26

Анонимен

преди 7 години

Сега докато се съдим току виж сме платили два реактора но без да ги монтират

25

Анонимен

преди 7 години

Ачик грабеж. 620 млн. евро за нищо. Големи приятели, няма що. Добре че се откачихме на време, иначе кой знае още колко милиарда щяха да ни измъкнат по нечестен начин ако бяхме продължили с тях.

24

До 23

преди 7 години

Доят те америкавците ***!Огледай се малко.Още от канцерогенната царевица, дето я дадоха подарък на СДС, до ден днешен само ни използват за изтривалка на задните си части.АЕЦ-а руснаците го даваха на най-ниската цена в света, нашите америкаски пионки ореваха орталъка, че било безумно скъпо. После като видяха цената на Westinghouse им паднаха ченетата.Същото и за Южен поток. Малка била печалбата. Сега вече няма никаква печалба, но нещо не им отърва та пак се жалват.

23

Анонимен

преди 7 години

за АЕЦ "Белене"! Обжалваме в Женева!...А защо не обжалвахте в Американското посолство, когато дробихте тази каша?Сега след обжалването, пак ще ни осъдят и дължимата сума ще нарасне.Гарантирано от ГЕРБ!

22

Фронто

преди 7 години

Към2-Изкривено е мисленето _ "общ казан", така се мисли и действа! Това е комунизъм на практика_държавата е текезесе и единици решават как да се разходва общото! Без да питат, без отговорност да носят! Комунисти по комунистически се избират и по комунистически управляват! Я обаче им кажи _" да се вземе от богатите и на бедните да се дсде"( ,нали това бил комунизъма)_веднага за демокрация ще заквичат.***!

21

Анонимен

преди 7 години

Много пара искат рашките. Нещат ли по един килим за стената!

20

Анонимен

преди 7 години

Не се ли наядоха тези руски пу.мяри.

19

Анонимен

преди 7 години

От рашистан нищо хубаво не сме видяли. Сега ще ни принудят да им платим половин милярд, колкото струва тунела под Шипка. Така ни доят от 60 години тези гадове.

18

Анонимен

преди 7 години

Пак ще загубим делото. Да припомня - беше ЯСНО, че ще загубим първото. Сега е ясно, че ще загубим и второто(което ще доведе до още по-голяма сума - лихва за периода на обжалване + разноски по делото).Това, че българския закон не го позволява, не влияе на международните закони. Това, че българския закон не го позволява, международния договор не го интересува - да не са го подписвали!!! Отговорността за противоречията е на подписващия от наша страна.

17

Анонимен

преди 7 години

С какво да платиме, колега? С.Станишев, П. Димитров и Р. Овчаров сега да връщат парите от комисионните, защото те са подписали на 05.10.2008 г.

16

Анонимен

преди 7 години

Ако бяхме платили още в началото, сега вече щяхме да сме ги осъдили ние тях, че реакторите ги няма и щяхме да сме си върнали парите.

15

Анонимен

преди 7 години

БСП Те докараха тая централа , която е все още на ХАРТИЯ И В ЧЕКМЕДЖЕ.

14

Анонимен

преди 7 години

Тези които трябва да плащат са брюксел и вашингтон!Те спъваха проекта.Русия кво е виновна?Поръчваш.плащаш точка.Но национална черта ни е само да поръчваме:))))

13

Анонимен

преди 7 години

Кюфтета ядохте нали!Ся плащайте!

12

Иванов

преди 7 години

Който не знае как да плаща, плаща двойно. До тук ни докараха.

11

Анонимен

преди 7 години

А защо трябва да плащаме в евро, а не в рубли по курса в момента на поръчването?

10

Извод

преди 7 години

Така както комунист може да те насади на пачи яйца, никой друг не може! Комунист, родина няма!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Министър Теменужка да си приказва каквото ще, но лихвата си върви ежедневно, ама нали няма тя да плаща я? Рядко нагла герберастическа калинка е Теменужка, хем не разбира грам от енергетика, хем приказва много, ама де да видим.

8

Анонимен

преди 7 години

Сега от моите и вашите данъци плащаме заради глупостта на някой. Замислете се, че това са 330 000 лв на ден и колко хора работят и плащат данъци, за да покриваме лихвата на нещо, което дори не притежаваме. Преди време Дянков и Борисов твърдяха, че няма как да ни осъдят, а какво става сега? Също толкова виновни са и тези, които са подписали договорите.Това ако не е национално предателство - не знам кое е!

7

Анонимен

преди 7 години

Русия отлага, но не забравя, а да прости - направо е изключено. Ако има да взема, ще си вземе всичко и то с лихвите, няма отърване. Жал ми е за България и за правителството, което ще плаща борчовете по АЕЦ Белене, обречено е това правителство. Най-жалкото е, че заради капризите на ГЕРБ и БСП в надпреварата кой да вземе по-голяма комисионна - български народ ще плаща готова централа, а АЕЦ така и не се построи.