6

Анонимен

преди 7 години

Дрифтиш ли- дрищиш лиАма май било драйваш ли или драйфашКакви преводиНа български се казва : кара кола, шофира, вземаш шофьорска книжка, а не вземаш дрифтишка, драйфишкаНа времето така разни неуки хора използваха изопачен руски, за да покажат, че са в крак с времето. Сега ползват изопачен английски

5

Един от Северозапада

преди 7 години

Дайте ги у нас, и инженерите, и бабите....Да ги видим как ще дрифтят първите с 800-1000 лева месечно, а вторите с 120-200, и избушен опел корса 3-та употреба, пък тогава говорете, каква е грижата за възрастните там, и тук. И не ми говорете, че който е кадърен, пробива тук. Не познавам човек, пробил без да е под чадъра и в обръчите, а публична тайна е, че в реномираните чужди компании, да не споменавам имена, станеш ли на 40 си вън, независимо дали си инженер, или не.

4

Бобчо

преди 7 години

Не мога да не го напиша....В белите държави възрастните хора се забавляват и живеят пълноценно, а у нас слагат черните дрехи, сядат на пейката пред къщата/блока и чакат живота им да свърши.

3

Анонимен

преди 7 години

После от дрифтене некои тегли ама се мрънкат е както винаго евтиното гледат ионко ти де си аз повече не мисля да пиша щом се спъва кадърно и се дава картбланш на връзкарите докога йонко докога това мие последното писане

2

Пепи

преди 7 години

Яко. Много ме кефят :)

1

Анонимен

преди 7 години

"Газ до дупка! Да дрифтиш... Като баба си!Инженери от "Ford" сложиха зад волана бабите и дядовците си."---Борянче, пиле! Много ти е смешно заглавието. И статията.В Америка баби и дядовци си "драйват" колите, като младите, със 100 - 110 км/ч по магистралите (без Ford да ги слага зад волана), а не си ги "дрифтят". Пък погледни малко и в речника.