64

Анонимен

преди 7 години

"...страната ни е задължена да осигури и гарантира техните права"- на бежанците. Дори да са бежанци, те са изоставили земята си, вместо да се борят срещу злото. За "бежанци" могат да се приемат само жени с деца до 16 години. Останалото - пардон! Да се бори! А не да търси на хляба мекото за сметка на омизеряване на хора, хеле пък като българите, дали стотици хиляди жертви за да добият свободата си.А тия на снимката, здрави, млади мъже с културистки фигури? Образцови шмекери, кримита и терористи.

63

Анонимен

преди 7 години

" идват изборите."А след изборите- референдумите , включително тия за различните ..екзити.Ако Бъчварова не разбере, че цивилизацията се гради върху равенството на всички пред законите

62

Анонимен

преди 7 години

"ако се окаже, че бежанец е нарушил обществения ред, се съставя....протокол??!"Абсурд

61

Анонимен

преди 7 години

Много проста тая бе.

60

Анонимен

преди 7 години

Тази стара дама не е в час и е тотално изтрещела

59

Анонимен

преди 7 години

МАЙ САМО БЪЧВАРОВА ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛА ЧЕ НЕ СЕ СПРАВЯ С РАБотата.

58

Анонимен

преди 7 години

И какво като идват избори ?

57

Георги Донев

преди 7 години

То избори е имало и ще има,но те не са оправдание за НЕ свършена работа.Ако тези преди Вас не са я свършили,не се оправдавайте с тях ами си "налегнете парцалите" и РАБОТЕТЕ за България.Лично на мен ми е все тая "кой ще води бащина дружина".Важното е да има светлина в тунела и ние да сме в него а не вдругия.

56

Анонимен

преди 7 години

Г-жо Бъчварова,провокацията е от ваша страна към собственото ви население.Искаме да живеем спокойно,без страх.Искаме да подобрите живота на гражданите,които ви плащат заплатите,а не да давате по 1200 лв. на мигрант,който дошъл тук "за да живее щастливо",според собствените им думи,а българските граждани да мизерстват с по 200-300 лв.А на майките с деца с увреждания да наричате кухи ***.Не искаме такова управление,не искаме такъв живот.Махнете ги,иначе ще махнем вас.

55

PANAYOT APOSTOLOS

преди 7 години

ВСИЦКИ БЕЗАНЦИ ОТ ГЪРЦИЯ..ПРОВО КЪМ БИЛГАРИЯЯ !! ТААМ СТЕ ИМАТЕ ТОПЛА СУПА И ХЛАП СЕКА ВЕЦЕР ! КАКТО И ХУБАВО ЛЕГЛО И АППАРТАМЕНТ.ЕКСО АПО ЕЛЛАДАС.

54

Анонимен

преди 7 години

Тия правила за бежанците са много стар модел.От преди 60-70 са. Би трябвало да има адекватна съвременна ревизия на понятието "бежанец". Живеем в модерно общество- дълговете се изплащат към банките. Извън тях никой никому не е длъжен. Следващите 25 години ще бъдат похарчени почти трилион евро само и само на бежанците да им е добре.Тия пари ще ги вземат от нас за да ги дадат на тях.Хубаво а от тях какво ще вземат за да дадат на нас? Освен ***,мизерия и тероризъм?

53

''ВЪНШНАТА

преди 7 години

До сега в България , за 26г. каква намеса имаме ?--Кой ни изпрати бежанците , НЕ Е САЩ ,НАЛИ????--Кой ни накара да теглим заеми за ''отбрана'' , ''УЖ'', НЕ Е САЩ НАЛИ ?--От кой купуваме стари танкове и огнехвъргачки , НЕ СА ОТ САЩ , НАЛИ ?--Кой води ''ХУМАННИ'' войни , НЕ Е САЩ , НАЛИ ?--КОЙ ЗАПОЧНА ВОЙНИТЕ В АРАБСКИЯТ СВЯТ,НЕ Е САЩ ,НАЛИ ?--Кой срина ЕС , като си закупи евродепутати от ЕС ,за да гласуват това ,което им се заповяда от САЩ ?--Кога ще имаме зелени карти за САЩ , никога!

52

брадвата

преди 7 години

Държавата може да се чувства "длъжна" на някои световни фактори и затова да храни и пои навлеци, но аз, моето семейство и когото и да питам в квартала - не сме. Затова - кой откъдето е, иначе да си ги гледат у тях oтрепките от правителството

51

Анонимен

преди 7 години

Бъчварова ги пусна да влязат у нас , щото Каналджиите си плащат за следващите Избори

50

Анонимен

преди 7 години

Всяка една новина от България е убийство, грабеж, фалит, безредици и безизходица. Гарантирано от ГЕРБ. Вън от властта, съд, и лишаване на електората им от право на глас!

49

Анонимен

преди 7 години

С неадекватното си поведение Бъчварова насъсква още повече хората срещу властта.Защо ли я мъчат още тази жена,та не я освободят да си гледа домакинската работа,че за м-р всички видяхме НЕ СТАВА!

48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 59:е... от коментара ти си личи, че май ти си платения, защо не отидеш ТИ (лично) със семейството (ако имаш такова) си да живееш там! И тогава коментирай, кой е платен и кой не.

47

чичо-дядко

преди 7 години

До една българкаи Сте права и не Сте :) на полицаите им се спускат заповедите отгоре :( те са "независими", от тях нищо не зависи, всичко се управлява от зависимата политика на нашето "правителство".

46

до Бъчварова !

преди 7 години

Ало, Бъчварова, А КОЙ ПОЛИТИЗИРА ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ ????ВЪПРОСЪТ Е :ПРАВИ ЛИ СА ХОРАТА КОИТО ПРОТЕСТИРТ , ИЛИ НЕ СА ???ДО СЕГА В БЪЛГАРИЯ , НА ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ ,.....АКО НЕ ИМ ИЗНАСЯ НЕЩО , ВЕДНАГА ГО ОБЯВЯВАТ ЗА ---ПОЛИТИЗИРАНО !?АМА КОИ ГО ПОЛИТИЗИРАТ ,......САМИТЕ ''ТЕ'' !

45

Анонимен

преди 7 години

от руското посолство изпратиха спешно 2 щайги с рубли и заваля дъжд от коментари :)