10

NACO

преди 8 години

А,ПРОЦЕНТА на НАПУСКАЩИТЕ страната

9

Made in BG

преди 8 години

Тези стъстистики ги прави някои чиновник на който работа с програми за анализи са му чужди думи. Какво нямаляване хората отиват да работат на морето и после се връшзт на борста да не говорим че почевето са на договори на 2 часа . Тези постоянни "положителни новини" които втълпяват виж колко сме добе далеч не са истина. Боко тиквата има добри пиари......... Използват простия народ за да може да управлява постоянно държавата

8

sid

преди 8 години

Нека да ми кажат колко е спаднала януари хихихи т.панари.Каква статистика правите през лятото като то е само 3 месеца.

7

Анонимен

преди 8 години

skoro nqma da ima xopa v B.lgaristan *** *** derzaite

6

Васо

преди 8 години

Безработицата спада поради стъкмистика на статистиката и защото желаещите да работят се изнесоха от бг-то. Когато работодателите трябва да си внасят работна ръка от чужбина нещата ще си дойдат на мястото.

5

Анонимен

преди 8 години

А стига сТъкмистика де, или мислите, че хората са толкова ***?

4

Кирил Софийски

преди 8 години

За жалост този път статистиката искара правилните цифри!Може даже под 8 да са % безработни. Те безработните просто се изнесоха от държавата. Лошото е ,че и работещите са на път да ги последват с тия мизерни заплати, които трудно стигат човек да оцелее, камо ли да живее ! За пример на бежанците отпускат два пъти по големи помощи отколкото са средните заплати в ***. Да не говориме ,че ако успеят някак си да се вредят за помощи в Германия ,ще взимат 4-5 пъти повече отколкото са заплатите на

3

Анонимен

преди 8 години

Ми хубу, само, че септември временно заетите се връщат пак на борсата, но тогава няма да се занимаваме с такива новини, нали?! Нямаме никаква икономика, вижте статистиката !

2

Алекс

преди 8 години

Е нормално, те хората в работоспособна възраст продължават да бягат. Интересно ми е когато %-та стигне нула дали и заетите работните места ще са толкова. :)

1

ABC

преди 8 години

Верно ли спада? Или това са безработните с право на обезщетение в БТ?