8

От 4

преди 7 години

"Кола правеща обратен завой е винаги с предимство - пише го в закона" е също толкова вярно, както и това, което пишехте преди няколко дни: "Трамвая винаги е с предимство - пише го в закона" по повод на катастрофата на бул. Сливница и бул. Христо Ботев в София. Сега само ви имитирам, но вие нещо подскачате и ми пишете минуси. Не разбрахте ли, че всъщност си пишете минусите на себе си?!

7

Бо

преди 7 години

Трябва да се внимава повече и винаги да се има предвид, че другия участник може да сътвори някоя глупост! Никой не е застрахован!

6

вин

преди 7 години

Зависи КАК го е правил обратният завой, понеже, точно вчера на новото кръгово, след Ботаническата градина, един хамък си даде мигач и вместо да се завърти по кръга, се шмугна насреща в първото ляво!Много е зле работата, най лошото е че неразбират какво правят.

5

???

преди 7 години

Кола правеща обратен завой е винаги с предимство, ама като вземеш, че пак да се явиш на курсове може и да разбереш какви глупости говориш....

4

до 2

преди 7 години

Като теб

3

Анонимен

преди 7 години

Кола правеща обратен завой е винаги с предимство - пише го в закона.

2

Анонимен

преди 7 години

В учебна ,не,ама във всякякви други лъскави таралясници ...всеки ден ! Миналата година си подменях СУМПС в КАТ! Там се налага всеки да си попълни един формуляр с данните ! Едно *** ,ходеше и се молеше ,някой да му го попълни...после на опашката пред гишето ,разбрах ,че си подновява отнетото свидетелство , след като преставя документ за завършено основно ....като "частен ученик" ,а всъщност не познаваше буквите !

1

Анонимен

преди 7 години

Поредния бай ***