДНР никога няма да отдава контрол на граница. И никакъв Минск нищо няма да значи. За всичко друго можем вести дискуссия