101

МЪЖЕ

преди 7 години

Като са толко бабаити да ходят да си изразходват енергията в центровете за бежанци, не да се гаврят с момичета, комплексари!

100

До 131

преди 7 години

В 20:30 казва, че е свършила работа и е тръгнала към дома си, а не, че се е случило тогава. Освен това, само теория е, че тези са фенове, понеже са пеели някакви песни. Никой не е казал или ги е видял да се връщат от мач или да са били на такъв. Не знам откъде ти мирише, но каквото и да е, резултатът е едно пребито момиче. Това не е оправдано по никаква причина.

99

xaxa

преди 7 години

Това е най-абсурдното нещо което съм чел. Няма абсолютно никаква логика в това, а и доказателства, че нещо такова изобщо се е случилло. Даже ще се посмея малко на жалкия опит на някаква медия да изпропагандира поредния си "стънт". Колко ли овце навързаха тозуи път.

98

НАЛИ !

преди 7 години

Поредната жестока разправа разтърси обществото. Стотици вложители в КТБ бяха ограбени. Никой не им върна парите. Някои се самоубиха.Поредната жестока разправа разтърси обществото. Фирми близки до всяка власт грабят от Фонд Земеделие. Не се плаща на малкия земеделски бизнес. На някои овчари им измряха овцете от глад. Тъй като те са им хайванчета, овчарите си сложиха въжето. Бог да ги прости!Да продължавам ли?В тези и стотици хиляди други случаи няма намеса на футболни агитки, НАЛИ!

97

Нормал бг

преди 7 години

Хайде пак футболните фенове са виновни. Дежурните виновни. Няма арабски терористи, няма Малкия Багдад, няма корупция, няма КТБ, няма злоупотреби със сметките за парно, ток и вода-напоследък най-вече с парно и вода.... Нито Цвъ Василев е виновен, нито братята Галеви. За всичко са виновни футболните любители. Я стига! Никой вече не вярва на тия глупости и лъжи.

96

Продължение

преди 7 години

Онзи разбрал, че не може да се бори с тях и бързо се отдалечил навътре в парка. Момчетата казали на жената Ние ще стоим тук докато стигнете до булеварда. Тя тичешком излязла от парка и чак тогава си дала сметка, че от уплаха и объркване е забравила да ги попита как се казват и къде учат. Затова решила чрез вестник да им благодари, като опише случката.Аз пък се питам, дали се е обадил на 112 поне един от онези хора на средна възраст, които безучастно са стояли на спирката?

95

не се връзвайте

преди 7 години

малката сигурно е търсила наркотици и момчетата са се ядосали, а сега се прави на жертва

94

ПродължениеНа Така е

преди 7 години

Сега ти ще дойдеш с мен на едно купонче и я задърпал към парковото пространство, което се намирало от другата страна на релсите. Тя се дърпала и викала за помощ, на спирката стояли няколко човека на средна възраст, но никой не се намесил.Негодникът успял да я вкара в парка. Тя продължила да пищи. И тогава, от тъмнината се показали няколко хлапета, момчета на около 15-16 г., които се нахвърлили върху насилника с думите Пусни жената и го изблъскали настрана.

93

Така е

преди 7 години

До ТониПреди време мой познат, 20-годишен младеж, се беше опитал да защити жена, на която мъж удрял шамари посред бял ден, пред блока им.И какво станало? И мъжът, и жената се нахвърлили на момчето, като жената била по-озлобената и замахвала да го удари заради това, че бил блъснал нейния мъж /за да я защити нея, пат.ка.та!/.Преди 7-8 години пък прочетох във вестник за друга история. Някакъв непознат, брадясал тип слязъл след млада жена от трамвая с думите Сега ти ще дойдеш с мен ...

92

до анти САЩ

преди 7 години

Имаш право във всичко. Тези о,л,игофрен,чета които сега са на първо място в Европа по неграмотност,без един работен ден, пълни с агресия, гордеейки се с простотията си, с чалгите, с абсолютно непокрито фалшиво самочуствие и избиване на комплекси, са голямата част от българската младеж. Безмозъчни защото даже и не им влиза в тъпите глави,колко много са зле и са изгубили. Умните деца или заминаха, или ще заминат рано или късно. Държавата ги изгони.

91

Анонимен

преди 7 години

Абе дали някой вярва на тоя разказ. Накрая все се оказва нещо друго. Каква е причината, никъде не пише. Тя просто си стояла в автобуса и слязла на някаква спирка където се разбягала, а те я подгонили и пребили. Да я бяха изнасилиии щях да разбера ама така безпричинно да я гонят, да ги разправя майка и тези на комшийката в блока.

90

Анонимен

преди 7 години

понеже в чужбина не се случват такива работи... айде стига, на онова момче посред бял ден някъв черен му резна зелката в Лондон, пак че само с побой се е отървало момичето

89

Анонимен

преди 7 години

Аз съм живял в лондон. Там е същата работа по автобусите. само дето те бият черни

88

Aks

преди 7 години

Тези,който не са помогнали и спрели биячите са ***!

87

ХХХ

преди 7 години

Отивайте да биете мигрантите бе бабаити ! Поне хората да ви се кефят .....как може момиче да го пребиете тумба "мъже" ....простотия пълна ....това ще са някой *** !

86

Георги

преди 7 години

Свестните хора избягаха, в българия остана отпадъка. Ромите не ги интегрираха, ама българите които останаха все повече се интегрират към ромите. Чалга, мръсотия, пиянски истории, ефтини наркотици вече е напълно нормално и за "великите" българи.

85

Тони

преди 7 години

"От разказа на Мила разбираме, че е имало и други хора на спирката, но те не са помогнали, а са обърнали поглед на другата страна."Така е след 70 години руско и 500 турско робство. Многократно съм ставал свидетел на скандали. В редките случаи, когато някой се е намесвал са били млади хора. Тези на средна възраст, отгледани от цветущия комунизъм седят и се правят на ударени, но в момента в който всичко приключи почват разпалено да коментират.

84

Анонимен

преди 7 години

До Анти-САЩФАКТ: Повечето такива хулигани и престъпници са хора родени, израстнали и възпитани ПРЕДИ 1989 г.Какво ще кажеш сега, умнико???

83

До до Край

преди 7 години

Е тук не си много прав!Да, едва ли щеше да научиш за случая от вестниците, радиото или телевизията, но въпреки това информацията за него щеше да е спусната по линия на местните партийни и комсомолски организации, където на различни заседания на тези структури щеше да е обсъдена и порицана. После щяха да излязат с поредните декларации осъждащи проявата и венцеславещи ръководната роля на БКП. В края на 80те ежемесечна сводка за изстъпленията в казармата пред целия личен състав имаше даже в КЕЧ-а

82

Продълж. на До Анти

преди 7 години

Този същия търтей го подредиха да работи в столичния Градски Комитет за култура, а той не може да напише едно изречение, без да допусне няколко правописни грешки. Преди това, за кратко работи в Общината в Надежда, въпреки че по онова време разпределението беше задължително, а тройкаджиите като него уж ги пращаха в най-отдалечените селца да даскалуват 3 години. Да, ама не! Някои бяха по-равни. След промените този стана първо профсъюзен деятел, а после -читалищен!Не демокрацията е виновна.