24

Анонимен

преди 7 години

Тия *** от глад обаче атомни бомби правят... къде е северна Корея, къде е южна.

23

Сатанаил

преди 7 години

Другарю Обамович! Ний такова, абе мое ли да ни признаете за ядерна сила разииш ли. Вашингтон враг номер едно на пхенянската селищна система ;))

22

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Сев скорея е своего рода машина на времето! То всъщност там е спряло. Хехе. Корея ако се обедини ще е по напред от Япония.

21

Анонимен

преди 7 години

От над двадесет години е забранено тестването на ядрени оръжия. Може да се правят само компютърни симулации. Въпреки че щатите нагло нарушиха споразумението тази година! И извършиха подземен ядрен опит. С което се нареждат до диктаторите като Ким.

20

Един българин

преди 7 години

Ха-ха-ха! Смешно искане! Та Северна Коеря е призната че има атомни оръжия, какво иска тоя още да признават?Сред известните държави признати че имат атомно оръжие, но не са подписали пакта за неразпространението им са: Индия, Пакистан, Северна Корея и Израел.Като Израел скромничи и дори не държи да я признават за държава с атомно оръжие.

19

Фронто

преди 7 години

Добре: признаваме Пхенян за ядрена сила, признаваме че цветята разцъфват на рождения ден на вожда, признаваме че Ким е най_красив ... Всичко признаваме. Е... ?! Ще им стане ли по_топло от това на редовите хора в страната? Напртив! Международната лгитимация заздравява режима, засилва вътрешната пропаганда идава импулс на режима да прави още по_големи глупости и дахарчи пари за тях, а народът да гладува! Затова никакво признаване на нищо! В интетес на самия северокорейски народ е !

18

Анонимен

преди 7 години

"Президентът Барак Обама прави, каквото може, за да откаже (на Северна Корея) стратегическия статут на държава притежателка на ядрени оръжия, но това е глупаво - все едно да се опиташ да затъмниш слънцето с длан"Това на практика е така, защото корейците наистина разполагат с ядрено оръжие, което е потвърдено от всички.

17

Анонимен

преди 7 години

Тоя на снимката добре им се смее, гледа ги и име се смее как във Вашингтон подскачат като макаци. А те продължават да подскачат.

16

Суека

преди 7 години

Типично за САЩ (терорягите кравари) и те и РУСИЯ си правят опитите от десетки години с ядрени глави и т.н. оръжие за масово поразяване ама друг неможе да има нали и да тества !? Иначе този от снимката си е за 4-ти КМ недъгав *** !

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 15Децата не са виновни за греховете на своите предци, а само за своите собствени. Разбра ли, антикомунистичско зомби! Или сега ще ми кажеш, че ще погнеш няколко турски бебета, заради туркото робство?

14

Анонимен

преди 7 години

Като не може да получи признание, редно е да проведе практически изпит по цели с САЩ.

13

Анонимен

преди 7 години

И определено постигат целта си. САЩ скачат като жаби след всяко изстрелане на ядрена ракета от СК.

12

Президент Обама

преди 7 години

Аз Барак Обама признавам ръководството на суверенна Северна Корея за това че:Притежава около 10 Ядрени Бойки глави находящи на нейна територия и представляващи Чисто Нови дъбови бъчви с позлатени обшивки ,пълни с висококачествена Уранова руда и по средата 2 пръчки динамит!!!Същите се Наричат Високо Качествени Ядрени бомби от Военното Министерство на СК .Признавам!!!!!

11

Анонимен

преди 7 години

На комунистите децата в северна корея дано!

10

Анонимен

преди 7 години

Абе САЩ що не поискат от Северна Корея да ги признае за ядрена сила и да натиснат копчетата после.

9

шкумвата

преди 7 години

Някакъв внук, на някаква червена бабичка отишъл преди изборите с въдицата на реката и хоп- пак златната рибка :-Пак ли трите желания на баба ти- Борисов, Путин и Ким да спечелят изборите?-Баба пита, може ли да се откаже от едното си желание.-не може, само от трите!

8

Анонимен

преди 7 години

Не знам какво мислят да правят, но все подбират снимките.Пред утрепаните погледи на другите тоя ми изглежда много ведър и заразителен. Може да е луд ,но ми става симпатичен.

7

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Северна Корея знае към кого да се обърне за разрешение...

6

Анонимен

преди 7 години

Само не ми е ясно защо им забраняват ядрени опити? Кой си ти, да се месиш в научно техническите разработки на една държава. И защо за едни държави може, а за други не? Предполагам, че се опасяват , че корейците пасат трева и ще оплескат някъде нещо, и ще пострадат невинни хора при опитите, но все пак и те имат чувство на страх. Колкото до това дикататора да има ядрено оръжие, не ми се струва по-опасно от това в САЩ и Русия...

5

Анонимен

преди 7 години

До брейСвета е загубил световен анализатор и публицист в твое лице. Губиш си времето във форума.