10

Слочаенос

преди 7 години

Не мисла!

9

Деян

преди 7 години

До ГогоГогич, не съм ГЕРБер, но и 2009г. Герб бяха на власт. Не отдаваш ли намалението на раждаемостта на прословутата криза, която "връхлетя" страната ни (която е в перманентна душевна криза) през 2008г. Преди да политизираш всичко, малко помисли. От 2008г. цял свят е в криза, която икономически идва от банковия сектор. Днес банките са пълни с пари и дават кредити при ниски лихви. Пак ГЕРБ е на власт. Т. е. хипотетично след 7 години първолаците може да са 85 000. Тогава какво ще пишеш?

8

Гого

преди 7 години

Това са наборчета 2009 г 66611 деца ,най -много деца родени по време на прехода, ще бройте следващите години , управлението на ГЕРБ доведе страната до пълно отчаяние на хората , за миналата година са се родили 47 349 деца , гласувайте пак за Бойко и след десет години трябва да се закрива държавата. ФАКТИ!

7

Анонимен

преди 7 години

"...през новата учебна година звънецът няма да бие в 27 училища в цялата страна, които се закриват."===Ето, г-жа "Yes!" започна със закриването. В това е най-добра. Или единствено в това.

6

Анонимен

преди 7 години

На 15 септември 1973 г бяхме 153 000 първокласници.Предимно българчета....

5

Човек затворил АЕЦ-а

преди 7 години

"Нов закон и нови програми"Какъв може да е новия закон и новите програми?! Когато настоящия министър на образованието още не седнал в министерското кресло се запъти към фондация Америка за България за да търси "помощ" за образователната ни система!Търсим помощ от държава, чиято статистика за образованието е меко казано стряскаща с неграмотността на учениците и населението си - ние, нацията, която е била в челната 3-ка по образованост и ум и с ген несравним с маймунския такъв на американците!

4

Анонимен

преди 7 години

Това 666 наскоро пак го имаше като бройка на нещо си.

3

Анонимен

преди 7 години

666 - Тhe number of the Beast - време е за промяна.

2

Анонимен

преди 7 години

Това не са обикновени първокласници - това са първокласниците на ГЕРБ.

1

Че

преди 7 години

очно 66 611 деца за първи път ще чуят училищния звънец----666 и 11 - много добри числа... :))) началото на края... на образователната система