51

ognyanz

преди 7 години

Бойко, кажи кога ще довършите оградата по границата. Половината още не е направена. По цялата река Резовска ограда няма и емигрантите я прецапват без проблеми.

50

Анонимен

преди 7 години

Заради няколкото поредни нападения над българи от бежанци, живеещите в кв. "Овча купел" организират протестен митинг на 16 септември.

49

Анонимен

преди 7 години

"Накратко, имаше група от 6-7, които гледаха супер нагло хората, единият дори ме закачи с рамо, докато се разминавахме (очевидно си търсиха кого да наръгат).Минута след това се обръщам и гледам как скачат на един познат от квартала. Седем на един, без причина, веднага момчетата със сивото Ауди отбиха и други в близост се затичаха на помощ. Но "невинните бежаници" се бяха подготвили с ножове и т. н. Личеше си, че няма какво да губят и като нищо биха заклали някой. "

48

Анонимен

преди 7 години

Бежанци са нападнали няколко души в столичния квартал "Овча купел" и са направили истински погром, помлели с ножове и камъни шофьора на Ауди. За това съобщават очевидци и един от участниците в мелето, който разказва за случилото се във Фейсбук.

47

турчин

преди 7 години

Изразете негодованието си срещу амереканците и руснаците да спрат с изнасянето на античовешка омраза и оръжия. Но докато има страни с послушни ръководители ще сме на това дередже.

46

Анонимен

преди 7 години

Съоръжението на българо-турската граница не ни огражда от Турция...!?точно така трябва да е баце ние не сме вилает на турците.апропо сега сърбите съобщиха ,че вдигат ограда по общата ни границаявно не успяхме да ги излъжем,че спираме нашественицитеа за унгарците е ясно.Сега ще се разбързат още повече за вторият дувар.туй то с нашите хитрини

45

Анонимен

преди 7 години

I ot turzia i ot bejanzi ot korumpiranite mutri v bg ot tapite koito gladuvat a posle psuvane turzite ni iskat kakto s kipar napraviha jalko e 4e bg e nai bedna koi ja sasipa bg koi

44

Анонимен

преди 7 години

ДВАМА ВЕЛИКИ ПРЕМИЕРИ.

43

Анонимен

преди 7 години

Борисов наистина работи с всички сили за родината си. Такъв премиер няма да имаме следващите 100 години,и 100 години преди него не сме имали. Поклон. Господ здраве да му дава.

42

Анонимен

преди 7 години

Ефенди Бойко съкън да не засегне Ердоган . С какво толкова му взе страха на нашият "мъжкар" турчина не знам !

41

жалък си

преди 7 години

До Българина29 С телена ограда ли ще спрем турците я по-добре с плет та белким закачат крачоли

40

Анонимен

преди 7 години

Орбан е силно притеснен от видяното -личи му много Тиквата върви до него много гузно

39

Хм

преди 7 години

Все едно гледам селски бек.....който се хвали,че е направил кой знае какво!А дали навсякъде границата изглежда така/не че е нещо, но все пак?!/ Имам обаче големи съмнения по въпроса, а и г-н Орбан не изглежда особено въодушевен......Или биби се е обърнал към него с "Викторе,приятелю,виж как здраво охраняваме",без да спази етикецията,а това естествено не на всеки се харесва Но...... Във "Винету"тези неща не ги пише

38

Zoom

преди 7 години

Rbg ne v shengen.Shengen da si prati jiva trudova kompetentna sila da si pazi vanshnite granici, ako ima takav interes.Ako li niama interes, da si se griji bezotkahno za vsichki bejanci, deto mu otivat na gosti s goliamo doverie...

37

Анонимен

преди 7 години

Орбан не изглежда доволен, защото от унгарската делегация са му подшушнали, че Борисов го е завел на птедстсвително място, а реалността по границата е съвсем друга.

36

Анонимен

преди 7 години

Само заглавието на статията е достатъчно да се види колко е наведен Борисов на югоизток./То пък накъде ли не е/.

35

сс

преди 7 години

Банкянският вожд не може да помни имена и длъжности и за това всички са му колеги. На снимката е истински селски хитрец. Тоя никога няма да опази границата. И пак прави наколенки ня турция.

34

1

преди 7 години

"С война мир не се постига".Воюващите в момента са на друго мнение. Иначе войната ще умре от самосебе си.

33

Анонимен

преди 7 години

Като се има предвид унгарците как си охраняват границите и какви огради направиха/а сега правят и втора/, тука Орбан се е хванал за главата.

32

до прет а порте

преди 7 години

Ако си го помисли човек това няма да сбърка много хахаха