25

Анонимен

преди 7 години

За полицаите не знам, но за медиите е очевидно, че имат заповед да не раздухват проблемите с бежанците. "Добро утро. Ами който плаща целия този панаир с пресилването, той е и собственик на медиите

24

Анонимен

преди 7 години

Бъчварова, я *** се разходи по Монтевидео без охрана! Я мини по тъмно по Мария-Луиза и Лъвов мост! К'во се правиш на политик? Днес си министър, решавай проблемите, да не ги решаваме ние. Че от пишман-политици вече ни е три педи отгоре! Мутра!

23

Анонимен

преди 7 години

"Има ли нареждане полицаите да не се намесват, когато мигранти извършват престъпление? "Бъчварова е отговорила , че им се съставя протокол и много строго ги мъмрят( според днесбг).Хората засега не знаят български, ама после като научат езика и си прочетат протокола, мноого ще се срамуват

22

ЛЪЖКО ПАША

преди 7 години

В ПАН-БГ русофилските мекерета лансираха пропагандна поредната лъжа ,че Русия се кани да разработва изтребител 6-то поколение с лазерни оръжия.Но Русия няма дори един самолет от 5-то поколение .Как така преминава направо на 6-то. Много просто. Очаква американците да го разработят и те да го откраднат.Велик крадец и некадърник е руснакът ,нали. Хубаво е да им пратим бежанците . Да ги направят комунистиили да превърнат православната Рус в ислямска..

21

муспи

преди 7 години

Всичките тези лакеи на еврейския окупатор, с големи заплати и нищо не правене, имат адреси, деца, семейства! Самите те са от месо, ако ще и отровно - смърт когато не очакват с отверка в гърба! Това е война и нас вече ни преполовиха!!! Имайте предвид че този начин на война е технически изгоден за малтретирания народ. Евреите ще го крият, но когато започне отвсякъде да се чува че в съседния блок зетя ченге бил убит с децата и снахата, евреите ще приемат Гражданска война, - с Дядо Иван де!

20

ОХРИДСКИ

преди 7 години

Братя БЪЛГАРИ.Обединете се за да спрем фанатизираните мюсюлмани-мигранти ,които никои не е канил. Господа управляващи ,разпоредете се границата да се пази с оръжие . Разпоредете всеки нарушител след предупреждение да се разстрелва за назидание ,там на оградата . И да лежи там докато изгние ,за да се научат арабите и афганистанците ,че европеиската цивилизация ,която е християнска се пази от неините верни български синове. Спасението на Европа е на българските граници ,но само с оръжие.

19

Анонимен

преди 7 години

За полицаите не знам, но за медиите е очевидно, че имат заповед да не раздухват проблемите с бежанците. При това не говорим само за България - в цяла Европа е така. За срам и позор.

18

Анонимен

преди 7 години

Националистите се обединяватСоциалистите се ОбединяватСамо Десните от ГЕРБ,РБ незнаят как да го направятОТ ТАМ ИДВАТ И ПРОБЛЕМИТЕ НА БЪЛГАРИЯ която се Управлява отвън благодарение на тия същите койтоОсвен разделение в Българското общество не правят нищо полезно за Българският данъкоплатец освен Увеличения на цени и данъци безспир

17

до еделвайс

преди 7 години

И е задал въпрос с три препинателни знака: "Народе???"С такива заспали "будители" като тебе и Слави... ШЪ СЪ УПРАЙМ!

16

до еделвайс

преди 7 години

И щом можеш да сложиш Слави до Левски, *** се прегледай.

15

до еделвайс

преди 7 години

Щом Слави ти е будителя, бъди сигурна, че сънуваш, че си будна.

14

Анонимен

преди 7 години

Защо само приказвате и лаете? Като започнат да намират масово трупове от пришълци и сами ще се сетят, че са се о'рали повече от колкото трябва. Защо разни хора използват оръжие по деца, а не по нашественици. Гадкоцево, както и преправено е за предпочитане. Ако не, има и други малко проследими методи. Навремето имаше кръжоци "Направи си сам" в които се постигаха някакви умения. Важен е резултата - няма да ходите на олимпиада по спортна стрелба.

13

Анонимен

преди 7 години

Няколко пъти слушам Боко и Бъчи да казват, че границата с Гърция е 900 - 1000 км. Е, проверете и кажете грамотни хора ли ни управляват?!

12

еделвайс

преди 7 години

Един рекламен клип на Слави завършва с думите - "още нищо не сте видели". ........ А една от песните му започва с думите - "добър вечер, спите ли ?!" ........... Навремето Левски е задал един въпрос, състоящ се от два препинателни знака - "народе, ?!" ........ Българи, огледайте се, и се познайте! И в трите варианта! !!!!!!!

11

Анонимен

преди 7 години

Това са домашни любимци на Меркел и ко. Нормално е да има нареждане да не се закачат от обикновените хора. Политиците в ЕС са нещо като висша форма на кучкарите в България, още по-болни и по-извратени само че.

10

Анонимен

преди 7 години

Липсата на реакция от страна на ченгетата пионки и техните управители в случай на мигрантска престъпност е противоконституционно престъпление, и правителствен опит да се започне етнически конфликт....сигурен съм че Сорос няма против да помага.

9

Анонимен

преди 7 години

Влизат от Гърция, ние строим ограда само с Турция! В същото време границата със Сърбия се охранява добре, тапата е готова и за месец празните домове на Миграция и ДАБ се препълниха, персонала вече не лентяйства по цел ден и става напечено. А видяхте ли колко кротки са тези, които Сърбия е върнала? В Гърция и тук са като разгонени аслани, но Сърбия все още е славянска страна, свободна, извън ЕС

8

Анонимен

преди 7 години

Какво предизборно бе, Бачварова? И Волен и ВМРО, и РБ се молят кандидата на Герб да победи без проблем, да се запази управлението и участието в парламента.Забелязвате ли, че НФСБ отсъства, а Валери С. стана виден туркофил и русомразец.Щото от тая ограда и участие във властта се хрупка много, много силно! Трайчо и той уж кандидат, а се молеше Герб да излъчат много силна кандидатура.Те там ако играеха солово, щяха да посочат Минеков.

7

Анонимен

преди 7 години

секна притока на рубли и атакизките *** се разбягаха.

6

Анонимен

преди 7 години

Е много ясно, че има такова нареждане. Ако пребият мигрантите, ЕС ще ни държи сметка. Ако ни се разсърдят може да спрат парите , ако няма пари нашите велики управляващи какво ще крадат?