30

Анонимен

преди 7 години

Положението на Килъри е много подобно на това на Максвел,А.Луканов ,О.Дойнов и т.н. "специалисти",поели ангажимента да умножават партийните - на ФРС на САЩ -ДОЛАРИ-независимо дали е консервативна, либерална, комунистическа,лейбъристка, социалистическа, демократична,републиканска и т.н. и по какъв начин- трафик на наркотици,провеждане на "майдани" или войни,!Справят се добре със задачата- живеят добре,започне ли има проблеми- започват и техните проблеми!Справка- Кенеди,Строс Кан,Кадафи,Садам...

29

Анонимен

преди 7 години

Какво ни занимават с глупости вън американските окупатори от България нямат място тук.

28

opa

преди 7 години

Интересно, че по една NYC телевизия - WABC я обявиха за умряла. Ето го и линка в тубата watch?v=BcVkWK-rdS0 Първо, защо като и става лошо вместо да я карат в болница както е нормалко при такива случаи, я карат в апартамента на дъщеря й, (който апартамет струва 11 милиона долара чийто адрес, съвсем случайно съвпада с медицинска компания).Накрая се оказва, че има и двойничка, която я замества. Вижте и в Гугъла Hillary body double. Мазалото е пълно, по-малко от месец до изборите..

27

Опит от Today

преди 7 години

оня ден търсех терористична техника увреждаща трайно майка ми и баща ми..попаднах на здравна книжка претъпкана с античовешка техника осигуряваща центриране ,проследяване ,обемно сканиране и увреждане по заказ..Сложих я на уж безопасно далече от леглото в крайна обезопасена стая.ПРез ноща бях центриран и получих аритмия..Направих лечение в лечебна река Наблизо..около мен има заснет проникващ дух ясно видим като същество с очи и дълго бяло тяло увиващо се около човека..хвърлих го с плувките

26

Пазете лидерите

преди 7 години

МНого да се внимава има извънземна нагла агресия с използване на тежко терористични техники произвеждани под обемен контрол на техни духове на жестоко бити в предишната инвазия..Как могат да останат здрави Клинтън и тръмп като ги вкарват в нарочно оборудвани зали облъчвани,обемно сканирани и обработвани с нагло престъпна техника..ПРи нас в влезли за пет минути в банки оборудвани с доста по стара техника излизат трайно увредени

25

Анонимен

преди 7 години

Тази жена на снимката изобщо не е Хилари Клинтън - това и от самолет се вижда с просто око. Тези х-американци не лъжат само собствения си народ, а лъжат целия свят. Нищо ново под слънцето...... за съжаление. Всичко е само пари, пари, пари..... И защо - ще си ги занесат на 2 метра под земята. Ами да си ги вземат, ама няма да им трябват.....

24

Obaka

преди 7 години

Президентството на САЩ състарява с 10 години за един мандат. Обама се състари с 20, побеля и се сбръчка. Тази ако встъпи няма да го завърши 100%, ще я дават като пример за 10 годишна японка хранена с лъжичка, нищо че е на 70. Кукла на конци. С мозъчни кухини и лошо оросяване, трябва да я влачат не само по стълби, а сега и на равно.

23

Хм

преди 7 години

Баба Ванга може и да не е казала:"Черният президент ще е последен",ама натам върви работата.Едва ли отговорните фактори в демократическата партия не са знаели за състоянието на Х.Клинтън!Ама си траят-защо ли?Най-вероятно Господарите на Америка вече смятат да поемат нещата изцяло в свои ръце и да елиминират президентската институция изцяло.

22

д-р

преди 7 години

На Хилъри и става лошо, защото е бременна! От Доналд Тръмп!

21

M.I.C.

преди 7 години

Браво за заглавието. "Диагнозата на Клинтън...". Очакваш да прочетеш диагнозата. Ами не. Можеше да бъде..."Какво се случва, ако кандидат президен се откаже". Друго си е това.

20

Анонимен

преди 7 години

Ей затова трябва да е като при футболистите - като се контузи някой, изкарваш резерва, и мачът продължава!

19

до "до ПР"

преди 7 години

"Дъртата вещица" е била двойник, сега тази младата, тромпетистката е истинската, вече.

18

Анонимен

преди 7 години

Та американският отбор на 400 метра щафета, спринтира без публика по трибуните, само и само да вземат медал. Същото става тук, щафетата поема, по-младата Хилари. Щатите са мошеници.

17

Анонимен

преди 7 години

До ПР Отговор - Ха, ха, ха, чудесно чувство за хумор !

16

Анонимен

преди 7 години

Тази мома на снимката ли е 70 годишната бабичка клинтън? Аре у лево моля ви!

15

до УЖАС

преди 7 години

Спокойно, тая когато е с акъла си е по-опасна.Пък и нейното "червено копче" е фалшиво. Истинското е в собствениците на фед. Лошото е, че те се изнесоха в Хонг конг.

14

ПР

преди 7 години

Всъщност, умряла е двойничката на Клинтън, която е по-възрастна. Истинската Хилъри е с десет години по-млада, изглежда 15г. по-млада, розовобуза е и свири на вувузел като цял стадион в ЮАР, по време на световното по футбол.А, да вА видя, сега. Ко ше ми речете.

13

Ужас

преди 7 години

Представе те си слабоумен човек като Хилари ,президент на ядрена държава тя ще унищожи земята.

12

херпетолог

преди 7 години

Рептилите кожата си менят, обаче нрава не.Кандидата си менят, обаче, политиката не.

11

Анонимен

преди 7 години

Това на снимката не е Хилъри.