15

Анонимен

преди 7 години

Чудото "еърполисинг", уж заради което Радев напусна. А простата истина е, че е предател!

14

Анонимен

преди 7 години

До 21Една причина: Ние сме удобна територия!Една, но съвсем достатъчна!

13

КАЛЪЧЕВ

преди 7 години

Писачите на форума са обикновени комунисти и русофили. За тях и характерно да се изявяват като национални предатели на българския народ. Няма смисъл да се спори с психично увредени хора,които псуват собствената си държава и народ ,за да величаят руските варвари.

12

Иванов

преди 7 години

НАй вероятно ще пребазират няколко ескадрона с нови много бързи летящи чинии още следващите години в вече иzградени военно полеви бази ..Колегите съветват да забраним напълно дроновете заради използването им от жестока вражеска армада

11

Анонимен

преди 7 години

Прочетете в интернет за сделката на Хърватия с Украйна за ремонт на самолети МИГ-21 и покупка на други 5 на старо от 2013г. Голям смях е станал и сега хърватите май са точно на нашето дередже, че може и по-зле

10

Анонимен

преди 7 години

Кога разни школници започнаха да разбират от военно дело че и да дават оценки.Само иабсолютно некомпетентен човек може да бъде категоричен че нещата са о,кей. Учихме пет години военно училище,после Академии у нас и в чужбина. Носилхме хиляди часове бойно дежурство,проведохме десетки учения,реални тренировки и контролни полети и пак не сме в състояние да определим системата читава ли е или не.Пробив може да настъпи на малки височини или стратосферни височини.За всичко се изисква техника.

9

Анонимен

преди 7 години

Руснаците се подготвят да защитят свойте Територии като Крим от такива като Нас и ако се наложи да КонтраатакуватЗа това и бяха Последните военни Обучения в Кавказ и КримНека да опитат нашествениците от Краваристан като са такива Бабайти

8

Лошо

преди 7 години

Този със сигурност не разбира и от земеделие. По-скоро от ръкоделие. Срамно петно си ти Ненчев..в нааакани ***.

7

жалка история

преди 7 години

A бе толкова смешна и унизена България НИКОГА не е била. Перуци благодарил... За какво? Че американците си разузнават? Границата му я минава който и когато иска от Африка и той е длъжен да ги напои, нахрани и приюти. Разграден двор за американски игрички. Този *** осъзнава ли, че е НИКОЙ? Че няма държава България вече?Русия го плешела, ама само според американското послоство. Както каза другият ***: има триумфална арка на несигурността, аз добавам и на глупостта.

6

???

преди 7 години

"Министър Ненчев изказа благодарност за добре свършената работа както към българските летци, така и към американските им колеги и даде висока оценка за изпълнението на мисията по съвместна охрана на въздушното пространство на България." Как може човек разбиращ от земеделие да дава оценка за военни действия! В това правителство само парашутисти и калинки!

5

до 4

преди 7 години

Аз пък го разбирам нещо като ЛЕТЯЩА ПОЛИЦИЯп.сПази боже от такова нещоТогава няма да имат Спирка от родното Мвр

4

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Още два месеца ще се...надува като министър Ненчеф.Банкянската...калинка-премиер ще се измете, генералът като стане президент и земеделеца-трудовак от село Кукорево,барабар с него.

3

Petriov

преди 7 години

Ер полисинга означава че сис съсипваме военната авиация за да сме зависими от чужди изтребители.

2

М?!

преди 7 години

Въздушното пространство изобщо не е заплашено. Заплашено е земното пространство. Защо за него нещо не ви пука, а?!

1

Анонимен

преди 7 години

Батките от СащШо не го качиха на Ефа Да съ изкефи на Макс Перучко