Снимка: Facebook

Учителка от Стара Загора се отказа от букетите за 15 септември, за да помогне на свой ученик. Димитринка Костова поиска вместо за цветя за първия учебен, парите на родителите да отидат в сметката на второкласника Мишо, който се нуждае от спешна операция на очите в Израел, разказва историята bTV.

Костова е класен ръководител на втори Б клас в ХI Основно училище „Николай Лилиев”, а в нейния клас е и Мишо. За съжаление след травма, причинена по време на игра от друго дете, момченцето загубва зрението на дясното си око.

Въпреки това лекарите са оптимисти, че Мишо може да възвърне зрението си, но за целта се нуждае от спешна операция, която трябва да се проведе в Израел. Тя струва  12 000 долара – сума, която е непосилна за семейството.

В социалните мрежи вече има послания с призив за помощ на Мишо, както и дарителска сметка, на която всеки който желае може да помогне.

Дарителска сметка!Титуляр Виктория Георгиева Загорова-Иванова (майка на Мишо)

BG50 UNCR 7000 1522 729226
BIC: UNCRBGSF
Уни Кредит Булбанк

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 2 години

В Г-н Stephen Jones законен и признат, кредитор заем, ние предлагаме всички видове добър кредит е много бърз и лесен личен заем, бизнес кредит студентски заем заеми, кредити дълг консолидация Car инвеститор заем с нисък лихвен процент от 3%, за нас, контакти : Ако се интересувате, направете имейл и г-н Стивън Джоунс Ем ла VIE: I stevenjonesinvestment09@gmail

Пълното име:
Нужна сума:
продължителност:
Телефон:
Държава:
Професия:
Месечен доход:
Пол:

да благодаря
Господин Stephen Jones

Свърже

15

Анонимен

преди 2 години

Помня отлично Бойко Борисов преди да стане премиер за първи път,какви учудени физиономии правеше в телевизиите,как можело да няма пари за лечение на болни деца и как постоянно по медиите имало зов за помощ...Е,вече два мандата е премиер-нещо да се е променило?!?Ояде се с власт и забрави какво е обещавал!!!Само уточнявам-гласувал съм за него съзнавайки,че е по-малкото зло...

14

Анонимен

преди 2 години

Наистина е по смислено да се помогне на едно дете да се оправи отколкото да гледаш увяхването на купища цветя.