10

Анонимен

преди 7 години

Аз съм щастливка че имам село което е близо да пещерата както и до крушунските водопади и мога да виждам тези места често.

9

Язека

преди 7 години

Добро утро...Те "Непобедимите" на няколко пъти идваха да ги трепат. Даже и път направиха до там. Първоначално даже ги бяха сбъркали с прилепи от защитен вид... После се извиниха (малко късничко, ама за умствените способности на американци беше добре) и почнаха войната с истинските извънземни. Който е ходил там, знае, че от няколко години извънземните от страх не идват вече...Е да - останали са странните релефни кръгове по стените и площадките за летящи чинии, както казват учените, но дотам.

8

Анонимен

преди 7 години

Всъщност това е интер-галактическа тоалента за по-едричките раси. Кръговете по стените на пещерта са белези от сривове в реактивната храносмилателна система на вретеновидните прогновинътхтгики от Етготэга 5.

7

Извънземен

преди 7 години

Само да сте ми пипнали летището, направо ви газя с тоалетната...ъъъ летящата чиния.. Ясно ли е???И тези там, уфолози ли са, муфолози ли за, не знам какви ЗИ са, тези брадясалите и с хлопащите дъски, ама и те да не се обясняват много че ще ги взема да си правя опити с тях. Ще им режа брадите парче по парче, докато не разкрият истина ли е че всичките 240 хрантутника в парламента са от мелмак. Ясен ли съ, м?

6

baaa go

преди 7 години

Дааааа,кацат на дупката,пускат стълбичката и с кофи гребът вода и пълнят бидоньете.......................а у бидоньете зеле за зимъска!

5

Митьо Антените

преди 7 години

Сега вече няма извънземни, защото те се изпозастреляха в спорове за паркоместа.

4

Анонимен

преди 7 години

ХА, ХА, ХА ХА!!!! Първи април много подранил!

3

Скоро

преди 7 години

Още малко остана, после иде ИДИЛ и ще го взривят.Останалата купчина каманак ще изнесат с камили, внос от "топлите" страни.П.С.Видяхте ли, че и "читателите" могат да пишат глупоисти, не само "журналята" :)

2

Анонимен

преди 7 години

Браво - това Шибидар ли го измисли

1

извънземен:вярно е!

преди 7 години

Това беше платен паркиг, но чниите го изтърбушиха с изгорелите газове от марсиански високо-октанови въглища, които ползваха за гориво. Браво на този свръх-интелигентен писател, който ни разкри тайния паркинг!