37

Анонимен

преди 7 години

Имам роднина със същото заболяване. Като изпадне в криза и рови по кофите и си раздава телефона,всички вещи. Просто момчето е за лечение, дано се усетят родителите му!

36

Анонимен

преди 7 години

В друг сайт пишеше че като го намерили полицаите го предали на родителите му. Абе тоя нали е пълнолетен. баси

35

Анонимен

преди 7 години

И да не се занимава с математика ще бъде успешен и полезен. Математиката те учи да мислиш, всичко останало е вдъхновение.

34

Психопати

преди 7 години

Приберете ги в лудницата тези родители. Тотални кукиндрели! Само им вижте интервютата, те си мислят, че Галин е на 5 годинки! Мизерни селски *** с болни амбиции

33

откачени родители

преди 7 години

Младият мъж (на 26) има право да прави каквото поиска с живота си. Но халтавите мама и тате са за бой - откачени ***, които само се чудят как да сринат допълнително сина си, не им стига, че са го докарали до пълна апатия. Такива са вредни с протекционизма си за децата си. Дано Галин им бие шута и си заживее нормално.

32

До 42

преди 7 години

Да учиш в Германия, дори завършил немската гимназия е трудно. Спомнете си калинката от фонд земеделие.За съжаление само 15% от заминалите да следват в Германия завършват успешно и в срок.Момичето, в което беше влюбен синът ми замина да учи там. Беше много надменна при раздялата - дамата с голямото бъдеще, а той беднякът, останал в България.Преди година синът ми замина на работа в Германия със заплата над 4000 Евро. И там, лелката в детската градина на внучката ми - беше онази надменна любов.

31

Анонимен

преди 7 години

Колко удобно е да си изливате комплексите срещу това момче.То няма да ви бие шамари, няма да ви псува или стреля като мутрите илиограбва като политиците. И това са дежурните философи тук, които са посветили жалкия си живот на алкохола и клюкарстването. Дайте си снимките тук да видим как изглеждате, лаладжии, като коментирате всичко дори лекичко забравяте, че момчето е учило на два чужди езика, докато вие имате проблем даже с писането на родния си език.

30

Анонимен

преди 7 години

До ИванГорките родители, това е огромен стрес. А това момче верно е изпушило, дано не се повтаря. ------------------------Кви горки родители ? Болните им амбиции са го докарали дотук. Всеки си има някакъв лимит.

29

Пффф

преди 7 години

До Анонимен 34Просто замълчи!

28

Анонимен

преди 7 години

Толерастията убива. Превъзнасяте един обикновен дибил. Навремето познавах гениален математик, който се боцкаше и слугуваше при мутрите да им организира игри на късмета. По телевизията даваха коскуджамити гросмайстор, проиграл си апартамента на рулетка и спеше в кашон на улицата. Математиката сама по себе си не дава нищо.

27

Анонимен

преди 7 години

Викате да не се бъркам в неговите работи, нали?Няма да се бъркам, но да си плати разходите по издирването. Защо ние трябва да ги плащаме?

26

Анонимен

преди 7 години

има леко *** изражение, което води до извода , че момчето е податливо на психически заболявания. Да се надяваме, че родителите му няма да го юркат да учи математика, а ще обърнат внимание наздравето му и ще му осигурят адекватно лечение, за даможе да живее като нормален човек. В живота има и по-важни неща от математиката

25

Анонимен

преди 7 години

Да беше отишъл в Студентски град, при котараните, да олаби жилата.

24

Анонимен

преди 7 години

Без да навлизам в подробности трябва да отбележа, че август месец студентите в немско не изтрещяват защото не учат.

23

Аз

преди 7 години

Математиката е нещо велико, като симфония, която не всички разбират и харесват.Случилото се, според мен, е свързано с успеха. Когато си на върха на успеха, е много вероятно да те връхлетят депресивни състояния. Успех, младежо, има още какво да постигнеш!

22

Люта чушка едно

преди 7 години

не ми е липсвал по никакъв начин... да изчезва пак не ми пука

21

Респект

преди 7 години

Пича е голяма работа според мен, щом го е направил това!Трябва да си много умен за да запазиш вътрешния си мир като клошар.Бих го наел моментално на работа на няколко хилядарки. Няма да копа на село, дано да остане в България.

20

mimi

преди 7 години

Попитали един математик:- Какво предпочиташ : съпруга или любовница?- И двете! /Бре, този много отворен/:- Защо?- Жената да си мисли че съм при любовницата, любовницата да си мисли че съм при жената, а аз да си решаа-а-вам задачки!

19

Иван

преди 7 години

Горките родители, това е огромен стрес. А това момче верно е изпушило, дано не се повтаря.

18

Анонимен

преди 7 години

Ми, лошо няма! На всеки се е случвало да изпуши, ама да беше се обадил на близките си да предупреди, че е добре и просто си взима почивка, а не да побърква хората да го търсят. Иначе, нека си почива колкото си иска.