20

П.Петров

преди 7 години

До Анонимен 28Казва му се работа, много работа и предприемчивост. Да научиш незнаещия, да покажеш на неможещия и да кажеш на мързеливия какво да свърши.А неможещия, незнаещия и мързеливият са все експлоатирани, дали от държавата, дали от частния предприемач, но частника изважда повече производителност, защото има личен интерес.Хубавото на демокрацията е, че който не иска да е експлоатиран, знае, може и не го мързи става предприемач, докато в соца държава не ставаш !

19

Анонимен

преди 7 години

Начинът, откакто свят светува е един - експлоатация. Ограбване на труда на другите хора.Едно време се е казвало робство, в днешно време му казват "работене", "капитализъм", "комунизъм", "демокрация" и подобни глупости.Огромни богатства (с много малки изключения) се правят с ескплоатация на други човешки същества.

18

балама

преди 7 години

А, що в тези класации ги няма банкерите от фед!? Щото са трилионери ли.

17

Анонимен

преди 7 години

Най-богатия човек в света се става с яко крадене, често прикрито под блага опаковка.

16

Анонимен

преди 7 години

И относно заплащането - в магазинте на Индитекс то е доста над средното за страната в съответния сектор, не случайно в България, когато има подбор на персонал, се явяват хиляди за едно място ;)

15

Анонимен

преди 7 години

Ако жирналистическата некадърност си имаше име, то щеше да е днес.бг Преди да тръгнете да пишете, няма да е лошо поне да сте добре осведомени - "испански дядо стана най-богатия" - създавате усещането едва ли не, че е някой си случаен; "неизвестен" - за такива като вас може и да е неизвестен; "създават текстилна фабрика" - пълна глупост, започват от квартален магазин, където шият и по поръчка. И знаете ли кое е най-лошото- че вместо да информирате, дезинформирате

14

Анонимен

преди 7 години

С ограбване на чуждия труд се става богат. Никога с работа, почтеност и спазване на правилата. Като убеждаваш другите, че са мързеливи, кухи и недостойни и ги научиш да се прекланят пред богатството, което си заграбил и да те уважават, защото си го направил!

13

Анонимен

преди 7 години

В неговия случай се става така богат:1. Намираш група от много отчаяни хора, може и деца да са готови да работят почти за без пари в немислими условия.2. Намираш си добри дизайнери.3. Лъскави магазинчета по целия свят.4. Чакаш балъци да клъвнат на номера ти: производствена цена с транспорт и мито 33 цента - просажна 70-80 долара. После якото намаление от 50%Колкото по-брутален и безкруполен - толкова по-богат. Типично за текстилната индустрия.

12

Анонимен

преди 7 години

Да станеш богат в три лесно стъпки1. Трябва да свириш на виолончело2. Да си приятел на Путин3. Редовно и непрекъснато да си Путински ***.Само след няколко години ще имате милиарди в сметката си !

11

Гадорян

преди 7 години

Ковчег джобове нема! Така че......

10

Анонимен

преди 7 години

zara #1

9

Ники

преди 7 години

Аз пък искам само Анна да бъде с Мен! Пари имам нея нямам! Щастието е субективно!!!! Анни обичам те!

8

Анонимен

преди 7 години

А м *** клиента е КРЪГЛА НУЛА . Вече като отида до магазина ме мислят за терорист искат да ми проверяват чантата . Като кажеш мнение ти викат повече не идвай тук .

7

#кой

преди 7 години

Това е безинтересно,кажете на Пеевски кинтитье откъде са.

6

Анонимен

преди 7 години

bbc/news/business-37317369BBC нагло използват темите на днес.бг

5

Анонимен

преди 7 години

LE, LE TA TAM NYAMAT LI DURJHAVNA SIGURNOST DA MU SUSIPAT BISNESA I SEMEISTVOTO ?

4

Анонимен

преди 7 години

100% юде

3

Анонимен

преди 7 години

Най лесният начин да станеш много богат е; да си намериш добро и свестно момиче, да й направиш две три деца и да си почнеш работа! Това е богатството, останалото е извращение!Много мой познати си загубиха младините в търсенене на милиони и накрая останаха дърти кибици пред блока

2

До 1

преди 7 години

Ами, да ти разкажат някоя история за забогатяла мутра-политик по балканските ширини?!

1

Анонимен

преди 7 години

Айде стига с тия романтични сладникави фантастики за добрия честен частник.