51

Анонимен

преди 7 години

Да приемат само кадъни в България.Всеки българин да си има харем.

50

Анонимен

преди 7 години

Тези чакат всеки ден да ги хранят, не искали боб и картофи.

49

Анонимен

преди 7 години

София определено загуби привлекателността си заради арабите ...Никой не иска да живее в град където центъра е пълен с араби и денем и особено нощем.скоро и цените на имотите в София ще започнат да падат заради арабите

48

Анонимен

преди 7 години

Трябва да построят лагер на ул. "Козяк" в София. Оттам започна всичко, нали.

47

Анонимен

преди 7 години

На снимката само пръчове.А кадъните им къде се намират и кой ли ги опрашва през това време.

46

индиец

преди 7 години

Аз пък харесвам араби, ислям, шахове,шейхпве,ходжи,имами и всякви такива работи!В Бг трудно приемате новото и сте големи изостанали пущиняци!Не виждате ли че цяла западна европа иска бежанци и араби!? Вие т**и ли сте!?

45

It's Ayliak tim

преди 7 години

Не завиждам на софианци. Преди време исках да се преместим в София, но виждам, че вече не е онова което беше 90-тте години -спокойно и уютно място. Само молове и метро не правят един град по-добър за живеене,а сега с тези бежанци ..тръпки ме побиват! . . Ако живеех при вас, щеше да ме е страх да се връщам от работа и дори да излизам вечер. Не дай боже да плъзне и зараза! В Пловдив се е случвало да се прибирам в 2 ч. след полунощ, и то пеша по напълно безлюдни улици, и се чувствам напълно спокойна.

44

до Пурко

преди 7 години

И кой ти каза, че "не виждат"!?

43

ВНИМАНИЕ!!!!

преди 7 години

Всички политици и медии са купени! Не вярвайте на нищо, което казват или пишат!

42

Пурко

преди 7 години

Как само управляващите не виждат че тези хора няма да донесът благо на държавата ни.....от колко хиляди пристигнали едвам1% работят

41

До 39

преди 7 години

Преди да пишеш тъпотии....вземи се разходи по центъра и във тези квартали където са ги изпратили....уж клетите хорица......и тогава ако искаш ожени се за тях храни ги.....деца може да им народиш.......ама не и във България.......но ако толкова те е страх че няма да разберат какво искаш,може да минеш по край някоя махала.......то разлика няма.......успех.....използвай вазелин

40

Lothbrok

преди 7 години

Има много хубави арабски жени, трябва да ги освободим от мюс.юлманството, и да ги направим български жени!

39

Анонимен

преди 7 години

до #29: Къде ги видя тези "националисти" в партиите?!Няма такова чудо!Всички са еврейски творения.Всички крякят по подаден от гоподарите и сигнал,но само за лов на балъци - когато стане за действия,изчезват в гори тилилейски.Разбери едно нещо - Партийната Система,не търпи "националисти".Всички са глобалистични скарабеи,на *** хранилки!!!Така,както са и всички партии,творения на Системата!!!

38

крайната цел

преди 7 години

Целта е хората сами да поискат своето заробване като им сложат чиповете и почнат да ги следят навсякъде!

37

Анонимен

преди 7 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ НА ЕТНИЧЕСКОТО РАЗНООБРАЗИЕ, НА ПЪЛНИТЕ С ДЕЦА ГРАДОВЕ И СЕЛА!!!Не искаме "етничеки чиста демографска катастрофа", стига фашизъм.Ще ги приемаме, ще се женим за тях, ще имаме големи семейства, ще доведем и техните роднини.Ще възродим България.

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 24на предателите ще дадат зелени карти и ще си ги приберат.янките на атакизи и *** зелени карти не дават. За съжаление и Путин няма да си ги прибере, щото държавата му е пълна с каскети.

35

Анонимен

преди 7 години

Писано е.Европа ще се обезлюди.Сега разбирам как ще се случи.*** ще изместят хората.

34

Анонимен

преди 7 години

Майка България приветства всички нещастни хорица, преследвани от война и гонения.Елате, заселвайте се, женете се за нашите моми, правяте много деца и големи семейства.МАЙКА БЪЛГАРИЯ ВИ ОЧАКВА С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ.И КРАКА (КОИТО МАЙ НЕ СА СЕ ЗАТВАРЯЛИ ДЕ....)

33

Анонимен

преди 7 години

Много от момчетата на снимката може да са вече с истински български паспорти , след фиктивни бракове с плевенски ромки.

32

Анонимен

преди 7 години

Как да видиш арабки на снимка? В България фотографите масово са ****раcти.