143

Анонимен

преди 7 години

Няма ли по-млади хора на тоя свят бе. Та Бокова, та Кристалина. Дайте път на младите хора.

142

пенсионер

преди 7 години

До Дано-153Гладна кокошка просо сънува.

141

Анонимен

преди 7 години

Лъже, ама не лъже, а фрау Меркел сгази лука, а Бойко мълчи като пръднал в гърне.

140

Анонимен

преди 7 години

колко са щастливи русофобите за смяната на Бокова.

139

Petrov

преди 7 години

Американските подметки Боко и Меркел се натягат на американските си господари без някой да ги е молил. Сега като се разсмърдя се правят на принципни,

138

Слънце

преди 7 години

Единствените на които най-много може да се вярвя са Руснаците. Жертвали са се за България. Запада обаче жертва България за техните си интереси. Това е истината, която русофобите не искат и да чуят насаме.

137

Анонимен

преди 7 години

Аве чудя се, кога се напълни и този сайт с про-руско ***, гледам нагоре А! ама аз съм бил в днес.бг :D

136

Дано!

преди 7 години

Ирина Бокова е най-предно класираната жена, а всички вече разбраха, че има негласно споразумение, жена да е новият шеф на ООН.За това борбата не е с Гутиереш и другите, а само с жените кандидатки, и с мераклииките като Кристалина Георгиева.Ако нашенката - Ирина, която винаги е говорила с гордост за България, задържи позицията си, ще бъде новият ген.секретар на ООН! Дано само онази сталинка, която само по паспорт е българка, не и направи някой мръсен номер.

135

Анонимен

преди 7 години

Снощи говорителката на руското външно министерство Мария Захарова каза, че на срещата на върха на Г-20 в началото на този месец страната й е дала на Меркел ясно да разбере, че "всеки опит да се повлияе на България е неприемлив".БЛАГОДАРИМ НА РУСИЯ ЗА ХУБАВИТЕ ДУМИ БЛАГОДАРИМ ЧЕ ОТНОВО СЕ ЗАСТЪПВА ЗА НАС

134

Гласовит Ненароден

преди 7 години

Начина по който Германия опроверга информацията показва, че действително е имало алъш-вериш, но работата е станала малко шейсе, и сега ни лук яли, ни лук мирисали.Бокова едва ли ще получи мястото, но ясно може да се види, кой "играе за България", и кой обслужва чужди интерси. Такива *** има в най-висшето държавно ръководство и сред българската "ентелегенция"...

133

Анонимен

преди 7 години

До Ala_BalaТя тая бокова от трето падна на пето ... я да изчака да падне до последно и тогава да атакува. Таман ще има мегдан да се засили.

132

1997

преди 7 години

ШУТ!Пак!Отново!Отвсякъде.Всички.Никой, никога няма да позволи на пигмея да седне на масата на при големите.

131

Ala_Bala

преди 7 години

Според Соломон Паси към момента Ирина Бокова е в много добра позиция за атака на първото място, тъй като има по-малко отрицателни гласове от някои от класиралите се до момента преди нея, а освен това и уверено води сред кандидатите жени.Какво ви говори това?

130

Анонимен

преди 7 години

Русия лъга 70 години за Катин. Накрая си призна, но пък изкара поляците за виновни.

129

Анонимен

преди 7 години

Русия кога не е лъгала ?!

128

Отвратен

преди 7 години

Супер гадна комунистка за пост се натиска!

127

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен--123;Абе казвал мли ти е някой колко си глупав ? Такава глупост само русофило--комунист може да измисли.

126

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 120Абе ти в какъв свят живееш бе.Хладилниците пълни и с новите коли.Че, аз във Варна всеки ден виждам , пред всеки контейнер по един клошар да чака , нещо да хвърли някой с "нова кола".Едва ли е само тук така.Има и много българи и възрастни хора.Това ли ти е хубавия свят и Европа.

125

путин-ходеща вагина

преди 7 години

Дарвин доказа че човека е произлязъл от ***. Путин доказа че всеки руснак може да стане ***..ха.ха

124

Кутев

преди 7 години

.до 127А разграбването на бившите соцстрани и докарването почти на ръба на Русия.....................Ей, шматарок, къф "ръб" бре?!?! Русия не може да бъде "на ръба"!! Никога вече русия не може да бъде "на ръба"!!!"Ръба " се счупи. русия е в дерето..........Ша са накзваме, ей!!