16

Темида

преди 7 години

Една чума няма да дойде зле. Вече в квартала едвам намирам паркоместа.....

15

пълнолуние

преди 7 години

Бих се осмелил да кажа,че антибиотиците трябва да се приготвят като амфифилни съединения,да преминават и през хидрофилните и хидрофобни мембрани на бактериите.Първите трябва да се модулират за да навлезат в бактериите

14

Самолечител

преди 7 години

Яжте сурови чесън,лук,ряпа моркови,червено цвекло,когато сте свободни и няма да си познавате личият лекар.П челният прашец е Менделеевата таблица с много микроелементи,по лъжица на ден с кисело мляко ще ви повиши тонуса и укрепи здравето.П челният прашец конкурира и виаграта.

13

Коце

преди 7 години

До Не знамКакви са тези "препарати, които имат части на бактерии в тях и изграждат имунитет"? И профилактично ли се пият? Благодаря!

12

Не знам

преди 7 години

коклко е вярно, но знам, че преди две години детето ми направи тежка ангина - бактерията беше тествана на 14 антибиотика и беше устойчива на 12 от тях - оставаше последните поколения на един вид антибиотик и тетрациклини, забранени са за деца. Всъщност имахме само един антибиотик, на който беше чувствителна. След това усилено започнах да й давам от препаратите, които имат части на бактерии в тях и изграждат имунитет - не са евтини хич, но имат ефект и оттогава нямаме изпит нито един антибиотик

11

selqbiq do shiq

преди 7 години

Супер така ще намалеем и ние но ще намалеят и *** .

10

Ясновидец

преди 7 години

Най благоприятната среда за развитие на тия супер вируси е в организми,презаситени с витамини минерали,поради което в организма настъпва една ленивост за "отбрана" на вирусите.Ще бъдат заразени предимно олигарси ,банкери,депутати,комунисти и други мафиоти .

9

anonimus

преди 7 години

Нека да живеем до тогава...

8

ined

преди 7 години

Икономическите загуби за 100 трилиона $ отиват като печалба на фрамацефтичните компании. Търговията със здравето им носи десетки милиарди $ печалба всяка година - как няма да разработват и пускат нови щамове болестотворни бактерии и вируси.

7

Анонимен

преди 7 години

На 63 г. съм. Тия приказки ги слушам от началото на 80-те. И още не се е случило. Страхувайте ни, че да не ни е скучно.

6

Анонимен

преди 7 години

Не е нелепо, че това ще се случи. Нелепото е, че ще се случи заради хора с ниска здравна култура(или по-скоро ниска интелигентност), които не използват антибиотиците правилно и позволяват по естестен път да се появяват "супербактерии".Затова твърдя, че не бива да се помага по какъвто и да е начин на неразвитите нации. Особено арабско-африканските. Завличат и нас в тяхната мизерия и то - заради идиотизма си.

5

Анонимен

преди 7 години

Ми те от грип умират повече.Що не кажат,че благодарение на бежанците в Европа има болести които не са се появявали от 300-400 години.Като например чума,проказа,различни видове екзотични *** и няколкохиляди вида болестотворни бактерии.И ме тва не са "супер болести" Това са заболявания характерни за средновековието.Няма да се затрият спокойно-ще народят по 30,40 деца малките семейства и ще оцелеят.Което е твурде самнително за СЗО.Може да станат СШО-световна шаманска организация.

4

Вирус

преди 7 години

До Анонимен 8Не е вярно 8, че сме създадени ;) ние сме израстнали в съвсем естествена лабораторна среда и съвсем естествено ще се проявим в някое оживено местенце или в Африка някъде по експерименталните мишлета наречени африканци! Такъв е "естественият" ход на природата ;)

3

Анонимен

преди 7 години

Вече се чудят какви болести да измислят, за да печелят пари някои... от нещастието на хората..... първо спин, после ебола, птичи грип, свински грип.....сега бактерии

2

Анонимен

преди 7 години

Веднага да ги разположат по границите на Европа тези бактерии. И за 30 дни ще се справят.

1

Вирус

преди 7 години

Така сме ние, бацилите създадени в световните еврейско-ционистки лаборатории, където минем трева не никне. Все пак трябва да ви намалим бройката до 500 милиона. Тъй са казали от Фъшкинтон, а ние само изпълняваме.