7

Анонимен

преди 7 години

Пак намесихте Григор. Е, не разбраха ли чиновниците от спортното министерството, че мина времето, когато те живееха, а спортистите осигуряваха с много труд безметежното им съществуване?

6

Анонимен

преди 7 години

Ей колко много капацитети тук.Новак е на 29 г и е спечелил от турнирите до сега над 100 милиона ,а Вавринка е на 30 г и е спечелил около 20 милиона.Така ,че кой какъв е е личи от кинтите и точките в ронглистата ,а не от един мач

5

Анонимен

преди 7 години

Защо сравнявате Джокович с Григор?! Повечето негативно мнение за Григор идва не от факта, че пада....а че не се бори, че няма амбиици, че се държи като "кифла"! Джокович, провежда ли се турнир в Белград е там. Е как може номер 1, да включи в порграмта си такъв турнир, а нашето момче ми ходи в Истанбул, а в София (където не съм си представял, че ще има турнир) не можел. Игра в Рио..падна и след 2 часа..оп снимка на някаква яхта..Фед, Джоко, Надал, Мъри...такива изпълнения да са правили?!

4

Анонимен

преди 7 години

Интересно дали сега в Сърбия има такива, които сега го коментират, както тук някои коментираха Гришо? Примерно:" Джоку отново размазан като кафява еднородна смес движеща се с 200 км/ч в гранит! Казах! "или" Нищо не става от тоя, не ни занимавайте. "или" Новак доказа,че не става за титли. Какъв е смисъла да участваш и да си номер 1 в ранглистата, а да не спечелиш титлата? "и т.н. и т.н.

3

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Е те това е мъж,който се бори до край и заслужава победата.Получил е схващане в средата на играта но се е държал мъжки,не се е...огънал.Ето от такива спортисти да вземат пример...нашите.Не соча...имена,те се знаят.

2

Анонимен

преди 7 години

Всеки може да падне. Но НОЛЕ си остава класи над Вавринка!

1

Мда

преди 7 години

Честито на Стан!Сърбинът отново направи клоунадата с медицински тайм-аут и се направи на умряла лисица щом усети, че отива към загубата. Ама Стан не се върза на балканската хитрост и го одумка.