70

Анонимен

преди 7 години

Премиерът на Канада дори не си ги крие. Но и той сигурно за нищо не става, разбира се. Хаха... Жалко е да си невеж и задръстен.

69

Анонимен

преди 7 години

Не знам да се смея ли или да плача, като чета някои коментари срещу момчето. Такова задръстено мислене със сигурност допринася за цялостното ни развитие и възприемане на света около нас ( чети коне с капаци). Първо едва ли човекът ги показва в училище, следователно КАКВО ВИ ПУКА, клюкарки такива. Българинът му дай да одумва другите. Второ, да, има известни интелектуалци, поети, учени, учители и пр. с татуси. Няма да ви ги сервирам наготово обаче. Намерети си ги сами.Казвам браво на Венци и успех

68

Цецка

преди 7 години

До АнонименНе смятате ли,че това да се татуираш е ЛИЧЕН избор на всеки? И кой/коя сте Вие,за да ръсите мозъци и да поучавате хората?!?

67

кали

преди 7 години

Не се чудете повече, книгата, която държи е "Хляб по водите" на Ъруин Шоу. Браво на момчето, стига сте плюли и одумвали

66

Анонимен

преди 7 години

Момчето е опит за комбинация между бургаска батка и Азис...Затова и в полицията не приемат мъже с татуировки по често открити части на тялото, например по ръцете.По високите постове в западни фирми също е неприемливо, приема се за просташка липса на вкус.Но нали е модерно ... ;)

65

Anastasiya

преди 7 години

До АнонименОле, и ти в приказките на баба си вярваш, като, че в Библията вярваш.

64

Шоп

преди 7 години

***...

63

Шоп

преди 7 години

сичко зависи от тва кво чете.Дали "***", дали "Оцеляване в дивата природа", Кама сутра, Стивън Кинг, "Властелинът на пръстените" или глупостите на Пауло Коелю.

62

keke

преди 7 години

До varg Varg, ako se doblijish na 10 kilometra do doma mi shte te opasam s eksplozivi i shte te pusna v parlamenta! Kapish?

61

Дочка

преди 7 години

Евала на младежа за избора на живот и подход към децата. Училището трябва да е модерно, децата трябва да разсъждават свободно,логично и креативно. Аман от соц полъх и прашясали мозъци дето по 30 години едно и също дъвчат без капка иновация и интерес. И за сведения- нямам татуси,пиърсинги, шарена коса и т.н.,но се радвам на този подход,защото онази дисциплина,в която аз съм се изучила, не сработва сега и е прекалено ретро за обществото ни.

60

...

преди 7 години

Добре де, човекът се опитва да заинтригува децата с нестандартни подходи, така че да им е приятно в час, тук татуировките му броите.. не ви разбирам.

59

Анонимен

преди 7 години

Бог дая прости баба ми, казвашекато дойдело време Господ да избере кой трябва да иде в рая, татуираните ги врьщал още на входната врата!

58

Анонимен

преди 7 години

Самият факт, че си си направил татуировка, означава, че нямаш мозък. Това е все едно сам да си инжектираш отрови в организма и кожата. Татуировката е риск, защо трябва сам човек да се излага и да си инжектира мастило в кожата и кръвта ? Оттук нататък видя ли човек с татуировка ми става ясно, че на този човек не му пука за собственото си здраве, а какво да говорим за някаква по-голяма отговорност в обществото...

57

Тя

преди 7 години

80% от коментиралите тук са точно онези, възпитавани от втасали лелки (хареса ми израза) и взели мирогледа им от преди 50 години, а може би и повече. Някой беше писал за приличен вид - ризата и панталона, споменати в статията, напълно покриват изискванията. А ако искате децата ви да ходят на училище без желание, да не знаят какво и защо учат, да се чудят как да кръшнат и т.н., то продължавайте да плюете срещу младите учители! Аз шапка свалям на този учител! Нека повече има като него!

56

Кирил

преди 7 години

До АнонименШаранията ти да не си рибар хахахахахахахах

55

Анонимен

преди 7 години

Преди време се татуираха само в затвора от скука, сега е изкуство на излежалите.

54

Анонимен

преди 7 години

До УЧИТЕЛA има ли нормативен акт, който да определя разни стандарти, по които да кажем, че нещо е прилично и нормално? Пише ли някъде, че това е прилично, а другото е неприлично?

53

acca

преди 7 години

Коментарите против татуировките сто процента ги пише един и същи ш.изофреник :D

52

Анонимен

преди 7 години

Татусите са присъщи на онези, които с нищо друго не могат да бъдат забелязани. Шаранията по тялото им е последната надежда. Използването на думата "изкуство" в този случай означава едно, просто не познават изкуството.А низши същества има и сред хората - огледайте се добре.

51

ф

преди 7 години

Закрийте училищата - безмислени нерви.Пращаш нормално дете и ти го правят нервна лична карта.