16

Анонимен

преди 7 години

то че за тях е голям праз ясно ама брендо не го ли бяха гръмнали или беше друг дето го лекуваха по спешност а по спешност е безплатно

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10.Боко изобщо не беше загрижен за него-КЛЮ,КЛЮ.

14

Анонимен

преди 7 години

Те уважават конституцията- там пише че здравеопазването е безплатно.

13

Андрешко

преди 7 години

Дразнете народа с богати хора, които не уважават държавата и бедните. Може да вдигнем революция, като не можем да понасяме гаврата.

12

Анонимен

преди 7 години

След като държавата не събра от тези женици откраднатото от мъжете им и не доказа как са забогатяли, какво сега да се кахърим. Американците не искаха дарение от Павлов, че били мафиотски парите му, а нашето правосъдие жми. Цялата беда на България идва от бездействието на прокуратура и съдилища.

11

Анонимен

преди 7 години

А те къде живеят - в България или в чужбина. Ако не живеят в България, не трябва и да плащат осигуровките.

10

Анонимен

преди 7 години

Той митьото да не би пък да си е плащал? *** като е през спешното, там не проверяват дали си платил или към групировката НОИ, а гледат да спасят чов.живот, без значение на кого е.Вярно, после може би си е плащал за вип лечението, но 10001% гаранция, ча няколко холяди са заминали за него докато хо стабилизират(щом и боко беше загрижен за него).Никой не споменава как се възползват стотици хиляди ***.нгали и ходят директно в спешен център, за да не плащат на лекари. Това е тема Табу за медиите.

9

Така е

преди 7 години

Тези ВИП вдовици имат парици.Могат да си платят всичко , без да се осигуряват.Това си е тяхна решение и не е наша рабокта да ги корим. Я вижте Очите.......

8

Анонимен

преди 7 години

Дарина е много секси . ще я скъсам.....

7

ДО 6

преди 7 години

Имам един много ГОООЛЯМ ВЪПРОС към тебе - недай си боже да те бутне кола , да паднеш , да те гръмнат Мутри , теб или децата ти , КЪДЕ ЩЕ ПОПАДНЕШ ?В частен кабинет със Зъболекар ? Или ние ще ти Платим , *будалите* според теб ?Дребна Душичка си .

6

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

АМА ТЕ, КЛЕТИТЕ И МИЛИ ЖЕНИЦИ, ОТ МАЧКАНЕ НА ЧАРШАФИТЕ НЯМАТ ВРЕМЕ...

5

Анонимен

преди 7 години

До възмутения: аз също не плащам здравни осигуровки. Ходя по частни доктори и зъболекари. Има разлика в отношението и то голяма. Така, че плащай и се радвай на мизерията.

4

ВЪЗМУТЕН

преди 7 години

А аз си плащам като Арабски Шейх - 208 лева на месец ми е само Здравната Осигуровка .Лошото е друго - такива като Павлова са на върха на Пирамидата , няколко са .Такива като мен са по средата , под нас са Ромите - те са няколко милиона без осигуровки , а ползват Здравните Услуги без да плащат , за моя и ваша сметка .

3

Митьо Очите

преди 7 години

До Анонимен Мерси добре съм, хапвам , гледам телевизор тренирам по малко.

2

Супер Анонимен

преди 7 години

Това е супер *** статия. 500 000 българи не си плащат здравните, не виждам какъв ви е проблема. И за тази статия ви трябват ЕГН на въпросните лица. Бих се радвал, ако засегнатите осъдят жълтите репортери в кавички.

1

Анонимен

преди 7 години

Дарина има и американско гражданство. Това са идиотщини, има частни клиники и лекари.