82

Анонимен

преди 7 години

Е с Йотова вече е загуби

81

Анонимен

преди 7 години

Рънятдругарко,ръката.В този Брюксел, яко ранят!

80

Йотовата

преди 7 години

Грух, грух, йот, йот, генерале, тя работата е ясна че президентството ше го гледаме през крив макарон ами дай да усвоим малко средства от предизборната кампания!

79

Хризантема

преди 7 години

Кампанията ви няма да има никакво значение - ще се радвате ако се доберете до третото място.

78

Мучачос

преди 7 години

Щом Герб още не са представили кандидат за президент,аз се кандидатирам.Платформата ми е Велико народно събрание,нови закони и ревизия на бандитския комунистически преход,на показ икономическите досиета,следприватизационен контрол,конкурсно начало на съдебната система и назначаване на наблюдаващ главния прокурор от... ЕС.

77

ХА,ХА,ХАААА

преди 7 години

Е ...КЪВ "ПРОФЕСИОНАЛИСТ" Е ПИЛОТА РАДЕВ...КАТО БЕГА ОТ АВИАЦИЯТА И ИСКА ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ ...ЗА ПО-ГОЛЕМА ЗАПЛАТА И ТЛЪСТИ РУШВЕТИ , КАТО ГОЦКО....??!ЩО НЕ ИСКА ДА ОПРАВИ АВИАЦИЯТА ...А ИСКА ДА ТРЪШНЕ ПАРИ ОТ РУСИЯ/..КАТО ПРЕЗИДЕНТ.../ ЗА ПОКУПКАТА НА НОВИ РУСКИ БРАКМИ..??!ТАЯ ПИЕСКА ,ВЕЧЕ СМЕ Я ГЛЕДАЛИ ПРИ ГОЦКО...И ХОТЕЛИТЕ НА СИНА МУ...!КВА Е РАЗЛИКАТА...!???

76

огромна опасност

преди 7 години

"Има огромна опасност страната ни да се превърне в периферия, защото гласът ни е недостатъчно ясен и силен",коментира още кандидатът за вицепрезидент на социалистите."Тази особа нали е депутат в ЕП, защо гласът и там е недостатъчно ясен и силен. С това създава огромна опасност и превръща страната ни в периферия.

75

Анонимен

преди 7 години

О.з. генрал Радев поне е доказан професионалист, един от най-добрите бойни пилоти. Аз обаче питам с какво ни е известна другарката Йотова, освен с тиражираните в жълтата преса слухове за любовните и връзки с един бивш президент?

74

78??

преди 7 години

Цитиране на информация с цифри не е ли равносилно на държавна измяна?

73

признание

преди 7 години

"Считам, че България пропусна много ползи. Можехме да имаме решаваща дума за много процеси в Европа.............___________________________________Това оценка да двата й мандата в Европарламента ли е ?!

72

Анонимен

преди 7 години

ББ не взе ли вече около 17млрд. заем? Първите 5-6млд и после още едни 11 дето гласувха и не съвсем не е ясно какво направиха с тях? Че са прости прости са. Ама има неща, които не могат да им се простят. Вярно е, че президентът няма някакви особено интересни функции в БГ. Но да нямат кандидат все още е подигравка към всички. В крайна сметка, президентът има една смислена функция и тя е че е главнокомандващ на българската армия. Вярно имаме 2 изтребителя и 1 кораб, но все пак е някаква армия.

