29

Анонимен

преди 7 години

Какво става в тези центрове. Защо пребиваващите там имат бухалки. Може би да си тупат килимите или да играят бейзбол. Утре може да се окаже че имат калашници и ерпегета.

28

Анонимен

преди 7 години

Като тази сг.н излиза с бухалки, полиция няма. Обаче, ако ние дръзнем да се защитим, вече има полиция.

27

Време е!

преди 7 години

Настана време всеки да хвърли по един камет по тази ***!

26

Шаран БГ

преди 7 години

Слуховете са си слухове... Нещо на яве ?

25

Баси Държавата

преди 7 години

Цялата тази с'*** няма място в населено място още повече до университет в столицата.Всяка вечер се прибирам от там и виждам тумби от индиянци и сами деца,дето се прибират от лекции вечерта.Незнам какво още трябва да стане за да ги разкарат?Къде е родната полиция?Къде са тези уникални лентяи в униформа и защо не са точно в този район?Иначе може да те спират за групости,а не си дават сметка ,че докато те заяждат завил ли си без мигач или не,някое дете може да го изнасилят или убият.Цър'вули долни!

24

един демократ

преди 7 години

Скъпи, мили, мой българи, моля ви не ревете искахте свобода, демокрация и западни ценности. Чувствахте се мачкани и репресирани от партийните секретари и милицията е сега нека ви бият и малтретират бежанците, ровете в кофите за ***, плащайте на алчни лекари и купувайте скъпи лекарства. Май по-малкото зло беше социализма.

23

Протест утре в 19-00

преди 7 години

Всички в 19 часа утре пред общежитията. Искаме показно МВР да извлече и арестува 10-те навлека, които са размахвали мачете и са хвърляли камъни по колата на момчетата, което е и заснето насред булеварда от 2-те камери на банките, пред които се разиграва агресията. Тук не е близкият изток, искаме правосъдие, или ще го раздаме НИЕ !

22

BA6BABAIT

преди 7 години

знам, че могат да очернят всеки, който си поискат.обаче не ме интересува. Ще гласувам за Магарешки. Само той прави нещо за хората. Ще им намери цаката и на правоверните.

21

Анонимен

преди 7 години

до 42 МРАВКА човек с тебе съм ама какво можем да направим ???

20

Саморазправящ се

преди 7 години

Ааааааа, хванаха се на въдицата значи. Саморазправата е пред парламента!

19

Анонимен

преди 7 години

Нали искахте в ЕС и НАТО бе нали Русия беше лоша какво сте се размрьнкали !

18

Анонимен

преди 7 години

"Да си ги държат в София. Няма нужда да ги разпращат в провинцията."Така мислят и управляващите, които в 90% са от " провинцияга"Самият премиер не е от София. Президентът същоДепутатите от София са капка в морето

17

по повод N30

преди 7 години

"На софиянци такп им се пада на тия отпадаци"1.На български се пише " отпадЪци"2. София е столица на България и щом там без проблем вилнее произвол, то за други градове ще е още по- трудно3. Унгария е силна, защото народът им е единен и разбира нуждата да бъде единен в труден момент4. Ти " несофиянец" си просто един провокатор и слуга на чужди интереси

16

Анонимен

преди 7 години

Да си ги държат в София. Няма нужда да ги разпращат в провинцията. Да си ги гледат и благодарят на герб че се грижи. За беженците де. От там падат кинтите.Що в Будапеща няма такива гледки? Щото имат премиер, а не Буда.

15

Анонимен

преди 7 години

На софиянци такп им се пада на тия отпадаци

14

Анонимен

преди 7 години

Най-добре да се разделят и поетапно да се пращат обратно в Афганистан.Нищо хубаво няма да излезе от тия престъпници.Само смърт,изнасилвания убийства ,кражби и планини отпадъци.Поне да бяхме като в САЩ да може човек да си купи огнестрелно оръжие и да си пази животът.Ония цял живот са клали и стреляли.Това им е в кръвта.Сега квото и да направят полицията вика "не е така,слух е" Явно трябва на някой политик децата да пострадат.Но няма как да стане. На всичките децата са им в чужбина с охрана.

13

Анонимен

преди 7 години

И как така българите, този спящ народ, са се размърдали.В Овча купел никога не е имало размирици досега, въпреки че от много отдавна там има център за бежанци.Какво е станало причина данъкоплатците да се страхуват за живота сиЯвно има затъмнение

12

kasapina

преди 7 години

Bejanskiqt centur e na 2 minuti pe6a ot u4ili6te - 151 SOU!!! Da gi mahnat ot tam vednaga predi da sa posegnali na deceta!!!

11

ХХХ

преди 7 години

По дяволите ......та Левски за това ли умря ? Бенковски за това ли вдигна Априлското Съзстание ? Мълчи мълчи ти гарване черен , мълчи ти птицо проклета !

10

Анонимен

преди 7 години

такива истории се тиражират след като кликовете на страницата са били недостатъчни да заработят хонорарите на пишман джорналистите.кликай народе...