223

Анонимен

преди 7 години

Ще тръгнат към Япония,Америка ,като треньори,мислете за себе си,тях не ги мислете.

222

smirnoff

преди 7 години

Четете внимателно.Тези момичета,които бяха в Рио СЕ ОТКАЗАХА да играят.Вие,като се откажете да работите,колко пенсия ще получите...среден пръст.

221

пенсионер

преди 7 години

цялото олимпийско движение е сбъркано.Навремето преди повече от 50 години можеха да участват само аматьори : футболист миньор , полицай , военен а сега всичко е пари и допинг , скандали ,далавери кои е по велик за сметка на здравето си.

220

Коментатор

преди 7 години

Не играйте тото и няма да има за пенсии.

219

Анонимен

преди 7 години

1008 лв - много ли са?Направете елементарна сметка - един двустаен апартамент в София струва 100 000 лв. минимум, значи 100 месечни пенсии, сложете 10 000 за обзавеждане, толкова за кола, толкова за бензин, дрехи - втора употреба, за здравеопазване не ми се говори, за отпуска на морето-абсурд и пр.Тоест, това което всеки обикновен труженик на НРБ го имаше гарантирано, днес се явява огромна привилегия за десетина българки. Срамно господа.

218

Анонимен

преди 7 години

Всички завистници - бърже към залата и след 4 години на олимпиада! Така само за 4 години ще си подсигурите старините нали? "Българския народ е малък но за сметна на това изключително ***" !!!

217

Анонимен

преди 7 години

А за златен медал от олимпиада по математика държавата какво дава?

216

Анонимен

преди 7 години

Всички професионални спортисти се бъхтят за пари,слава и лично благополучие.Трябва да се спре със спекулациите,кой колко бил направил за страната си.Няма спортист,който да търпи лишения и да си рискува здравето ,за да прославя родината.

215

Анонимен

преди 7 години

Самият факт, че една такава новина може да разпали завист и злоба, каквито са 99% от коментарите тук, показва колко сме изостанали в развитието си като държава и общество. Какво са 1000лв бе, хора? Та в Гърция минималната пенсия е 700евро, а тук заплатите са още 500лв . И това ако не е геноцид в сърцето на Европа, не знам какво е!

214

1

преди 7 години

За тях няма ли пенсионна реформа,въпроса ми е към другарите борисов и калфин,или от пенсионните осигуровки на починалите,месец преди пенсиониране,ще плащат на 25годишните момиченца,таково чудо по света няма никъде.За капак и по 20заплати да им дадат,че идилията да бъде пълна.

213

Илиян

преди 7 години

Нека взимат парите но -Не зная колко е максималната пенсия , но би биро срамно да взимат повече от човек който 40 години е плащал високи данаци !

212

Анонимен

преди 7 години

Кой както се уреди ... :)

211

Анонимен

преди 7 години

Майкъл фелпс взима 10000$ за златен медал. Има 21. Тия ще вземат по 150000 лв накуп за... бронз. И по 1008 лв пенсии доживот. А защо и по една къща и кола не им подарят, питам аз?Героите от войните и бабите и дядовците ни, работили по 40 години за тази държава заслужават 5 пъти по-малко... все пак не са се снимали с д*петати и не са се чекнали по баровете с футболисти. Сбъркано племе сме си и това си е! Важното е да изглеждаме добре по телевизора за изборите.

210

пешо

преди 7 години

какво се възмущавате като че ли имаме хиляди медалисти и разходите са огромни... айде стига глупости, тези медали са пославили страната ни, довели са тук състезания, туристи... заслужават пенсия. може да не произвеждали във фабриката, както вие искате, но са постигнали много повече. и то въпреки българия, а не благодарение на нея, както абсурдно намеквате.

209

Предложение

преди 7 години

Да пенсионираме Боко. Веднага! Ако ще и със сто хиляди лева месечна пенсия!

208

РККА

преди 7 години

не знаех че има подобен закон,вече не съжалявам че играя от време на време тото,пожелавам им здраве и късмет в живота за напред....това е едно от малкото мъдри неща в спорта у нас при тази деградация напоследък.....по долу се изказват некои завистливци де не могат да се затичат след автобуса ама са спецове във всеки спорт.....нека замълчат.....

207

Пепо гайката

преди 7 години

253-Що не се гръмнеш- в момента,така е решено ,край ,иначе не играй тото красавеца ми мой!

206

Анонимен

преди 7 години

Гледайтиии, завиждайтииии. Хахаххаа

205

Анонимен

преди 7 години

Парите са от тотото, като не искате спортистите да получават заплащане за труда си не играйте тото

204

ЯДОСАН ЧОВЕК

преди 7 години

Срамувам се от злобата ви ,хора ! А някой дава ли се сметка колко труд е това !!! И как ,вие прославихте страната си ?С какво ще ви запомнят вас ? Браво на момичетата ,заслужили са си всеки лев !!!