55

Мунчо

преди 7 години

*** *** пак се събраха....

54

о.о

преди 7 години

Вие колеги-драскачи, имате ли идея какво е да отглеждаш дете с парализа и куп други придружаващи нелечими болести и симптоми. Това,че са инвалиди не ги прави по-малко стойностни!Разходите са много повече от приходите за такова дете. В Еврогеея вие се подигравате, но поне условията за такива родители и деца са нормални!Една майка на такова дете в България трябва 24/7 да е на разположение.

53

Ницше

преди 7 години

О.боже.всеки народ заслужава съдбата си! Да си глупав е като мъртъв.и при двата случая не си наясно! Подкрепете майките.те са които са ви родили и искат по светло бъдеще за вас

52

затоичи

преди 7 години

Един добър работник изкарва по минимум 50лв на час, това което държавата ще им даде са жълти стотинки в сравнение с това. Дори един плочкаджия изкарва по 200лв на ден като работи като абсолютен *** с 10% точност. Това че търсят от държавазначи че ги нямат, направили са грешен избор в живота, нямат мъж до себе или са го изгонили с поведението си. Няма какво да ги съжаляваме, Те са позор за държавата и с плодът на техният прибързан секс с неправилният мъж и алкохолизъм и даже парадират с това.

51

Анонимен

преди 7 години

Добре че са майките, да ни отсрамят. Те поне имат дух.

50

ВЯРА

преди 7 години

Слушах мамите по телевизията,искат достойно съществуване за себе си и децата си.Вероятно са прави.Но веднага ми изникна въпроса,,Колко хора в България имат условия да живеят достойно?''А на всеки му се иска достоен живот!

49

Анонимен

преди 7 години

Като оставим настрана популизма, няма разумно обяснение защо децата с увреждания трябва да получават помощи. След като родителите им нямат възможности да ги издържат и да се грижат за тях да се настаняват в специализирани заведения. Тези помощи трябва да се спрат веднъж завинаги, не може всеки втори в тази държава да е инвалид и да живее на гърба на данъкоплатците, пък и претенции за повече пари имат.

48

Анонимен

преди 7 години

Да просиш пари е срамно и недостойно, само това мога да каже на тези "майки", които очевадно смятат децата за някаква стока, срещу която могат получават дивидент. И няма такива пълнолетни деца! Като е пълнолетен и има някакви отклонения в лудница или някакво друго заведение.

47

Анонимен

преди 7 години

никой вече не вярва на нашите политици и са прави хората,тази политическа система си е изпяла песента,тези горе не са представители на хората и това е ясно на всички,време е за промяна и тя трябва да тръгне отдолу,хубаво е да се използва метода на Ганди,както вече стана веднъж но трябва ясна цел.Нещо четох за промяна в исландия-вече не искат политици а само референдуми и никаква политическа класа и администрация-бюрокрация

46

Анонимен

преди 7 години

Няма лошо да се спазват хигиенни правила при грижи за болен човек.Даже е наложително.

45

Baj Blagoj

преди 7 години

#До дамА, ми не може всички да са като теб - обратни (хомосексуалисти)!!!! Някой следва да са нормални и да раждат деца, за да се възпроизвеждаме,така е сътворен света. А държавата ще помага, щом можем да хрантутим т.н. бежанци ще трябва и на собствените си деца с увреждания да помага и те са хора, нали?

44

Анонимен

преди 7 години

Джорджо Армани завеща богатството си на бедните в Милано. Той няма деца, но неговите най-близки роднини са одобрили завещанието.

43

дам

преди 7 години

защо всички смятат, че държаната е длъжна да се грижи за потомството им? не е ли това задължение на родителите?ако нямаш ресурс за деца, защо се размножаваш, българко???

42

Bandji

преди 7 години

Nali imat pravo na informacia horata v rbg - pitaite...cnn, aljazira, tr1, bbc, ard, zdf, tf1....moje da Vi otgovori nekoi neide v unesko, eu, ooneto...nai imate tv, viber, whatsapp...

41

Анонимен

преди 7 години

Пpocт народ - слаба държава! А от бг-мамите по-изпилени живoтни няма!

40

Анонимен

преди 7 години

Майки, вие сега ли чак го разбрахте.

39

Kolf

преди 7 години

Istinata e - socialnoto ministerstvo v rbg ne raboti ejednevno prozrachno...kmetstvata v rbg sasto ne davat prozrachna informacia na suverena ejednevno kak harchat obstite pari na suverena bg narod...:-):-)izsipvat ot dajd na viatar niakoe chislo v mediite, kolkoto da si pokajat novata lachena chanta ili biju, manicure, frisure, cepkata na dekolteto ili da si obeliat debelite butcheta i uvisnalite koremi redom do buketi, saksiiki...slugite na naroda sa stastlivi...a suverenat reveeee...

38

Анонимен

преди 7 години

външният дълг е 70 млрд. лева , вие за децата чакате ...

37

И са прави!

преди 7 години

240 лева са от на Тиквата 1-2 от по-специалните пури, със същите тези пари една майка трябва да отглежда болното си дете цял месец, да плаща сметки и храна... ! Ето за такава мутренска *** става на въпрос ! Пари за тези майки няма, но за коли за по 100 000 за общинари и министри има ! Не са изедници това са си мръсни И.РОДИ оцеляващи на гърба на хората.

36

Анонимен

преди 7 години

До бгПо-голям срам и унижение от управляващите през "българската демокрация" народът ни не е преживявал!