71

Анонимен

преди 7 години

НЕ СЕ НЕРВИМ НА ГЕРБ ОТИ ОНИ СА СИ ПРОСТИ,, НО ВИЖ БСП И ДЪПАСЕ СА ДРУГО НЕЩО ТЕ СА ГЕНИИ И РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОРЦИИТЕ АМА МНОГО АЛЧНИ БЕ- ЗИНАЛИ ЕДНИ УСТИ НЯМА УГОДИЯ- ББ ПОДАДЕ ОСТАВКА И СЕ ОВЪТРИХМЕ ЦЕЛОКУПНО С ЕДНИ 5, 5 МИЛИАРДА- ДА СИ СПОМНИМ ЩО СТАНА 1997 Г ПАК БСП - ИНФЛАЦИЯ НАД 100%, ПРИБРАХТЕ НИ ВЛОГОВЕТЕ ОТ ФАЛИРАЛИТЕ БАНКИ И НАЛЯХТЕ ОСНОВИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ- ТА ЗНАЕМ КОЛКО СТЕ УМНИ- СЕГА МИЛИОНЕРИТЕ ВИ ГА СИ ОТВОРЯТ УСТИТЕ СИ ЛИЧИ ЧЕ И ЗА СЕРВИТЬОРИ НЕ СТАВАТ

70

Анонимен

преди 7 години

Гледам пишещите тук се възмущават срещу БСП и Йотова. А това, че ГЕРБ още нямат кандидат никак ли не ви притеснява? За мен това е огромна обида срещу българската държавност и президентството. Не може всички да имат кандидати, а от ГЕРБ да отговарят анонимно, с гатанки.Само не разбирам това обида към президенството е - че не им пука достатъчно, за да изберат кандидат предварително или към избирателите им - че не им пука кой и кога ще кандидатират, защото избирателите им като овци ще го изберат.

69

Анонимен

преди 7 години

само вижте какво излъчват към избирателите си- УЖ СА ЛЯВА ПАРТИЯ- ЧЛЕН НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ, А ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО ИМ БЮРО ПЪЛНО С ОЛИГАРСИ СОЦИТА- ВСИЧКИТЕ СЕ БОРЯТ БЕЗ ДА СПИРАТ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И НАМАЛЯВАНЕ НА БЕДНИТЕ- БЕДНИТЕ НА МИН ЗАПЛАТА НОСЯТ ДЪРЖАВАТА НА ГЪРБА СИ, ВИЖТЕ КАК Е ВЪВ ФРАНЦИЯ, ТАМ УПРАВЛЯВА СЪЩО ПАРТИЯ ЧЛЕН НА СОЦ ИНТЕРНАЦИОНАЛА- 70% ДАНЪК ЗА ВИСОКИ ДОХОДИ И НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ- А НАШИТЕ ЛИЦЕМЕРНИ СОЦИТА СА ЯХНАЛИ БЕДНИТЕ СИ ИЗБИРАТЕЛИ.

68

Анонимен

преди 7 години

Няма да е зле червеният електорат най-после да се позамисли малко. Да я погледнат тая хубостница как се е охранила и да си помислият те с какво и колко се хранят. И като започне да им говори глупости за равенство и просперитет, да знаят, че след изборите тая ще си се върне в Брюксел и ще продължи да си лапка по 30 хилядарки месечно без да си мърда пръста.

67

Анонимен

преди 7 години

След това унижение, за генерала има само един разумен и достоен изход-да се катапултира, т.е. да напусне президентската надпревара.

66

Анонимен

преди 7 години

Не мога да ги разбера БСП. Или са откровенно глупави или е в ход някаква машинация за дискредитирането на Радев. Те правят всичко възможно той да загуби. Първо беше срамния скандал с АБВ, а сега вече направо се оляха с Йотова. Как е възможно да издигнеш такава нелицеприятна фигура за вицепрезидент?!!! Радев допусна голяма грешка като им се довери.

65

Анонимен

преди 7 години

Не съм фен на. БСП, но ще гласувам за тях, ако Йотова напусне европарламента. Как да дам глася си за някой дето сам не си вярва и си държи отворен резервния изход?

64

Анонимен

преди 7 години

да й се намали фуража ....... или на кланницата!народа гладува ,бе....а тая с 15-хил.Э/месечно и сега се гласи за вице..

63

Анонимен

преди 7 години

Самото присъствие на Йотова прави кампанията мноооого тежка