8

Мислете малко!

преди 7 години

"Спяща гола в КОШАРАТА ми..." Не в леглото! Сещате ли се на какви 3 години е била по време на снимката? Аман от "евроценности"!

7

анонимен

преди 7 години

Какво има да доказва,.Самото обстоятелство,че ги съди трябва да е достатъчно,че и нарушават правата.

6

Az

преди 7 години

На 30г,съм много обичам да снимам двете си дечица.Но нямам фейсбук,не искам и да имам,което значи че няма да кача и една снимка,на децата си в интернет!Те са си наши,може да не са перфектни,има и някои доста смешни,но публично и заради "лайкове" не,благодаря!

5

до 5

преди 7 години

прав си. точно си е така.

4

Наблюдаващ

преди 7 години

Пуснали гола снимка докато спи против волята и. Какво има за доказване...?

3

Анонимен

преди 7 години

Амат от простотия с този фейсбук, постоянно се разправям с този и онзи, съберем се някъде снимка след снимка, виж този лайкнал онзи написал. Не можеш да седнеш на спокойствие и да имаш нормална комуникация и това са хора на 30, 40 години не дечорлига. Или цяла вечер човъркат из телефона нещо. Кефят се как някой ги е харесал, но дали това наистина е така, както се казва ласкателите са, като лешоядите, само че едните кълват живите, другите умрелите.

2

Анонимен

преди 7 години

Хората, които си документират целия живот на децата във фейсбук изглеждат психически болни отстрани. На приятелите им това е противно, както и на собствените им деца в по-късна възраст, но поради някаква причина те не намират нищо нередно.

1

Анонимен

преди 7 години

като се замисля колко тона гигабайти снимки ще има по разни сървъри на детето ми, направо се радвам, че съм от поколението преди Интернет. И не говоря за шернатите в социалните мрежи, а тези в телефона, които отиват направо в "облака" и просто чакат, някой "приятел" да ги направи достояние на света. Представям си, ако детето стане публична личност, дали аз като родител съм достатъчно отговорен към неговата личност. хубаво е всички да си го помислим.