10

Анонимен

преди 7 години

Обещал Юнкер... то обещаването не е като даването. Ше има да чакаме!

9

Анонимен

преди 7 години

Tая будала Боко не разбра ли че трябва сами да се оправяме и тия от Западна Европа не им пука за нас .Трябва да се възстановят гранични войски и границата да се минира Периодично да се вика запаса по набори за охрана и да се стреля на месо .Тая държава има КПП-та ,който иска оттам е входа иначе коршум

8

Анонимен

преди 7 години

боко изгони всички българи от гранична полиция и работата ще се оправи.

7

Джони Мокър

преди 7 години

На колко уискита е Юнкер? Както обикновено или пак няма да си спомня какъв цвят му е била връзката?

6

някой

преди 7 години

Щом се иска помощ за охрана на границите ни, следва изводът, че бавно, но постоянно и напоително у нас идват нелегалните.Едва ли някой знае броя им, но със сигурност никак не е малък.Охраната на границите ни като че ли има за цел населяването на територията ни с тези нелегални - пропускането и посрещането им на наша територия и премахване на възможността да преминат в другите европейски страни.В това ли се изразява помощта?"Благодарим"!

5

:)

преди 7 години

Искате да изхвърлите старите си военни джипове? Искате да стане безпалтно? Искате дори да получите благодарности? Изпратете ги на оборигените в България!!!

4

:)

преди 7 години

Помощта ще е главно морална - снимка с Боко пред знамето. Ако слушкаме, може да ни изпратят 10 джипа 17-та употреба, които са за основен ремонт, ама иначе са прясно пребоядисани и като ги пипнеш с Фотошопа ще са идеални... за снимка с цар Тиква.

3

Анонимен

преди 7 години

Юнкер къв е *** в сравнение с Борисов :D

2

inzaghi

преди 7 години

явно нещо се готви за Бг нещо ,,извънредно''

1

Анонимен

преди 7 години

Писмо и аз мога да пратя, да праща пари дъртия!