39

Атанас Илиев

преди 7 години

До Мистър Х: Така беше както го пише мистър X (коментар 14). Е, това не означава, че сега е по-добре, но така беше. А тези снимки са рекламни от някой албум от онова време.

38

само завиждате

преди 7 години

Само завиждате на руснаците!

37

Йосиф

преди 7 години

Липсват кадри от почивната база в Гулаг! А какъв фитнес се е правило там целогодишно! Явно тогава мислехме за хората!

36

Анонимен

преди 7 години

Недей да съжаляваш. Не знаеш какво е било. Наслаждавай се на това което имаш в момента. Младостта отлита като миг. Сега имаш много повече възможности пред себе си, оползотвори ги. Съдбата ти е в собствените ръце, а не в папка на бюрото на партийния секретар.

35

Кирил

преди 7 години

Изглежда супер ,жалко че не съм живял по това време.

34

Анонимен

преди 7 години

Тогава всеки си знаеше мястото, всеки работеше това, което може, ромите не наглееха и бачкаха, Тиквата беше *** пожарникар...

33

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Анонимен"Дааа, можеше цяла нощ да миткаш из морската градина на Варна и нищо лошо нямаше да ти се случи"...Само да си по-далеч от "Младежката площадка", където всяка вечер се проливаше кръв...

32

Анонимен

преди 7 години

Дааа, можеше цяла нощ да миткаш из морската градина на Варна и нищо лошо нямаше да ти се случи.

31

Анонимен

преди 7 години

Фулборд беше 28 стотинки в почивните станции, а спането без пари. А бензина 18 ст. На литър . Кебапчето 10 ст. Аз бях млад офицер и получавах 450 лева заплата и ползвах безплатно жилище 100 квадрата. Всичко можех да си позволя. Сега живея в Германия и получавам 5000 евро ама само наема и отоплението ми е 1850 евро. Не че се оплаквам и сега ми стигат, просто разлика голяма не виждам в стандарта.

30

Анонимен

преди 7 години

Не знам кой кого е бил /може, не споря/ но ние децата от махалата лятно време не се прибирахме до 12-1часа пррз нощта и родителите ни не се тревожеха и не хукваха да ни търсят. А и ние не се плашехме че ще ни се случи нещо щото нямаше такива случаи. Нека сега да видя някое малко дрте да не се прибере до това време и родителите му да са спокойни.

29

Анонимен

преди 7 години

"Само ще кажа на днешните младоци че по онова време получавахме заплата равна на 50 долара, която беше абсолютна подигравка със строителите на комунизма."Можеше да споменеш и цените, повечето неща струваха стотинки, килото сафрид например беше 60 ст..

28

топлабира

преди 7 години

Тоалетна артия нямаше ,ама имаше вестник септемврийче.На раб дело мастилото цапаше.

27

До детски ад

преди 7 години

Ти май си живял на Марс. Глупости на търкалета. Стигнахте дъното с плюенето.

26

Анонимен

преди 7 години

Какви бити деца бе?! Нито мен, нито някого от махалата са били. Бяхме 26дечорлига и бяхме много задружни. Ходехме да бием тези от долната махала, както и те нас. Като поотраснахме станахме приятели. Били ни били??

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35Сега имам 5 апартамента, бяха 6 но тоя от соца го разкарах.

24

Горбачив

преди 7 години

Когда мои болгарские товарищи понять что я отпустил железную завесу потму что руские стали купуват всего с купонами. Недостиг бьил повсеместен. Болгарские помидорьи для руский нефт? Мьи не смогли есть онли помидорьи.

23

Анонимен

преди 7 години

И тогава и сега някои хора успяват в живота ближейки нечии задни части. И така се домогват до благата на живота. Всичко си е същото само задни...... Те са различни. Сегашните плюят предишните. А други съжаляват, че не са се уредили да ***. Мъка. И затова само тролят.

22

Анонимен

преди 7 години

Мерси за лъжите на днес бг. Само ще кажа на днешните младоци че по онова време получавахме заплата равна на 50 долара, която беше абсолютна подигравка със строителите на комунизма.

21

Анонимен

преди 7 години

*** руска пропаганда, то само като видиш името на сайта back-in-ussr и ти става ясно че е платена агитация. Ако беше толкова хубаво колкото го представят тези руски лъжци никой нямаше да иска да разваля социализма, комунизма и СеСеСеРе.

20

Анонимен

преди 7 години

Егати готиния живот, доближава се почти да живота в днешна Венецуела.