27

Анонимен

преди 7 години

Трябва да има газова камера в мазето на Пирогов и дойде ли безработен, социално слаб или беден - направо там! Защо да се мъчи човека и да бие докторите!? Те в Пирогов са "богове" така или иначе! Западът ще вземе пример от нас за момента! Няма повече да ни критикуват че страдаме от нарцисизъм, социопатия и психопатия а ще се приеме като световна стандартна практика при това MADE IN BULGARIA! От жалка държавица ще станем държавата на социално-силните и перфектни люде!

26

1

преди 7 години

ако беше ром ,коментарите биха стигнали цифрата 400,но сега е ***.по-малко са.

25

Правий сектор

преди 7 години

Дано биячът му прилошее някъде по пътя за Гърция и пукне в страшни мъки!Дано!В краен случай му желая дано да попадне НЕОСИГУРЕН в гръцка болница и там да се опита да се прави на БАБАИТ и да бие гръцките лекари!

24

Анон

преди 7 години

А е толкова просто- този не е усмирен/ заключен на пода на Пирогов? Глоба/ уволнение за охраната. Не е арестуван/ повдигнато обвинение? Уволнение на шефа на смяната в районното. Не е осъден според закона? Сезиране на съдията по делото и уволнение. Да ама нали всички са оплетени като свински черва? Как да стане...

23

Анонимен

преди 7 години

НАЙ-НАГЛИ СА ТОЧНО НЕОСИГУРЕНИТЕ. ОБИКНОВЕНО ТЕ СА ***, КОИТО ВСЕ ЧАКАТ ДЪРЖАВАТА ДА ГИ ХРАНИ

22

Анонимен

преди 7 години

Един социален *** трябва да бъде веднага изолиран, той е обществено опасен.

21

сталкер

преди 7 години

"докъде сме стигали" ли!?Минахме третото дъно отдавна. Вече се чуват грохот и стенания от Ада. Температурата се покачва. Още малко остава.

20

до 123

преди 7 години

Ооооо, дубрутруууу!

19

БХК

преди 7 години

Смиреност и толерантности

18

Анонимен

преди 7 години

Мой роднина работеше в бърза помощ на времето. С такива типове се оправяше лесно - маркуча със студената вода и газ докато не изтрезнеят. Уволниха го понеже не било хуманно. Сега да ядът хуманен бой от алкохолиците

17

аца

преди 7 години

До АзПринципно си прав, но само до някъде. Защото за да се стигне до тук държавата и институциите на си вършат работата, във хората е насадено чувството на безнаказаност и ето го и резултатът.

16

123

преди 7 години

Аз сега, като убеден демократ вече от 7-8 години се питам сериозно, кое беше по-малкото зло социализмът с безплатното здравеопазване, кадърни и хуманни медици или "побългарената" демокрация с алчни и безскрупулни лекари. Да не говорим, че по онова време, побойникът щеше да получи присъда от 5 годни нагоре.....Е аз ще продължавам да се питам, някой да ми помогне с отговор.

15

Анонимен

преди 7 години

"Какво трябва да се случи, да убият някой министър, за да се усетим докъде сме стигнали? Стигнали сме до дъното", каза още професорът.туу най-сетне някой да го каже

14

.

преди 7 години

Където живея сега лекаря ми се кара , ако нещо ме е заболяло , в България лекар ми се е карал , че искам да се прегледам , толкова за лекарите в България ...без да искам да засягам услугите , остарелите лекарства и апаратури , те не зависят от тях , но нормалното поведение - да , така че майната им , нека ги бият.

13

др.сак ат куц

преди 7 години

Повечето спешни болни са не осигурени пияни или дрогирани.Днес ме изписват от болницата ,нагледах се на какво ли не ,най вече на мръсотия.

12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12същото би могло да се каже и за всеки от коментиращите, както и за някои определени представители на голяма част от професиите в днешното общество и на всички политически партии. И е най-вече въпрос на мерак, тъй като образованието, възпитанието и семейната среда отдавна не са фактор. Но идва и резонният въпрос, след на човек му иде изотвътре да кютечи избирателно или наред, с какво си мисли, че е по-добър от обектите на неговата любов?

11

Аз

преди 7 години

Все някога ще осъзнаем, че проблемът ни не са политиците, президентът, главният прокурор, кметът, попът или даскалът, а самите ние...Цялата *** около нас е пплод на няколко поколения тарикати, които да прецакат комшията, държавата или роднината си е цел в живота. Всички ги виждаме всеки ден да паркират на инвалидни места, да бият лекари или учители, или да се предреждат на опашката в магазина...Докато не променим собственото си мислене няма да живеем нормално!

10

Веско

преди 7 години

Абе, някой ще ме светне ли, по кой закон показват снимки и интервюта с жертвите, обаче бичите винаги са съз засекретени физиономии?

9

Анонимен

преди 7 години

проф. Миланов , никой не отива в Пирогов за да бие лекарите , отива с болка да търси помощ за ,която цял живот си плаща , а среща арогантно поведение,подигравки, търговийки и тн. Аз съм твърдо против насилието над докторите - насилието не решава проблема,а проблем има .

8

Анонимен

преди 7 години

ето такива пациенти като вас не заслужават никакво внимание и здравеопазване от страна на тези лекари!