77

Анонимен

преди 7 години

Незнам дали е добро, ама е едно просто момче.

76

Димитър Общи 1872

преди 7 години

Динко с хайдушките си прояви връща България в 1872 годинна , вероятно имитира Димитър Общи който по това време известен Престъпник

75

****

преди 7 години

След като 2 000 000 Българи се изнесоха по Чужбина тоест Кадърните и Квалифицираните то в България останаха такива като тоа ''***'' тоест Нискоквалифицираните и такива които въобще нямат никъква Квалификация

74

Анонимен

преди 7 години

Произхода на Динко може да се окаже че е Българеещ се ром(Дасикане Рома)за които в България не е удобно да се говори

73

Анонимен

преди 7 години

В това видео по Нова ТВ с тоя селски диалект на Българския език само кравари и овчари по селата

72

dido

преди 7 години

до #1872 то ако се замислиш по онова време и Ботев и Левски са били криминално проявени :) а Димитър Общи си е направо рецидивист - банков обирджия, ама това да напомня само от гледна точка на турцитем ти от коя гледаш? :))

71

Анонимен

преди 7 години

До 8000 евро стига тарифата да се прекара Бежанец през България до Германия , колко ли ли Бежанеца е ограбил Динко

70

.

преди 7 години

Динко изобщо не го е еня за държавата и сигурността и. Далаверата му е, че ги джоби тия хора, а те не носят малко пари.

69

1

преди 7 години

От министрерството се кълнат, че границата е добре охранявана от полиция и армията ни. Как Динко залавя мигранти тогава ?

68

1872

преди 7 години

Динко новия Димитар Общи на България само че неграмотен и криминално проявен , абе кръвта вода не става

67

Анонимен

преди 7 години

"В същото време Динко заяви, че не се интересува от критиките на Хелзинския комитет. "Такива ***, те са недостойни да говорят с мен", отсече той."Отсели на десетката центъра с това изказване!Трябва да вдигнем и да paзмaжeм, анти-български формирования като БХК, платежна мрежа, дост, дпс.. Трябва да изринем саудитски, катарски и краварски фондации които инвестират милиони в унищожението на България! Трябва да покажем, че в Българи не всички са роби и дупедавци, но как?

66

ляля

преди 7 години

Динко, не знам какво разбираш под "мъжкар", ама ти би бил алфа- мъжкар в стадо от едър ръгот ***.

65

Анонимен

преди 7 години

Наглост е да заложиш 800 милиона долара на фалите на Американския държавен резерв. Ето, това е Шорош, евреина милионер, който финансира заедно със Сауд. арабия преселението на мюсюлманските орди в Европа.А, Динко е сгрешил само защото е разпространил видеото със задържането на ислямистите.

64

Анонимен

преди 7 години

Динко = позор за България. Варварин с мания за величие!

63

Анонимен

преди 7 години

"Добро момче" докато не нападне и обере някого. Хора като Динко виреят само в среда на насилие и бруталност - те не могат да бъдат продуктивни членове на обществото.Той е заплаха за себе си и за околните.

62

Алекс 1 /до Анонимен

преди 7 години

Разбира се, че е наглост, от страна на всички, които осъждат Динко.Ама какво ме интересува и с какво засягат държавата и властта?Засрамва ги?Чувстват се унижени, засегнато им самочувствието, пренебрегнати са?Ау, те са обидени, че някои е иззел функциите им, докато се боричкат и измислят хватки - предизборни.Изобщо не ме засяга частният живот на Динко, нито , дали си е купил АТВ или джип - интересува ме, че един мъжкар и българин,не иска да станем ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ!

61

Б.Б.

преди 7 години

Да прочете Винету и веднага го назначавам за началник на гранични войски.

60

dido

преди 7 години

до # 97 кой броите за жив в Ямбол? Кои са ви ВИПовете та си толкова възмутен?

59

изтрещяване

преди 7 години

Значи, българските власти и журналисти имат наглостта да обявяват и Хърватия, Австрия, Чехия, Полша, Швеция, Австрия, Финландия, Дания, Словения, Словакия за престъпници, тъй като всички имат затворени граници и доброволци. Ако чуят какво мислят за тях всички тези нации...

58

dido

преди 7 години

не знам защо толкова отрицателни мнения срещу него? Първо заловил е престъпници сам- за незапознатите преминаването на държавната граница извън определените места все още е престъпление у нас! Второ някой знае ли за гражданските отряди от доброволци в САЩ по границата с Мексико? Там са въоръжени и си сътрудничат с властите. Трето след време такива хора ще се търсят щото няма начин Ердоганя да се разбере с ЕС.