127

Бегемот

преди 6 години

"Името на Путин на руски звучи и означава нещо коренно различно от това, което звучи на български. "***" означава "път", т.е. Пътин или Пътников, един вид, този, който ще ги води по пътя, т.е. водач."Или който вече е пътник!

126

относно името

преди 7 години

До Иначе ще както у насИмето на Путин на руски звучи и означава нещо коренно различно от това, което звучи на български. "***" означава "път", т.е. Пътин или Пътников, един вид, този, който ще ги води по пътя, т.е. водач.

125

Иначе ще както у нас

преди 7 години

Ако не беше Путин САЩ щяха да раздробят и ограбят богатствата на Русия, а начело щеше да бъде някой прехвален демократ, като нашите слугинажи, който щеше да играе по американската гайда. Да ама не. На Путин само името му е такова, а нашите и евро-лидерите ( без Орбан ) са Путкиновци по съдържание. Я вижте на нас как ни взеха златото, карат ни да плащаме луди пари за американския ТЕЦ и какво ли още не.

124

Така трябва

преди 7 години

Ако не беше Путин САЩ щяха да раздробят и ограбят богатстжата на Русия, а начело щеше да бъде някой прехвален демократ, като нашите слугинажи, който щеше да играе по американската ***. Да ама не. На Путин само името му е такова, а нашите и евро-лидерите ( без Орбан ) са Путиновци по съдържание.

123

аз

преди 7 години

До Анонимен 155--------------------------------------------Тези хора в Одеса ги избиха руските екстремисти.За назидание,задето одесчани проявиха здрав разум и не се разбуниха както глупаците от Донецк и Луганск!

122

капитан Силвър

преди 7 години

***, та ***"Ако не е Путин, досега онези о.т.к.а.ч.е.н.и войнолюбци от САЩ да са подпалили Трета световна война."Ами че ти, братле, си казал всичко за себе си. Че си привел и доказателства.

121

Тъп, та тъп

преди 7 години

Ако не е Путин, досега онези о.т.к.а.ч.е.н.и войнолюбци от САЩ да са подпалили Трета световна война. Не ми се мисли, какво ще стане, когато тези зомбирани американци изберат злобната и човекомразеща баба Хилари...

120

Анонимен

преди 7 години

Путин е най-великия гений в историята на човечеството. Не е справедливо вселената да бъде лишена от неговия необятен талант. Путин е недостижимият принос на Русия към света и космоса. Заради него всички народи трябва да се кланят на Русия и да й плащат данък. Батман ряпа да яде в сравнение с Путин.

119

Анонимен

преди 7 години

*** мразят краварите, защото им напомнят, че без мужиците сега те щяха да ръгат кравите с геги в ***. След като изтрепаха толкова народ за да им гепят парите и службите, не е справедливо сега краварите да имат повече пари от тях, не е ли така, м?

118

Анонимен

преди 7 години

Където са стъпвали "прекрасните" руснаци, там трева не никне. Където са били "гадните" кравари, там всичко процъфтява. Питайте някой червен *** да ви обясни колко по-добри и умни са мужиците от краварите, и как градове с кални двументови коловози са за предпочитане пред щатските магистрали. Защото *** знаят, че терора им е невъзможен без алкохолизирани мужици.

117

Анонимен

преди 7 години

Не искат. Няма и да поискат! Путин възстанови страната. И руснаците знаят прекрасно - Западът мрази не Путин, Западът мрази Русия. Ако можеше, не би се поколебал да я унищожи. Много доказателства могат да се посочат, ще дам само най-очевидното: Когато бандитите на превратаджиите в Киев убиха по най-жесток начин най-малко 42 човека предимно руснаци (имаше и двама бесарабски българи) в Профсъюзния дом в Одеса, на Запада му беше толкова кеф, че не успя да покаже възмущение дори от куртоазия.

116

Анонимен

преди 7 години

краварите да реват наред

115

Анонимен

преди 7 години

Партията вече реши! Другари и другарки - "гласувайте"!

114

Филм

преди 7 години

Когато всички са на едно мнение, значи нямат мнение.Този филм сме го гледали.И накрая ще стане същото.

113

Да дава Бог..,

преди 7 години

Да дава Бог живот и здраве на Путин,че без него Америка ще загроби и останалата част от човечеството....УСПЕХ НА ПУТИН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

112

Все едно чета за ...

преди 7 години

От 2011 г. насам Навални/Волен Сидеров / беше обект на няколко ареста, очерняща кампания в държавните медии и две криминални дела - с цел възмездие според мнозина, в резултат на които той получи условна присъда -повечето хора в нейния град вероятно няма да гласуват. "Хората вече нямат вяра в нищо"-"Повечето хора просто седят и гледат и се боят от промяна. Има усещане за депресия и изтощение, което има пряко отражение върху избирателите, избирателната активност и интереса към политиката и полит

111

зо фоу

преди 7 години

Не мога да споря с хора като "Слава на украйна" за нищо и за мечките не мога и за сибирските тигри-те просто са една подла пропаганда. Познавам такива хора начетени са,но са объркали посоката. Нещо в живота им в миналото ги е попарило...нооооо това да ни дават акъл сега е безобразие.Те никога не са и виждали на живо гробове на украински офицери от времето на нашто освобождение.Те са просто морално неграмотни хора.

110

Анонимен

преди 7 години

*** КОЙ Е ТОЯ НАВАЛНИ И КАКЪВ РЕЙТИНГ ИМА В РУСИЯ????/ И КАКВО ПРЕДЛАГА? РАЗГРАБВАНЕ НА НЕСМЕТНИТЕ РУСКИ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ, ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ДАНЪЦИ НА ЗАПАДНИТЕ МОНОПОЛИ, НАМАЛЯВАНЕ НА РУСКАТА АРМИЯ, НАРЯЗВАНЕ НА РУСКИТЕ РАКЕТИ... Е ТОВА ЛИ ДА ИЗБЕРАТ???

109

Некъф луд

преди 7 години

Колкото и да не ви се иска господа ***, Путин си остава номер 1

108

Анонимен

преди 7 години

Изборното право в Русия е като всички права в Русия-само на хартия.