14

Ал

преди 7 години

До СУПЕРСпециално СЛънчев бряг беше курот едбно време ! Вече едно засрано с бетон място , без нито едно дърво , само хотел до хотел и до хотела пак хотел .

13

Анонимен

преди 7 години

Чудесно е, че българите ходят на море в Гърция! Тази година си беше рай без селяци! Дано и занапред си ходите там и да седите далеч от нашето моренце! Така всички сме доволни...

12

vlady

преди 7 години

Браво на туристите пианисти с отлична алкохолна подготовка.

11

АНТИ до плагиат

преди 7 години

Жалък аматьор и слаб пагиат,трай във панелката на рахат!Гледам тръгваш и плагиатсваш смело,сигурно си *** с два пръста чело.За да пипаш мойто оригинално произведениетрябва майсторство и БОЖИЕ умение.Не се напъвай още рано от зарана, скъсвам ти ушите ако аз те хвана.Сигурно си нЕкой малък хакер ***,ще ти шамаросам *** ти гол.

10

плагиат

преди 7 години

Страх тресе ги мутрагени,маскирани бизнесмени.Свършва земното им време,в ада Дявол ще ги вземе.Вожда да им спре войната- яко ще да си изпатят.Кой каквото да говори,Господ гледа ги отгоре!А юнаци на земята,ше им поскъсим снагата!

9

нормален

преди 7 години

Българите ходят вече в Гърция на мора-хем е по-евтино, хем е по-чисто!Руснаците оср аха Българското Черноморие...

8

Deutscher Penner

преди 7 години

Това не е почивка а животинско напиване до насирване на полвин Цена за тях , такива в Германия са на Социални пари(бедни хора) а в България почиващи

7

Анонимен

преди 7 години

Никакъв агент не си ти, след като не знаеш какво е алкохола и какъв наркотик е.

6

Анонимен

преди 7 години

Както винаги ментетата продължават затова ще пием бира и уиски че наи таферни другото е смрад

5

Анонимен

преди 7 години

Щом се налюскват при обиколка на 20-30 заведения дори и по 20гр. да пият в заведение простата сметка показва че 90% от това което им наливат е вода. Егати хамалогията вместо да седнеш на едно място и да обърнеш една бутилка ще обикаляш като *** да им пиеш бъркочите които ги забъркват в кофи зад бара.

4

СУПЕР

преди 7 години

Купона в Слънчев Бряг е Супер , там ходят само млади хора да се веселят .Пенсионерите които се възмущават да ходят на Павел Баня в Санаториум , да им е тихо и спокойно да си лежат в стайте .

3

Анонимен

преди 7 години

Отдавна не ходя на помиярника.

2

ВИЖДА СЕ

преди 7 години

Почиващите в С.Бряг са само алкохолици и наркомани !! Та те само за това идват !!

1

Анонимен

преди 7 години

Не е незаконно да се напиеш до откат. Щом им е кеф и така са решили, проблемът си е техен.