25

Анонимен

преди 7 години

Благодари и на "светлия" образ на татко си - убиецът на Райко Алексиев. Очевидно като нрав убийците са в кръвта ти. Ккво стана с братчето ти и онова хлапе синът му, който крадеше коли?

24

нещо странно

преди 7 години

Аве хора кво става. Дане би на събора на купринка да са биле развалени кифтетата. Много лабаф отпор на русофилите . Или има нареждане да пазят сили и думи щото ше излиза по важна статия за коментиране . Или понеже русия много добре и почна даплаща повече на единица коментар та с по малко писане праят повече пари

23

Анонимен

преди 7 години

Обикновенно хората благодарят на татковината си

22

Анонимен

преди 7 години

Пъпната връв - Кремъл !

21

Има си хас!

преди 7 години

До лудостДа, лудост е, да не си видял файда никаква от комунизма, и да продължаваш да си такъв! Това че Бокова беше шеф на Юнеско с какво помогна на България, можеш ли да ми кажеш? Сигурен съм, че не! Но бъди сигурен, че Русия доста е намазала от това, че е внедрила свой човек там! А ти продължавай да вярваш, че Бокова има нещо общо с България!Наивници!

20

ХА ХА ХА

преди 7 години

Ама и на бат' Бойко не му е лесно! Западняците го натискат за Кристалина, руснаците за Бокова, а той завалията се чуди как да угоди на всичките! Баце бацее, няма как да седиш на два стола, внимавай да не паднеш...!Голямо шоу!

19

позор

преди 7 години

Като чета глупостите на някой си спомням приказката защо до нашия казан в ада,няма пазачи......

18

Анонимен

преди 7 години

АНГЕЛА МЕРКЕЛ ЛОШО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ!Дори на ББ му дотегна да го правят на май мун.

17

лудост

преди 7 години

До Има си хас!Сега разбрахте ли защо сме на дъното ето този е пример за това....

16

Анонимен

преди 7 години

До 13Говорат един и същ език, но се мразят и в червата. А Вук Еремич си е исти србин!

15

Има си хас!

преди 7 години

Как няма да благодари, нали Русия я е сложила на този пост, уж че е българка и няма нищо общо с тях! Сега номера искат да го играят и за ООН, ама този път няма да мине! Те на запад не са като нас, да ги лъжат по няколко пъти!

14

цирк бг

преди 7 години

Не знам как се чувства тази жена след като ГЕРБ е предаде под чужд натиск,това е прецедент в ООН,пак станахме известни......

13

tih velikan 681

преди 7 години

Bokova,ako prochete komentarite shte napusne planetata zemya i shte ide na lunata zashtoto tam shte ya podkrepyat rusnacite.

12

Анонимен

преди 7 години

Много красива тая комунистическа вещица.

11

Анонимен

преди 7 години

Къв сърбин уа. Хърватин. Сърбия е хърватска територия. Говорят на един и същ език.

10

пенсионер

преди 7 години

След такива изказвания как да се надява да я изберат.Почне ли да говори за Русия,мед и капе от устата.

9

Анонимен

преди 7 години

Бокова, не се натягай толкова! Руският кандидат за ООН е сърбина!

8

Талев

преди 7 години

"И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."Мъка в Русия има още!

7

Русофил

преди 7 години

Бе драма. То избирането сложно нещо. Могат да ударят вето на португалеца и хърватина, ама много шум се вдигна и надали ще стане върховен вожд този червен канибал.

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6Няма за какво да завиждам на кремълски агенти. Фактите са прости. На сутринта на следващият ден след като се разбра, че Бокова е на 5то място, Русия излъга света, че имало задкулисни договорки за издигането на Кристалина от БГ.След което Лавров привика посланик Коцев и му нареди България да не издига Кристалина. Това са фактите. Изводът - Кремъл много държи на Бокова и се изнерви, че другите не държат на очевиден кремълски агент.Бокова в ЮНЕСКО - далавери и корупция