49

тя

преди 7 години

Гладуващи има , защото ги ограбихте , като ги превърнахте в колонии, а сега всички да плащаме - ДА ама НЕ !

48

Анонимен

преди 7 години

Тоя какво са прави на дръш ми шапката! Та нали вие създадохте гладуващите бе! Ирак си беше богат! Либия беше още по - богата! И Сирия беше богата преди да вземете да въоръжавате ислямистите от Либия И Ирак! А и Украйна беше къде по - богата от сега! Ама и там се набъркахте и сега цялата се мъчи да се изнесе в Ввропа! Лицемерен евроатлантик долен! Всичката ви работа е такава! Ако не бяхте бомбили близкия изток сега всички те щяха да процъвтятат!

47

Анонимен

преди 7 години

Лесно му е на дедката. В огромната страна Люксембург гладуващи няма. А и той помогна за данъчния рай? За което вместо да лежи го качиха на главите ни.

46

Анонимен

преди 7 години

А любимите ни европейци как помагат на българите и други по- бедни страни? Или за тях има съчувствие към араби и всякакви други мургавеляци, а за бедните им съграждани европейци- не...

45

Анонимен

преди 7 години

А Защо са гладни бай Юнкере?Защото чакат банан да падне отгоре ,а не да се качи да го откъсне или чуждото на аванта е по лесно!благата се постигат с труд и мисъл!

44

?

преди 7 години

Двоен стандарт, както винаги! Лъжи и инсинуации!

43

Анонимен

преди 7 години

*** защо терористите удрятвсе обикновенните хора? Кой ги учи така?

42

Васо

преди 7 години

До Анонимен 44: А ти какво друго очакваш от народ увреден по формулата 500+45+27. Дълго време ще отнеме нормализирането. И онази библейска приказка за време да умрат родените в робство и да дойдат другите необременените не важи в нашия случай. Щото увредените възпитават увредени. Крадеца възпитава крадец, лъжеца лъжец. Цели кланове си имаме службогонци, .ъзолизци, предатели, гювечари.

41

Анонимен

преди 7 години

*** до и.диота, мила майко..къде са истинските политици. Не искам чиновници да ми управляват живота!!!!

40

Анонимен

преди 7 години

От третия свет не се очаква нищо ново, освен да правят деца и да ги пращат до Европа, а ние би трябвало като хуманисти да ги приемем с отворени обятия и да им осигорим достовн живот. Няма по голяма наивност и идиотщина....

39

Анонимен

преди 7 години

Юнкер е ***!

38

?

преди 7 години

Като гладуват, защо раждат по 10-15 деца и после не ги пращат на училище?Кой е длъжен да ги хрантути пожизнено?

37

А бе, чичка!

преди 7 години

И при на едни са вечно гладни.Дават им по 10 дка от плодородната българска земя - за обработване, ама те не щат!Нямат образование и професии, но институциите им намират им работа. Те обаче не я приемат - защото от помощи получавали горе-долу толкова, колкото ще бъде заплатата им на нискоквалифицирани работници. Що да се трепят? Нали държавата откъсва тези помощи от залъка на трудовите пенсионери, като намалява техния възможен месечен доход с близо 40%?Иначе, тези също са яростни. Искат още!

36

юбералес

преди 7 години

Дойде времето за първи път в своята история Европа да има своя собствена, независима обща армия. След Брекзит-а, това вече е възможно. Повече пари за отбрана, разузнаване и външна политика. Средиземно и Черно море трябва да са пълни с кораби, които да не допускат пръшълци от Азия и Африка. Юнкер трябва да прояви повече смелост и да каже точно това. Европейците го искаме.

35

Анонимен

преди 7 години

На тия гладуващи обаче, като им подадеш един пръст ти отхапват цялата ръка!

34

Анонимен

преди 7 години

А защо докато Южна Африка се управляваше от бели държавата процъфтяваше и тя беше цел за имиграция на много включително и от Европа.

33

Анонимен

преди 7 години

Аааааааа,Юнкер ние обикновенните европейски народи нямаме никаква вина,че някакви си гладували!!!Те си имат нефт и газ,ние си плащаме по бензиностанции нафтата, бензина и газта на европейски цени!Това,че някакви си концерни ги прецакват с ниски изкупни цени,правят им нежни революции,спретват им войни в тази връзка,не е повод обикновенния европейски гражданин да плаща данъци и да е ДЛЪЖЕН да ги храни т.е да се справя с гладът им!!Имат си правителства,които да отговарят що живеят в глад и бедност!

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 38Не се `аби да им обясняваш, няма да те разберат.В България 90% искат да ги `рани държавата.Нулево желание за работа, абсолютно никаква предприемчивост.Дай им ТКЗС-та и държавни заводи в които да си клатят краката, да крадят на воля и да получават заплата всеки месец.

31

Анонимен

преди 7 години

Са разбрахте ли кви са убавци еуролидерите?! :-) :-) Направо ни каза да раниме талибаните))А нас кучета ни яли! :-)Евала им за ценностите! :-)

30

Анонимен

преди 7 години

"Юнкерса е прав там е заровено кучето на всички конфликти религията и идеологиите са повод"Тогава как си обясняваш ролята на Саудитска Арабия?