76

фифи

преди 6 години

До дъртИсландия няма армия! Да не би да е по-зле от нас??

75

Анонимен

преди 7 години

Каква казарма бре нали има орифлейм

74

Анонимен

преди 7 години

До дъртА ще пратиш ли детето си в казарма? Не на казарма. България има съюзници за съседи- Турция, Гърция и Румъния. Спокойно можем да си оставим само един контингент за нуждите на НАТО. А колкото до границите и бежанците, и бежанците са хора и е нужно да ги приемем. Има достатъчно празни жилища в България (собствениците им са в чужбина) които мога да бъдат раздадени на бежанците. Да не забравяме факта, че с приема на няколко стотин хиляди бежанци, ще се отрази благоприятно за работодателите

73

Анонимен

преди 7 години

Казарма не може да има вече защото е пълно с гейове.

72

4151

преди 7 години

Трябва да има казарма-9месеца, за девойки и младежи.Спалните помещения да са общи ,за да върви службата .

71

дърт

преди 7 години

Значи ще храним чужда армия!

70

Отвратен

преди 7 години

Хеееей, национални предатели, дето ви хрантутим в парламента!Всеки, навършил 18 г., който няма основно образование, трябва на служи ТРИ ГОДИНИ в СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ не доброволно, а ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.За всички останали здрави момчета - поне шестмесечна задължителна военна служба, пък макар и да е организирана така,както по-долу предлага Vlady.В противен случай наистина ще развъждаме само *** хрантутници, гейове и махленски плашипу/тар/ници, които се събират в група по 10, за да набият 1 момиче

69

Анонимен

преди 7 години

Голям успех на враговете на България е обезчестяването на българската армия. Едно време да бъдеш военене било чест и гордост за семейството. Неслучайно всички синове на Райна Княгиня са били военни. Защото достойната майка отглежда истински мъже, а не някакви льольовци дето знаят само да си цъкат на телефона и като хваната приятелката си в изневяра да ореват ФБ,че била к***ва. Голямата драма, че чистили плаца и спяли прави. Силният човек може да чисти и пак да е силен. Лигльоро може да реве. :(

68

Анонимен

преди 7 години

Жените нямали думата дали мъжете да ходят в казарма?! А стига бе. А мъжете имат ли думата когато се отнася до раждане, отглеждане и възпитание на деца? Как не ви е срам бе? Дъщерите си поне от влизащата п.а.п.л.а.ч няма ли да благоволите да опазите?Нали сме едно общество, едните без другите не могат! Освен това, жените също могат да ходят в казарма, шест месеца н са проблем за никого. И в армията отдавна има жени, какъв ви е проблемът? Да останем само жени там, сигурно по-добре ще се опазим сами

67

турчин

преди 7 години

Всички от ПФ и техните съмишленици да ги мобилизират. Аз да ги обуча и след това ще работят по обекти от национално значение и ще получават по 1.50 лв. на месец.

66

CrossFire

преди 7 години

Само пълен *** може да вярва, че простотиите в казармата, пропилявайки месеци или години, ще те направят "мъж". Може само да те затъпят. Говоря от личен опит. Който иска да не научи да се отбранява - има къде по-добри алтернативи от половин година в зоопарка.

65

Анонимен

преди 7 години

Луди.То нема пари да купат един самолет те казарма.Казарма може да има ако се върне оня строй, в който нямаше милионери милиардери и престъпници.Не знам как бай Тошо поддържаше 120 хилядна армия и имаше един милион поделения.Поговорката е вярна- Който не храни собствената си армия,ще храни чужда.Не знам за какво и тези двадесет хиляди които са останали защо ги държат,като вече ще ни пазат американци ,турци поляци и не знам още какви.

64

gs6

преди 7 години

кеф,животец.ще се отдам на колици,смартфони и женици.

63

DAF SB201 / O305G

преди 7 години

Пардон, коментарът ми се отнася за 51 и 52!

62

DAF SB201 / O305G

преди 7 години

До 50 по този въпрос жените НЯМАТ думата, тъй като те няма никога да бъдат набирани за задължителна военна служба, така че си запазете мнението за себе си и близките си! Първо трябва да си дадете сметка, че ще са нужни десетки, ако не стотици милиони за възстановяване на инфраструктурата, купуване на нови и МОДЕРНИ оръжия, и екипировка!

61

Баричев

преди 7 години

Служба срещу заплащане - плащаш си и служиш, как някой досега не го е направил като туристическа атракция не знам. Ще взема да наема стара казарма и да предложа такъв продукт, чужденците сигурно ще се избият да се вредят.

60

Корекция на 69

преди 7 години

ще си развъждаме

59

Анонимен

преди 7 години

Браво!Сега, вместо да стават воини, ще се правят на бабаити, като в групи по 10 човека нападат самотни жени по подлезите, за да ги пребият.Вместо мъже, ще сиазвъждаме гейове или плашипу.тар.ни.ци.

58

Анонимен

преди 7 години

Решение от ключово значение за националната сигурност, взето от 11( единадесет души)! Другите пас да не ги обвинят в отстояване националния суверенитет! И няколко форумни умника приветстват това решение, с мотива, че военното обучение било комунистически отживелици и било скъпо, и имало извращения?! Ами скъпи мъже, не казармата е виновна за извращенията, а самите вие- вие сте си такива, когато около вас няма жени, а кажете, че не е вярно. Малко ли се псувате и извън казармата?!

57

vlady

преди 7 години

Заплащането трябва да е поне минимална заплата плюс добавка за наемане на стая извън поделението. В общежитията открит тип има два дни месечен домашен отпуск плюс годишна почивка, която при добро поведение може да се ползва извън общежитието, в казармата полагаемата беше по-малка.