23

Анонимен

преди 7 години

До ЦСКА-ЕвроидиотТази титла е връчена от европейските журналисти, на обора от с. Подуяне. Повода е загуба на мач в Антверпен-Белгия. За 2 мин. 3 гола на рогачите набутаха през есента на 1989-та. Селдващите мачове бяха Олимпия Х 2 и много, много други разходки ои Европа и Азия. Вечена слава на Подуяне!

22

Анонимен

преди 7 години

До СиньоОффф, отиваш на сайта на УЕФА, пишеш ЦСКА София /на латиница с тире или без тире/ и ти излизат първите три мача на ЦСКА София /с емблема/ срещу Славия, Верея и Нефтохимик от сегашното първенство. На съседната графа /История/, като кликнеш ти излиза цялата история на ЦСКА в евротурнирите от 50-те години! Това ти какво мислиш, като гледаш тавана няма значение! Важно е какво показва сайта на УЕФА. Ако трябваше да разделя любимите ти сини на АД-та по емблеми до 98-*** и преди това....

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6Какъв Божков, бе тикво?

20

Синьо

преди 7 години

В УЕФА има две страници (нормално е да са две). На "PFC CSKA Sofia" (това в фалит) и на "PFC CSKA-Sofia". До колкото знам в нашата професионална лига играе ЦСКА "тирето" София, което повтарям няма история. Историята на ЦСКА е на страницата на "PFC CSKA Sofia".

19

Цецо

преди 7 години

На сакралната дата 09.09.2016г. ПФ "ЦСКА" АД фалира... което означава край на "вечното" дерби.... жалко!

18

Анонимен

преди 7 години

Освен това в ранкинга на УЕФА ЦСКА София е 40 места пред Левски София.

17

Анонимен

преди 7 години

Всички мучащи да влезнат в сайта на УЕФА и да видят статистиката на PFC CSKA Sofia,а на коментар 24 - под опашката!

16

Анонимен

преди 7 години

Уефа не признава тази емблема на този отбор няма какво да си говорим. ОСвен това му забрани три години да участва в европейски турнири както и да прави трансфери-

15

Анонимен

преди 7 години

*** мноо куци пилета тия бе :)

14

Анонимен

преди 7 години

До СиньоНе си в час! Влез в сайта на УЕФА и ще видиш, че под резултатите на ЦСКА София фигурират всички 30 титли, успехи в евротурнирите и продължението... сегашните резултати в пишманпрофесионалната лига. Всичко това под името ЦСКА София. А това на теб какви ти изнася е друг въпрос! Отделен е въпроса, че със сегашните си действия с изгонването на Янев, на цял отбор и докарването на анонимни чужденци, нищо не се постига!

13

1

преди 7 години

До Химна на Цицекс-Софи,в Разград счупиха двете токчета на ''високия бизнесмен'гришко,и пак си остана лилипут,истинския ЦСКА разгроми с 8;0 Люлин.

12

naco

преди 7 години

ПАК повтаряме,това НЕ е ЦСКА Това е МАФИОТСКАТА ДРУЖИНА на ДРУГАРЯ Ганчев,играеща НЕЗАКОННО с ИМЕТО и ЕМБЛЕМАТА на ЦСКА ЦСКА ще го ИМА,само тогава ,когато бъдат ПЛАТЕНИ ДЪЛГОВЕТЕ му към ДЪРЖАВАТА,тази ДЪРЖАВА която ХОРА като ДРУГАРЯ Ганчев ОГРАБИХА и продължават да я ОГРАБВАТ Нали така другарко кандидат-президент Дончева

11

Синьо

преди 7 години

По-точно ЦСКА-София има 0 титли. УЕФА разглежда ЦСКА-София като нов отбор, защото Литекс си сменил седалището с повече от 150 км.. Точно поради това юнощите на ЦСКА-София (Литекс) няма да играят в младежката шамп.лига. В страницата на УЕФА "CSKA-Sofia" няма никаква история. Има мачовета от тази година. Също я няма и емблемата, която хибрида ползва незаконно.

10

Анонимен

преди 7 години

Тоя формат на това ЦСКА затъва. Другото ЦСКА ще изкласи след време. Тука се навъдиха какви ли не ***. Почва се отново с познатия стил от Литекс.

9

Анонимен

преди 7 години

Този анонимник до домъкна оня дет немцити са му абонати а вина за закъснялата селекция има и оня дет не се сеща жена му да го изглади Пламен Марков.Силен отбор на ЦСКА но ще трябват два три месеца за стиковка ,тоест този сезон е отписан.Аз видях много силен ЦСКА

8

Анонимен

преди 7 години

Вие феновете не великия Левски,на кой Левски бре,Левски Карлово или Левски София ? Щот не всяко магаре се казва Марко,няма и ваз да ва гадайми

7

Анонимен

преди 7 години

Значи не само на мен не ми дреме за Литекс! Евала, истински фенове на ЦСКА!Казано е, на Москвича каквито и джанти и емблеми да му сложиш, той Мерцедес няма да стане!

6

ин

преди 7 години

като пишете само ЦСКА подменяте историята----е то нали това е целта им ...

5

Анонимен

преди 7 години

хората поне пишете истинското име - АД ЦСКА 1948 т.е. Литкес - ЕТрополе., като пишете само ЦСКА подменяте историята. Това не е автентичното ЦСКА, автентичното е на Божков.

4

Бесен

преди 7 години

Неотдавна изгонения Янев с изгонените футболисти отнесоха същия този Дунав с 5:0, а сега обновения със световнонеизвестни анонимници, но с гръмки имена - Йорданеску, Джордан, Перес, Герес и н.ам кви си ядоха бой, като мече у дирек от същия отбор!? Как смята да я кара Ганчев и какво му е оправданието? Какво цели с тези световнонеизвестни анонимници - само той си знае, но не и да развива отбора и да дава път на млади родни таланти!