33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 33Ами като признават че е вярно да си ходят в къщи и да се лекуват!!!!!! БОЛНИ ТРЪГНАЛИ НА ОЛИМПИАДА!!!! Че така и баба знае! Назобаш се наркотици .....и си пръв!!!! Шизофрения! КЪДЕ Е ЧЕСТНАТА И КОНКУРЕНТНА БОРБА? АМИ ТОГАВА ГИ ПУСНЕТЕ ЗАЕДНО С ПАРАОЛИМПИЙЦИТЕ, ЗАЩО ГИ ДЕЛИТЕ!????

32

Анонимен

преди 7 години

Руснаците отричат да са причастни към разбиването на базата данни на WADA. Кой потвърди истинноста на истеричните заявления на шефа на WADA, че руски хакери разбили сървърите. Те вчера ги разбили и днес вече имаме обвиняем, много интересно, типично в англосаксонски стил. Те такива разследвания се водят месеци. Вече не вярвам на нито една думица на западните медии и институции, всичко е само лъжи,

31

Васил Левски, цитат

преди 7 години

В писмо до Иван Кършовски 0т 1871 г., Васил Левски е написал: "Кажи ти байо моите, а аз твоите кривици, па да се поправим и заедно да вървим, ако ще бъдем хора". Чудесен принцип! Съвсем приложим и към казуса с допинг-скандала. Повече от година слушаме от WADA за кривиците на руските спортисти. Нека сега послушаме и за кривиците на WADA.

30

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 30Никой от американците не е казал, че написаното не е вярно. Напротив.Но протестират, че е незаконно 1) да бъдат оповестявани данни за здравословното имсъстояние, 2) хакерската дейност.А каква е реакцията на Миша Алоян (Русия, бокс), примерно? Затова и казвам - да си правят олимпиади, световни и т. н. щом не им отърва.

29

Анонимен

преди 7 години

Когато се *еш с разрешение не е *ане ,не мирише и не цапа.Виж ако си напълнил гащите без да си питал се смята за *ране.Това искат да ни кажат уважаемите кравари.Ами те спортистите им толкова болнави ,че трябва да се състезават направо при параолимпийците

28

Анонимен

преди 7 години

Феърплей по евроатлантически. А съм сигурен, че още доста имена ще излязат. А отделен е въпроса колко няма да излязат, защото са им манипулирани тестовете или са били предупредени от евроатлантиците. Българи, разберете, НЯМА ЧЕСТНА ИГРА ВСРЕД ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ. Който може д мине - минава. Във всичко е така. Особено в икономиката.

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 27И НАРКОТИЦИТЕ СА РАЗРЕШЕНИ???????????????? Странно, доколкото знам даже в затвора се вкарва заради тях! А тука с "разрешение" ДАЖЕ СЕ ИЗКАРВАТ ЗЛАТНИ МЕДАЛИ НА ОЛИМПИАДАТА!!!!! Е, как ще ги стигнем американците.......Ашколсун!

26

Кривондел

преди 7 години

До хахахахахаххахаНе. В медиите е. Който иска да знае истината - да си напише в търсачката "Андрей Середа" - който е главният лекар на руската делегация в РИО и директор на РУСКИЯ федерален научно-клиничен център за спортна медицина - и да добави едно "американките са имали право да използват тези препарати". Тук не може да се пускат линкове.

25

Анонимен

преди 7 години

Правилата не са нарушени: питали са, разрешили са им и т.н. А като на путинците не им харесва, да си правят състезания със себеподобните.Не са ни притрябвали.

24

чиче

преди 7 години

къв скандал ви тресе, бе хора!? нема такова нещо, рашките пак в свой стил прехърлят, ... от болната на здравата.... ей богу, хакери!!!

23

хахахахахаххаха

преди 7 години

До КривонделТова само ти си го чел. Да не е в секретния бюлетин на американското посолство

22

Анонимен

преди 7 години

До Кривондел 20Може да е нормално, ама ако си болен от грип или ти трябват капки за нос! А за да употребяваш наркотици и това няколко години ОТ КАКВО СИ БОЛЕН??????? И КАК ТАКА НА НЯКОИ СЕ РАЗРЕШАВА С ГОДИНИ НАРКОТИЦИ, А ДРУГИТЕ, ДАЖЕ ИНВАЛИДИТЕ ГИ ОТСВИРИХА ЗАРАДИ ЛЕКАРСТВАТА ИМ??????????????? Айде *** да се снимаш! Я погледни "сестрите" и ги сравни с Шарапова! Дето се казва - намерете разликите!

21

Анонимен

преди 7 години

До КривонделКривчо, дай ми линк към тази инфо с коментара на руския лекар или зглавие в печата, кой вестник или сайт.

20

Анонимен

преди 7 години

Дали хакерите са руснаци или не - не ме интересува. По - ентересно е това, което е казал не безизвестният американски сенатор, на когото нашите "държавници" козируваха, когато той беше в София по спирането на Южен поток .Та Джон Маккейн - "ние сме супер държава и контролираме всичко.Нашите американски спортисти могат да ядат допинг сутрин,обед и вечер и никой нищо не може да им каже........" За съжаление - това е реалността.За едни не може, а за други може с официалното разрешение на WADA

19

Кривондел

преди 7 години

До АнонименКакво значи "прикрити"?Имали ли са разрешение от лекарска комисия? Защо главният лекар на руската делегация възропта срещу това и каза, че хакерчетата пускат избирателно информация?

18

Кривондел

преди 7 години

Прочетете какво е казал лекарят на руската делегация в Рио - а именно - това е съвсем, съвсем нормално. Според Андрей Середа - главен лекар на руската делегация - това е стандартна практика - и се случва постоянно, с всички.Надуването на скандал от нищото е типично хибридно поведение...

17

Анонимен

преди 7 години

До КривонделКривако, не четеш правилно заглавието. Става въпрос за спортисти, които са дали положителни проби, но са били прикрити от WADA. А руснаци няма щото ВАДАТА прикрива само англосаксонските гов-е-да,

16

Ланс Армстронг

преди 7 години

До КривонделДавай Матросов всички ние "чистите" спортисти сме с тебхахахахахаха

15

Кривондел

преди 7 години

А за руските спортисти няма нищо - защо? Явно руското държавно хакерство и поддържащите го български сайтове пропускат разсеяно руските имена - има само един за цвят, а според лекарят на руската федерация - в Рио са били четирима. Пак според него - всичко това е съвсем нормално.

14

Анонимен

преди 7 години

Американските спортисти са чисти, казаха ми официално да ви го кажа! Така е, всички ние им вярваме! Това са истински спортисти, не като ръшъните, които водят кибервойна срещу мен и печелят с непозволени средства!