16

Анонимен

преди 7 години

В Г-н Stephen Jones законен и признат, кредитор заем, ние предлагаме всички видове добър кредит е много бърз и лесен личен заем, бизнес кредит студентски заем заеми, кредити дълг консолидация Car инвеститор заем с нисък лихвен процент от 3%, за нас, контакти : Ако се интересувате, направете имейл и г-н Стивън Джоунс Ем ла VIE: I stevenjonesinvestment09***gmailПълното име:Нужна сума:продължителност:Телефон:Държава:Професия:Месечен доход:Пол:да благодаряГосподин Stephen JonesСвърже

15

Анонимен

преди 7 години

Помня отлично Бойко Борисов преди да стане премиер за първи път,какви учудени физиономии правеше в телевизиите,как можело да няма пари за лечение на болни деца и как постоянно по медиите имало зов за помощ...Е,вече два мандата е премиер-нещо да се е променило?!?Ояде се с власт и забрави какво е обещавал!!!Само уточнявам-гласувал съм за него съзнавайки,че е по-малкото зло...

14

Анонимен

преди 7 години

Наистина е по смислено да се помогне на едно дете да се оправи отколкото да гледаш увяхването на купища цветя.

13

Благо

преди 7 години

Заща обръщате всичко на политика? И на почти всеки му е виновен ББ, ЦЦ, ЦвЦв. Това е несериозно и бягане от отговорност. Дано оздравее момченцето, аз лично дарих средства.

12

Инересни

преди 7 години

мнения.Детето трябвало да гледа понеже е красиво...Излиза,че по-грозноватите(лично за мен грозни деца няма) могат да бъдат оставени в страни!И още нещо,ако беше за операция на к.уче парите вече щяха да са събрани!И да слагате минуси,това е истината!

11

Анонимен

преди 7 години

До 15BG50UNCR70001522729226Трябва да се пише без място м/у символите (поне при мен) иначе не го прие.

10

Анонимен

преди 7 години

Мишо е голям симпатяга. Дано се оправи. И аз така за много много малко щях да загубя едното си око точно на неговата възраст и точно по време на игра с приятел. Гонихме се и той ме блъсна към една врата където дръжката ми се заби до окото. Голям късмет имах. Дано се оправи.

9

Анонимен

преди 7 години

до 13Ухааххаах...Те хората вече присаждат цели глави, ти за вродена дегенерация на ретината плямпаш! Всичко вече може да се подменя, човече! Стига да имаш необходимите мангизи.

8

ДС

преди 7 години

А сега работи.

7

ДС

преди 7 години

ИБАНА е некоректен. Не мога да направя превод ?!

6

Анонимен

преди 7 години

Каква е тази операция дето само в Израел я правят (и не са чували за нея в Германия, Франция или Великобритания ) и детето проглежда ? Ако става дума за вродена дегенерация на ретината, боя се, че нищо няма да помогне. Незрящи има и във високо индустриализираните държави.

5

maca

преди 7 години

А защо на първия учебен ден вместо цветя не се събират пари за болни деца и без това държавата ги е оставила на произвола на съдбата. Да цветето е красиво, но след 3 дни увяхва, а така дарените пари ще са от полза на някое нуждаещо се дете за цял живот.

4

Анонимен

преди 7 години

Жалко за детето, нищо лично към него и семейството му, но това е лудост... държавата да не отделя пари за лекуването на деца, а да дава стотици милиони за издръжката на бездомни кучети, икономически емигранти и атентатори. Докога ще търпим слабоумната тиква?!?!?!?!

3

Анонимен

преди 7 години

Истински случай!Във Враца млада жена и детето й се приготвят за първия учебен ден. Всичко изрядно рано сутринта, но го няма бащата...По едно време оня пристига у тях с шише ракия. Детенцето се хвърлило към баща си от радост да го види, а майката гледа намръщено отстрани.Детето по едно време пита: Тате, к'во е туй?- посочвайки шишето. А баща му: Ела да опиташ и отворил бутилката. Момченцето отпило и казало: Тате, а бе т'ва много гадно ,бе!Бащата: Гадно я, а *** си мисли, че си правя кефа

2

Анонимен

преди 7 години

Бойкоооооо, много ти кадърни управлението бе! Българите се видяха с пари, а? Егати.

1

РОДИТЕЛ

преди 7 години

Всички училища трябва да поемат тази иниациатива !!Това красиво дете трябва да гледа !